Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada niye para harcayayım gider elimle teslim ederim
  • BEYLER İSTER AMAZON.COM OLSUN İSTER AMAZON.DE OLSUN,HIZLI KARGO İLE SEÇTİĞİNİZDE BELİRTİLEN GÜNDE GELMİYORSA YANILMIYORSAM 2-4 Gün size kargo parasının bir kısmını geri veriyor.Tecrübe ile defalarca yaşanmıştır.İnşallah ps4 hemen gelir yaşamayız sıkıntı ama para paradır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

BEYLER İSTER AMAZON.COM OLSUN İSTER AMAZON.DE OLSUN,HIZLI KARGO İLE SEÇTİĞİNİZDE BELİRTİLEN GÜNDE GELMİYORSA YANILMIYORSAM 2-4 Gün size kargo parasının bir kısmını geri veriyor.Tecrübe ile defalarca yaşanmıştır.İnşallah ps4 hemen gelir yaşamayız sıkıntı ama para paradır

Tecrübe konuşuyor. Takip edebildiğim kadarıyla bu tarz yurtdışı sitelerden en çok alışveriş yapanların başında geliyorsunuz forumda.
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    beyler benim sormak istediğim sizler bir ürüne bakarken direk sepete ekle diyerek mi ekliyorsunuz yoksa tek tek ''international shipping'' kabul eden satıcıılar da mı aratıyorsunuz ? ..öle tek tek aratmak hem zaman kaybı hem de kargo bedelleri gerçekten uçuk kaçık olabiliyor hani bu satıcı aramanın yada beğenilen bir ürünü en uyguna almanın yolu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

beyler benim sormak istediğim sizler bir ürüne bakarken direk sepete ekle diyerek mi ekliyorsunuz yoksa tek tek ''international shipping'' kabul eden satıcıılar da mı aratıyorsunuz ? ..öle tek tek aratmak hem zaman kaybı hem de kargo bedelleri gerçekten uçuk kaçık olabiliyor hani bu satıcı aramanın yada beğenilen bir ürünü en uyguna almanın yolu nedir ?

Satıcılara amazon aracı oluyor sadece ,gittigidiyordaki hemen al sistemi gibi,amazonun kendisinden alın,gümrük ve birkaç farklı ürünün sıkıntısını sadece amazon ile hallederseniz,farklı userlardan alırsanız ayrı ayrı kargolar ve gümrükler ile uğraşırsınız.Konumuz ps4 ve sadece amazon yolluyor ,onun için sıkıntı yok.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 28 Ekim 2013; 17:59:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

Orijinalden alıntı: xrico

Arkadaşlar amazon.de sipariş hakkında mail geldi,google translate kullandım fakat biraz karmaşık geldi başka mail alan varmı ?

dostum bana da arada mail geliyo 2 yıl garanti uzatma veya diğer ps4 aksesuarları ile ilgili. ama sipariş ile ilgili mail gelmedi ne yazmışlar yazabilir misin buraya?

Baya uzun bir mail geldi dostum kuzenime gönderdim o tercüme edecek
  • Express kargo seçtiğimizde gümrük bedeli ödemiyor muyuz yani? Direk kapımızda oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merakla bekliyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

Express kargo seçtiğimizde gümrük bedeli ödemiyor muyuz yani? Direk kapımızda oluyor?

express kargoyu seçtiğinde senden gümrük vergisini de alıyor zaten, sen gümrükle uğraşmayasın diye. ürün gümrüğe gelince gereken belgeleri faxlıyosun sonra ürün gümrükten çıkıp kapına teslim ediliyor.
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Peki amazon.com(ABD)'dan oyun getirtebiliyor muyuz? Önceki sayfalarda PS4 .com preorderleri iptal olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

Sağol hocam. Peki amazon.com(ABD)'dan oyun getirtebiliyor muyuz? Önceki sayfalarda PS4 .com preorderleri iptal olmuş

tam bilmiyorum onu. ama bildiğim kadarıyla şu an sadece amazon.de den alınabiliyor.
  • quote:

merakla bekliyorum dostum

Tercüme etti dostum 27 eylüldeki siparişimin hakkında bilgilendirme yapmışlar şuan PS4 stokları resmen tükenmiş durumdaymış 30 gün sonra belki gecikme olabilirmiş yada olmayabilirmiş belli değil ama ürün stoklara gelir gelmez hemen kargoya verceklermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 28 Ekim 2013; 19:36:02 >
  • quote:

quote:

Tercüme etti dostum 27 eylüldeki siparişimin hakkında bilgilendirme yapmışlar şuan PS4 stokları resmen erimiş 30 gün sonra belki gecikme olabilirmiş yada olmayabilirmiş belli değil ama ürün stoklara gelir gelmez hemen kargoya verceklermiş

Hocam bir ay önce sipariş etmişsiniz, gecikme olabilir demişler Bu kadar ilgi beklemiyordum açıkçası, bende kz:sf paketini 28 eylülde sipariş etmiştim bakalım ne zaman gelecek. Siz bundlemı sipariş etmiştiniz yoksa normal ps4 mü? Bana bilgilendirme gelmedi de

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

quote:

Tercüme etti dostum 27 eylüldeki siparişimin hakkında bilgilendirme yapmışlar şuan PS4 stokları resmen erimiş 30 gün sonra belki gecikme olabilirmiş yada olmayabilirmiş belli değil ama ürün stoklara gelir gelmez hemen kargoya verceklermiş

Hocam bir ay önce sipariş etmişsiniz, gecikme olabilir demişler Bu kadar ilgi beklemiyordum açıkçası, bende kz:sf paketini 28 eylülde sipariş etmiştim bakalım ne zaman gelecek. Siz bundlemı sipariş etmiştiniz yoksa normal ps4 mü? Bana bilgilendirme gelmedi de

Baya uzun bir maildi kuzenim almanyada yaşıyor o tercüme etti ama kısaca böyle demek istemişler ben normal Ps4 sipariş ettim almanyada inanılmaz talep varmış

• İngiltere'den gelirken kendime alsam havaalanı gümrük sorun çıkarir mı?

• quote:

quote:

Tercüme etti dostum 27 eylüldeki siparişimin hakkında bilgilendirme yapmışlar şuan PS4 stokları resmen tükenmiş durumdaymış 30 gün sonra belki gecikme olabilirmiş yada olmayabilirmiş belli değil ama ürün stoklara gelir gelmez hemen kargoya verceklermiş

hadi ya, umarım bi gecikme olmaz. ben killzone bundle almıştım o yüzden mail gelmedi bana herhalde

• quote:

quote:

quote:

hadi ya, umarım bi gecikme olmaz. ben killzone bundle almıştım o yüzden mail gelmedi bana herhalde

Mail gelmiş deyince korkmadım değil hani...

Ben cihazlarımızın Türkiye satışından önce geleceğini ve bundle'ın 500 TL daha ucuz olacağını düşünüyorum.

Nasıl öngörü?

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

İngiltere'den gelirken kendime alsam havaalanı gümrük sorun çıkarir mı?

Çıkarmaz kendine bir adet alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vRetribution

Ankara da oturuyorum gümrük işlemlerini buradan rahatça halledebilecek miyim?

DHL siz aldıysan eğer, Yenimahalle ptt gümrük kısmından halledeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

quote:

quote:

quote:

Mail gelmiş deyince korkmadım değil hani...

Ben cihazlarımızın Türkiye satışından önce geleceğini ve bundle'ın 500 TL daha ucuz olacağını düşünüyorum.

Nasıl öngörü?

aynen bende öyle düşünüyorum. bu stok sıkıntısında ve tr sony bu kadar ilgisiz olduğundan baya gecikecektir. zaten trde sadece ps4 yaklaşık 1400e satılacakken biz 1400e ps4+killzone+2.ds+kamera aldık. umarım sonraki nesilde yurtdışından almak zorunda kalmayız

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.