Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 6000 serisinden desteğini çekmedi değil mi amd?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

AMD Catalyst 13.6 BETA 2 (07.06.2013)

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_6_beta2_download,1.html

Feature Highlights of AMD Catalyst 13.6 Beta for Windows:

Product support for the new AMD A10, A8, A6, and A4 Series APUs on desktop and mobile platforms.
    AMD Enduro technology enhancement:
    Reduces power consumption when running Windows 8 Metro applications – detects when Metro applications have idled and moves them to the integrated graphics component.
    AMD Catalyst Control Center now shows the hardware and software Information pages for AMD discrete GPUs when paired with Intel integrated graphics.
    Includes AMD GPU & AMD APU OpenCL 1.2 acceleration in Adobe Premiere PRO CC.
    Support for AMD Wireless Display for Windows 8 and future Windows releases:
    Supported on AMD Elite A-Series APUs with select Broadcomm and Atheros Wireless adapters.
    AMD Wireless Display Technology provides the ability to wirelessly display local screen content onto a remote screen in real time. Compliant receiver/TV required.
    Resolved issues:
    Resolves HDMI Audio drop-out issues on the AMD Radeon HD Series products.
    Resolves issues with the AMD Catalyst Control Center showing Audio Display messages at incorrect times.

Bu driver 13.5 Cap1 i iceriyor mu reyiz? Sonra cikan driverlar daha once yayinlanmis cap lari kapsar mi yani? Eger iceriyorsa ayri olarak onu yuklemeye gerek yok.

beta devamı olduğu için eklenmemiş olabilir, üzerine kurarsın..

Cap lar whql lere mi port ediliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Bu 6000 serisinden desteğini çekmedi değil mi amd?

hayır, son çıkan beta 2 bile 6000 serisi ile kullanılabiliyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

AMD Catalyst 13.6 BETA 2 (07.06.2013)

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_6_beta2_download,1.html

Feature Highlights of AMD Catalyst 13.6 Beta for Windows:

Product support for the new AMD A10, A8, A6, and A4 Series APUs on desktop and mobile platforms.
    AMD Enduro technology enhancement:
    Reduces power consumption when running Windows 8 Metro applications – detects when Metro applications have idled and moves them to the integrated graphics component.
    AMD Catalyst Control Center now shows the hardware and software Information pages for AMD discrete GPUs when paired with Intel integrated graphics.
    Includes AMD GPU & AMD APU OpenCL 1.2 acceleration in Adobe Premiere PRO CC.
    Support for AMD Wireless Display for Windows 8 and future Windows releases:
    Supported on AMD Elite A-Series APUs with select Broadcomm and Atheros Wireless adapters.
    AMD Wireless Display Technology provides the ability to wirelessly display local screen content onto a remote screen in real time. Compliant receiver/TV required.
    Resolved issues:
    Resolves HDMI Audio drop-out issues on the AMD Radeon HD Series products.
    Resolves issues with the AMD Catalyst Control Center showing Audio Display messages at incorrect times.

Bu driver 13.5 Cap1 i iceriyor mu reyiz? Sonra cikan driverlar daha once yayinlanmis cap lari kapsar mi yani? Eger iceriyorsa ayri olarak onu yuklemeye gerek yok.

beta devamı olduğu için eklenmemiş olabilir, üzerine kurarsın..

Cap lar whql lere mi port ediliyor?

beta sürümlerde de eklenmiş olarak gelir, son çıkan cap bu beta sürüme belki entegre edilmemiş olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 8 Haziran 2013; 1:45:12 >

• merhaba arkadaşlar.Bugün akşam tüm oyunlara kasma geldi,ki dün bioshock infinite indirdim high da filan çok iyiydi oyun. Ben de fraps indirdim. FPS oyunlarımda 33-29 arası filan,ve oyunlarda sabit bir kasma var. Kasmadan önce FPS kaçtı bilmiyorum. Ben de 13.6beta2 indirdim.Kurdum. Aygıt yöneticisinden baktım, driver güncelleme tarihim değişmişti. Yani olmuş bence. Ekran kartım HD5650 win7 64 bit kullanıyorum. Ama kasma sorunum geçmedi. Sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkhan

merhaba arkadaşlar.Bugün akşam tüm oyunlara kasma geldi,ki dün bioshock infinite indirdim high da filan çok iyiydi oyun. Ben de fraps indirdim. FPS oyunlarımda 33-29 arası filan,ve oyunlarda sabit bir kasma var. Kasmadan önce FPS kaçtı bilmiyorum. Ben de 13.6beta2 indirdim.Kurdum. Aygıt yöneticisinden baktım, driver güncelleme tarihim değişmişti. Yani olmuş bence. Ekran kartım HD5650 win7 64 bit kullanıyorum. Ama kasma sorunum geçmedi. Sizce ne yapmalıyım?

merhaba, driver'ı silerken amd'nin uninstall utility ile birlikte driver sweeper ve driver fusion'u kullanın, etkili oluyor bu işlemden sonra tekrar yükleyin :)

• bu arada 13.6 beta 2'yi test edebilen var mı arkadaşlar? var mı gözle gözükür performans artış/azalışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

quote:

merhaba arkadaşlar.Bugün akşam tüm oyunlara kasma geldi,ki dün bioshock infinite indirdim high da filan çok iyiydi oyun. Ben de fraps indirdim. FPS oyunlarımda 33-29 arası filan,ve oyunlarda sabit bir kasma var. Kasmadan önce FPS kaçtı bilmiyorum. Ben de 13.6beta2 indirdim.Kurdum. Aygıt yöneticisinden baktım, driver güncelleme tarihim değişmişti. Yani olmuş bence. Ekran kartım HD5650 win7 64 bit kullanıyorum. Ama kasma sorunum geçmedi. Sizce ne yapmalıyım?

merhaba, driver'ı silerken amd'nin uninstall utility ile birlikte driver sweeper ve driver fusion'u kullanın, etkili oluyor bu işlemden sonra tekrar yükleyin :)

amd uninstall utility tek başına yeterli, başkasına gerek yok..

• quote:

notebook kullaniyorsun sanirim.cozunurluk dusuk olsa da 5650 ile o oyunu high oynayamazsin kasma yapar.ariza bir oyun ayar dusurmen lazim.
  • Daha dün biohock infinite'i high ta oyuyordumkasma hiç yoktu. pes 2013te de yoktu,cod 2 xfiredan oynuyorum onda da yoktu.Half-life 2 oynuyordum high'a yakında onda da yoktu. Benim dediğim sabit bir kasma var,FPS aşırı düşük gibi her oyunda,fark etmiyor. Bende AMD sitesinden özelliklerimi yazdım,1.1 mb,bana en sonki driver ı bulmamı sağlayan programı indirmdim yükledim ama yükleme sonunda fiks hatayı verdi;bu program başka bir donanımdan ötürü çalışmıyor filan,üreticinize başvurun.Bende bu olmayınca direkt 13.6beta2 indirdim.Bu kuruldu.Galiba oldu.Ama geçmedi kasmalar.Bende şimdi ocak 2013 te çıkan 13.1 indirdim beta mı bilmiyorum,yazmıyordu beta olduğu.Onu kurdum oda kuruldu catalyst ile beraber,ama girdim oyunlar yine aynı.Acaba yüklenmiyor mu aslında yüklemeye çalıştıklarım.Sorunu bulamıyorum bir tülü.Acaba driver sorunu mu ya da başka bir şey mi?
  • Birde 13.5 CAp1 kurun profiller belki fayda eder 13.6 beta 2 uzerine kurun degisim olmazsa 13.6 beta 2 yi kaldirip 13.5 beta 3 ve 13.5 cap 1 kurun. Tabi laptop kullanicisiysaniz mobility drivarlari kurmalisiniz.
  • Hocam 13.5 cap1 indirdim yükledim demin,yükleme oldu,restart da çektim leptoba. Ama oyunlar yine kasıyor sabit. Anlamadım gitti,birdenbire ne oldu da dün bunlar oldu.
  • Aynı Sorun bendede var.Benim Ekran kartım 7850.Yalnız işlginç olan klavyeden bir tuşa basınca kasma geçiyor. 5dakika sonra yeniden başlıyor.

Direk 13.6 yı kurdum oyüzden mi oldu acaba
  • sorunu çözdüm kabaca anlatayım.

Catalyst i ve tüm bileşenlerini kaldırdım.
    sonra aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına girdim
    amd nin sürücü sekmesine gelip kaldır a tıkladım. sürücüyü sil tikini de işaretledim.

sonra bilgisayarı yeniden başlattım. açıldığında windows sürücüyü internetten indirdi kendisi otomatik. sürücü sürümü 8.692 gibi birşey oldu. (ekran kartı hd5650)

bu durumda herşey normale döndü oyunlardaki kasmalar falan kalktı pes 2013te fps 30ken 60 a yükseldi tekrar.

Sonra tekrar 13.6 Beta2 yi kurdum ve sürücü 13.101 e yükseldi ve şuan her şey sorunsuz.
  • Son 6 ayda 3 adet AMD kart kullandım, her gelen sürücüyü denedim, hiç uninstaller kullanmadım.
    Aygıt yöneticisi ve denetim masası program ekle/kaldır yeterlidir. Bir de bunları yaptıktan sonra yeniden başlatıp yeni driverı öyle kurmak kafidir....
  • Türkçesi yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Son 6 ayda 3 adet AMD kart kullandım, her gelen sürücüyü denedim, hiç uninstaller kullanmadım.
    Aygıt yöneticisi ve denetim masası program ekle/kaldır yeterlidir. Bir de bunları yaptıktan sonra yeniden başlatıp yeni driverı öyle kurmak kafidir....

Aynen dostum, sürücü kurulumlarını bu şekilde yapıyorum.
    4 yıldır amd kullanıyorum daha driver sorunuyla karşılaşmadım. (hd5770-hd6950-hd7970)
    Bence çok abartılıyor amd'nin driverlarıyla ilgili sıkıntılar. Nvidia'da da birçok problemle karşılaşıyor kullanıcılar ama onlar hiç dile getirilmiyor.
    Amd kullanmadan önce 8800gt-9600gt vs. kullanıyordum. O zaman da hiç sorun yaşamadım.
    Hatta şu an yedek bilgisayarda 8500gt var :D
    Kullanıcıların kendi hataları olarak görüyorum ben driver sorunlarını. İşletim sisteminin stabilitesini bozacak kurulumlar, kullanımlar yapılırsa sürücüyü bırakın çok basit programlarda bile hata verebiliyor pc.

• arkadaşlar 13.6 kurmaya gerek varmı?Bende şu an 13.5 yüklü.Yüklemeye değermi sizce
  • arkadaslar dv7 kullanıyorum
    kuzen update etmıs drıver sımdı cıldırmak uzereyım
    hem hd3000 var hemde 6770m ekran kartı var
    son guncellemeyı yapmıs kuzen bılgısayar acıldıgında cok koyu ısıklandırmayı ayarlayamıyorum
    hadı eskı drıvera doneyım dedım mavı ekran verdı coktu
    aynı ıslem hd3000 ile 6770m arasında gecıs yaparkende oldu
    allah askına 6770m ıcın kullanabılecegım duzgun bır surum soyleyın tskler
  • sapphire radeon hd 7770 için en uygun driver hangisi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.