Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
96.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende 26 ocakta ps4 ve 3 oyun siparişi verdim ön sipariş olarak

siparişi verirken 520 eu olarak sipariş verdim kartıma para yatırmayı unutmuşum para çekemedilir sonradan kontrol ettiğimde ödeme 440 eu olarak değişmiş?

şimdi benim vergi ödemesi silinmiş sanırım hızlı kargo seçmiştim iszce bu durumda vergiyi ödermiyim yoksa böyle gelirmi? başına böyle bişey gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

arkadaşlar bende 26 ocakta ps4 ve 3 oyun siparişi verdim ön sipariş olarak

siparişi verirken 520 eu olarak sipariş verdim kartıma para yatırmayı unutmuşum para çekemedilir sonradan kontrol ettiğimde ödeme 440 eu olarak değişmiş?

şimdi benim vergi ödemesi silinmiş sanırım hızlı kargo seçmiştim iszce bu durumda vergiyi ödermiyim yoksa böyle gelirmi? başına böyle bişey gelen var mı?

Vergiyi ödersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

arkadaşlar bende 26 ocakta ps4 ve 3 oyun siparişi verdim ön sipariş olarak

Vergiyi ödersiniz

sağ olsun lostplanet arkadaş sormuş ups e vergi vs herşeyi yine amazon ödüyormuş. şansımızı deneyeceğiz artık alınacak bu ps4 haber veririm burdan gelince.

• Bugün bir 110 dolar daha geri aldım,utanmasalar üzerine para vericekler ps4 ün, ee tabi onlarca kişi buralarda benim sayemde öğrendi amazon.com un ps4 yolladığını.ön sipariş verdiğimde dalga geçiyorlardı , gümrüğe milyar ödiyeceksin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkdaşlar Amazon ps4 satışını Türkiye için durdurdu mu öyle birşey okudum da

http://www.amazon.com/PlayStation-Battlefield-Launch-Day-Bundle-4/dp/B00DE2W5XG/ref=lp_6427871011_1_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1398637351&sr=1-3

Bu ps4 ü almak istiyorum ama Türkiye ye saıtşı varmı daha önce hiç amazondan sipariş vermedim de
  • 3 oyunlu paket kaca geliyor

• Amazon us yine tr ye gondermeye baslamis hemde gift olarak ve fiyat kismini gizleterek yollatabiliyorsunuz . Vergi buyuk ihtimal odemezsiniz:)

• ,beyler linkte gelen ps4 un modelı nedir acaba yeni cuh-1116a dan sonraki modeller mi bende alıcamda ondan soruyorum.
  • bır zamanlar efsaneydı bu konu sımdı magara
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.