Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.11 beta 8'de sorun çözüldü yazıyor 2. linkte. ben çıktığından beri 12.11 beta 8 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. 13 ün ilk 1-2 driverini denemiştim çok kötüydü. yenilerini denemedim bile 12.11 beta 8 ihtiyacımı karşılıyor diye.

ac3 olsa denerdim de yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

12.11 beta 8'de sorun çözüldü yazıyor 2. linkte. ben çıktığından beri 12.11 beta 8 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. 13 ün ilk 1-2 driverini denemiştim çok kötüydü. yenilerini denemedim bile 12.11 beta 8 ihtiyacımı karşılıyor diye.

ac3 olsa denerdim de yok maalesef.

Doğrudur hocam saolasın bende onu bi arıyım olmadı hatta sende varsa bana link atarsan sevinirim

Bide su an 13.4 kullanıyorum ben bu 12.11 i kapsamıyor mu?? Boşuna uğraşmayak

• quote:

Orijinalden alıntı: cembilgi

quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Diablo 3 için haala düzelme yok 200+fps oynuyorum ama deli gibi takılma var shuttering mi diyolar ne diyolarsa artık.
    6970 crossfire.

Selam,

Diablo'nun böyle bir problemi mevcut maalesef
    Oyunu "Fullscreen (windowed)" moda getirince bende problem ortadan kalktı.

3570k+7870

Umarım yardımcı olur.

Hocam fullscreen windowed da hem eyefinity devreye giriyo bende hem crossfire devreden çıkıyo oyunda var bi sıkıntı sanırm.
  • 13.4 cap 1'den memnun kalmadım 13.4 whql'e geri dönüyorum. mafia 2 oyununda aşırı ısınma ve fps düşüşü sinirlerimi oynattı kaldı ki bf3 ' ü rahat oynuyorum bilgisayarım da mafia 2 neymiş. değerler düzelene kadar sürücü değiştireceğim 13.6 whql çıkarsa onu denerim artık.

edit : msi hd6850 kullanıyorum. işlemci fx8120

bu arada bir sorum var. 13.4 cap1 'i 13.4 whql driver setup ile kaldırmam mümkünmüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 1 Haziran 2013; 10:31:46 >
  • quote:

Diablo 3 için haala düzelme yok 200+fps oynuyorum ama deli gibi takılma var shuttering mi diyolar ne diyolarsa artık.
    6970 crossfire.

hocam bende 6950 var cf modunda 6970 e modlanmis sekilde ama hic bir sekilde stuterring sorunu bulunmamakta.sisteminde sikinti olmasin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

6970 crossfire.

hocam bende 6950 var cf modunda 6970 e modlanmis sekilde ama hic bir sekilde stuterring sorunu bulunmamakta.sisteminde sikinti olmasin ?

İşlemci nedir sizin?
    BEnim diablo main hdd ye kurlu değil ondan da şüphe ediyorum açıkçası.
    B,rde hangi sürücüyü kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 1 Haziran 2013; 20:51:21 >
  • quote:

quote:

quote:

6970 crossfire.

İşlemci nedir sizin?
    BEnim diablo main hdd ye kurlu değil ondan da şüphe ediyorum açıkçası.

islemci 3930k 4.3ghz oc li

benimde diablo sistemin kurulu oldugu ssd de degilde oyunlari kurdugum ssd uzerinde kurulu

oyunda cok youn dusmanli sahnelerde gpu kullanimi dusebiliyor mesela 30-40fps kere kadar ama bu normal o anki ekranin tamami dusman kayniyor oldugundan.sizin sorununuz da acaba bu mu?

yoksa karakteri her cevirdiginiz yonde dusman olmasada anlik oyun 0 fps ye dusup geri mi artiyor?

driver 13.4 ve 13.5 cap1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 1 Haziran 2013; 20:53:18 >

• Yok bende mesela vsink kapadığım zaman 150 200 fps lere çıkıyo oyun sürekli de devam ediyor öyle.Fakat özellikle oyuna ilk girdiğimde felan başta ilk düşmanlarla karşılaşınca özellikle baya kasılıyo sonra toparlanıyo.Sonra kasıla kasıla devam ediyo.Kalabalık sahnelerde fps düşüyo onu farkediyorum ama bu başka birşey ms süresince duruyo gibi oluyor.
  • quote:

Yok bende mesela vsink kapadığım zaman 150 200 fps lere çıkıyo oyun sürekli de devam ediyor öyle.Fakat özellikle oyuna ilk girdiğimde felan başta ilk düşmanlarla karşılaşınca özellikle baya kasılıyo sonra toparlanıyo.Sonra kasıla kasıla devam ediyo.Kalabalık sahnelerde fps düşüyo onu farkediyorum ama bu başka birşey ms süresince duruyo gibi oluyor.

oyuna ilk girdiginde yasadigin o 5 dakikalik takilma sorunu normal hdd kullanmandan kaynaklaniyor yada sorunlu diyelim.ben en azindan ssd aldigimda oyunda farkettigim ilk sey bu sorundan kurtulmam oldu
  • quote:

quote:

Yok bende mesela vsink kapadığım zaman 150 200 fps lere çıkıyo oyun sürekli de devam ediyor öyle.Fakat özellikle oyuna ilk girdiğimde felan başta ilk düşmanlarla karşılaşınca özellikle baya kasılıyo sonra toparlanıyo.Sonra kasıla kasıla devam ediyo.Kalabalık sahnelerde fps düşüyo onu farkediyorum ama bu başka birşey ms süresince duruyo gibi oluyor.

oyuna ilk girdiginde yasadigin o 5 dakikalik takilma sorunu normal hdd kullanmandan kaynaklaniyor yada sorunlu diyelim.ben en azindan ssd aldigimda oyunda farkettigim ilk sey bu sorundan kurtulmam oldu

Bende ssd ye kuruyorum şimdi oyunu.Bakalım ne olucak.

• quote:

quote:

Disktenmiş ssd ye kurdum kaymak gibi oldu.

• Far Cry 3'te sorun yaşayan var mı hangi driver denediysem micro shut. dedikleri sorun var. (HD 6950)
    Var mıdır özel ayar felan
  • arkadaslar
    6770m ekran kartı var bır oyunda guncelleme ıstedı
    13.4 guncelledı
    sonra acılısta mavı ekran vs cıktı

6770m ıcın hangı Catalyst ve Drıverı kurayım yardımcı olursanız sevınırım tskler
  • quote:

quote:

Ne alakası var oyuna ilk girdiğinde takılmasıyla ssdnin?

İlk takılma en dandik hdd ile bile olmaz ya hdd bozuk yada ram dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

quote:

Ne alakası var oyuna ilk girdiğinde takılmasıyla ssdnin?

İlk takılma en dandik hdd ile bile olmaz ya hdd bozuk yada ram dolu.

Valla ben denedim ssd ile cozdum ssd sart demiorum elimde ssd vardi onu soyledim arkadasta ayni sorunu bu sekilde gidermis ama ssd olmasi sart olmayabilir.sifir temiz bir hardiskte olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blank42 kullanıcısına yanıt
    HD7950 ile bende bu sorunu yaşayıroum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

HD7950 ile bende bu sorunu yaşayıroum.

O mesajı attıktan sonra bu beta driver ile denedim sorun çözülmüş.Ayarları düşürdüm tabi ki gayet akıcı oynadım Oyun bitmek üzere hatta 10 numara oyun olmuş

Dip not; Oyun orjinal
  • AMD Catalyst 13.6 BETA 2 (07.06.2013)

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_6_beta2_download,1.html

Feature Highlights of AMD Catalyst 13.6 Beta for Windows:

Product support for the new AMD A10, A8, A6, and A4 Series APUs on desktop and mobile platforms.
    AMD Enduro technology enhancement:
    Reduces power consumption when running Windows 8 Metro applications – detects when Metro applications have idled and moves them to the integrated graphics component.
    AMD Catalyst Control Center now shows the hardware and software Information pages for AMD discrete GPUs when paired with Intel integrated graphics.
    Includes AMD GPU & AMD APU OpenCL 1.2 acceleration in Adobe Premiere PRO CC.
    Support for AMD Wireless Display for Windows 8 and future Windows releases:
    Supported on AMD Elite A-Series APUs with select Broadcomm and Atheros Wireless adapters.
    AMD Wireless Display Technology provides the ability to wirelessly display local screen content onto a remote screen in real time. Compliant receiver/TV required.
    Resolved issues:
    Resolves HDMI Audio drop-out issues on the AMD Radeon HD Series products.
    Resolves issues with the AMD Catalyst Control Center showing Audio Display messages at incorrect times.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

AMD Catalyst 13.6 BETA 2 (07.06.2013)

Product support for the new AMD A10, A8, A6, and A4 Series APUs on desktop and mobile platforms.
    Reduces power consumption when running Windows 8 Metro applications – detects when Metro applications have idled and moves them to the integrated graphics component.
    AMD Catalyst Control Center now shows the hardware and software Information pages for AMD discrete GPUs when paired with Intel integrated graphics.
    Supported on AMD Elite A-Series APUs with select Broadcomm and Atheros Wireless adapters.
    AMD Wireless Display Technology provides the ability to wirelessly display local screen content onto a remote screen in real time. Compliant receiver/TV required.
    Resolved issues:
    Resolves issues with the AMD Catalyst Control Center showing Audio Display messages at incorrect times.

Bu driver 13.5 Cap1 i iceriyor mu reyiz? Sonra cikan driverlar daha once yayinlanmis cap lari kapsar mi yani? Eger iceriyorsa ayri olarak onu yuklemeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

AMD Catalyst 13.6 BETA 2 (07.06.2013)

Resolved issues:

Bu driver 13.5 Cap1 i iceriyor mu reyiz? Sonra cikan driverlar daha once yayinlanmis cap lari kapsar mi yani? Eger iceriyorsa ayri olarak onu yuklemeye gerek yok.

beta devamı olduğu için eklenmemiş olabilir, üzerine kurarsın..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.