Şimdi Ara

AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım oc den hiç anlamam.Fakat bende 1 tane AMD ATHLON 2000 İŞLEMCİLİ VE EPOX 8K9I MARKALI ANAKARTLI BİR MAKİNE VAR.

Malum bu makine artık bana yavaş gelmeye başladı.Şimdi ben bunu bilen birine oc ettirmek istesem maksimum ulaşabileceği hız ne olur.Ciddi bir performans artışı olur mu? Ve yaptırdığıma değermi?

Beni bağışlayın arkadaşlar dediğim gibi bu konuda bilgi sahibi değilim ve atalarımızın da dediği gibi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp felsefesini uyguşayarak bilgi almak istiyorum.

YARDIM EDENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 8 Temmuz 2005, 19:54:50 >

• çarpan nın kırıksa aslında güzel olur ,,diilse bile 2000mhz yaparsın fsb ile tahminen..
  • acaba stabil olurmuu
    quote:

Orjinalden alıntı: hey

çarpan nın kırıksa aslında güzel olur ,,diilse bile 2000mhz yaparsın fsb ile tahminen..
  • Ben epox 8krai ile 200*10 yapıyorum. Eski 8krai anakartımla (garantiden dönmeden önce eski anakartımla)
    200*11 yapıyordum. Ama en stabl 200*10 400 mhz ddram ile rahat kullanıyorum.
  • @korgeneralim
    dostum sendeki mobo kt600 demi fsb'yi nasıl okadar çıkartıyon benim alet yemiyo o kadarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD E-450 APU işlemci nasıl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.