Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar amazonda visa karta 30 euro ek indirim var galiba. almancası olan bir göz atabilir mi?
  • bi dakka yaw amazon türkiyeye ürün göndermiyor ki galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

arkadaşlar amazonda visa karta 30 euro ek indirim var galiba. almancası olan bir göz atabilir mi?

Şu olaydan bahsediyorsunuz değil mi?

Yanlış anlamadıysam bu Amazon.de'nin kendi visa kartı sanırım.
    Tabii Almancası daha iyi olan biri açıklarsa iyi olur.
    http://www.amazon.de/gp/cobrandcard/marketing.html/ref=cobrand_us_plcc_huc_vc_exc_fin_dynamic_m?pr=con&inc=10stmt&ts=bru8yt478iuswebgvxubnfwrxpjn8rj&plattr=REVVCmath&ad=DEC031T1&place=vc&imp=ADWMK92UCINNZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

bi dakka yaw amazon türkiyeye ürün göndermiyor ki galiba

Amazon.de'den bahsediyoruz, gönderim yapıyor. Birkaç post geride Nintendo 2DS alan arkadaşımız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

bi dakka yaw amazon türkiyeye ürün göndermiyor ki galiba

Amazon.de'den bahsediyoruz, gönderim yapıyor. Birkaç post geride Nintendo 2DS alan arkadaşımız var.

görmemişim

• Ankara da oturuyorum gümrük işlemlerini buradan rahatça halledebilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vRetribution

Ankara da oturuyorum gümrük işlemlerini buradan rahatça halledebilecek miyim?

O işleri DHL halledecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vRetribution

Ankara da oturuyorum gümrük işlemlerini buradan rahatça halledebilecek miyim?

express kargo ile alırsan gümrük ile uğraşmıyosun. sana maille form yollayacaklar onu doldurup, kimlik fotokopisi ve kredi kartı ektresi ile faxlıyosun. ürün gümrükten çıkıyo. sonra adresine teslim ediliyo.
  • Fazla kargo parası verin hem çabuk gelsin hem gümrük işlemlerini Amazon halletsin.

Gerçi her halikurda Amazon güzelliğini yapıyor. Gümrük işlemleri için para almasa bile tüm masrafları karşılıyor.

Türkiye'de nerede böyle site... Hey gidi hey. Daha çok ekmek yemeleri lazım desemde yalan, insana verilen değer durumu...
  • Beyler sipariş vereyim mi acayip alasım var ama Ocak sonu diyorlar amazondan
  • almanlar hala tr'den alım kabul ediyor mu ?
  • Arkadaşlar 30 eylülden sonra sipariş verenler artık maalesef Ocak sonrasına kaldılar lütfen ne zaman gelir diye sormayalım artık 29 kasım için önsipariş alınmıyor
  • Kanada dan getirtme imkanım var. Kanada çıkış fiyatını ve tarihini bilen var mı? Bundle düşünüyorum.

• Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Kanada Amazon 15 Aralık diyor.
  • Tarih yaklastikca buralar senleniyor

• Arkadaşlar bugün mediamarkt oyun bölümünden biriyle konuştum(Konya) adam aralık sonu gibi gelir dedi fiyat olarak sade konsol ve 1 ds4 fiyatı 1250-1350 arası olacak dedi, killzone içinde 200 lira gibi bir fiyattan girer dedi
  • arkadaşlar şimdi nasıl oluyor amazon.de den sipariş verip ups mi secmemiz lazım baska secersek gumruge mı takılıyor ve de ingiltereden gersek amazon.co uk den olur mu ?illa almanya mı olması gerekiyor?
  • Sadece Amazon.de Türkiye'ye gönderiyor. Gümrükte gidip uğraşmak istemiyorsan önceden %18'i ödüyorsun. DHL senin için çekiyor paketi.
  • Ben Amazon.de den verdiğim bundle siparişi iptal edip, Amazon kanada dan kanada da yaşayan arkadaşın adresine yönlendirerek satın alacağım. 399 kanada dolarına satılıyor konsol orada. Tl karşılığı 750 tl yapıyor. Müthiş fiyat. Yanına ekstra kol, KZ, BF ve Fifa siparişi verip hepsi toplam 1150 tl ye almış olacağım konsolu.

Kanada da 15 Aralık da çıkıyormuş, arkadaş 22 Aralıkta Tr ye dönüyor. Umarım 1 haftada ona ulaşır konsolda bende erken kavuşmuş olurum oyuncağıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Ben Amazon.de den verdiğim bundle siparişi iptal edip, Amazon kanada dan kanada da yaşayan arkadaşın adresine yönlendirerek satın alacağım. 399 kanada dolarına satılıyor konsol orada. Tl karşılığı 750 tl yapıyor. Müthiş fiyat. Yanına ekstra kol, KZ, BF ve Fifa siparişi verip hepsi toplam 1150 tl ye almış olacağım konsolu.

Kanada da 15 Aralık da çıkıyormuş, arkadaş 22 Aralıkta Tr ye dönüyor. Umarım 1 haftada ona ulaşır konsolda bende erken kavuşmuş olurum oyuncağıma

Şimdiden gözün aydın diyorum öyleyse. Cidden çok iyi fiyata çok iyi bir setin olacak. Kamerayı da eksik etme derim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.