Binbaşı
03 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 93 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar, kızıma ve yeğenime Alcatel MT40 model çocuk saati aldım, içine hat bakıyorum. (mt42'nin rengi çok cırtlak olduğu için mt40'ı beğendiler, şarjı daha az gidecek ama yapacak bir şey yok)

2 hat alacağım, kurum kampanyası nedeniyle Türk Telekom'dan faturalı ve 12 ay taahhütlü 5gb tarifeyi 39,40'a alabiliyorum ancak faturalı/faturasız daha uygunu var mı diye bakıyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar,

17 eylül'de amazon.es'ten 3060ti sipariş ettim. siparişim bugün itibariyle 2,5 ayı geçti ve umutla bekliyorum. ödemesini yaptım, döviz kuru artışı nedeniyle kart şimdi neredeyse 2 katına çıkmış durumda ve bu yüzden iptal edilmesini hiç istemiyorum.

benim durumumda olan arkadaşlar için bu konuyu açtım, bilgi paylaşımı daha derli toplu olur diye düşündüm. aramızda çokça 17, 18 ve eylül ayının sonraki günlerinde aynı kartı sipariş veren arkadaşımız mevcut. yaşadıklarınızı bu başlık altında anlatabilirsiniz.

ÖNEMLİ GÜNCELLEME
biraz evvel müşteri hizmetleri bana ulaşarak sorunumu çözdü, tekrar vdsl'e döndüm, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Turknet ile ilgili araştırma yapanlar için, bu servis sağlayıcıya geçmek isteyenler için ibret olması amacıyla yazıyorum bunları.

İlk faturamı ödedikten 1 gün sonra internetim kesildi, sonraki gün hattımın VDSL'den ADSL'e çevrildiğini gördüm.

Tam 35mbit internet hızım varken adsl nedeniyle 16 mbit hıza düşürüldüm. Hemde ilk faturamı ödedikten bir gün sonra. Vdsl deneme sürümü mü verdiler bana, anlamadım gitti.

ŞİMDİ ASIL MESELEYE GELİYORUM;
Turk.net'te hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz! Ne buradan, ne twitter'dan, ne de kendi online işlem merkezinden... Sorun olunca demek ki saklanıyorlar. Destek kayıtlarım sorun çözüldü diye kapanıyor üstelik.

Haydi bakalım iptal için kolları sıvama vaktidir, sağlıcakla kalın.

SOL TARAF ADSL - SAĞ TARAF BİR ZAMANLAR VDSL İKEN
Merhaba arkadaşlar.

Tam 10 gün evvel birden internet kesildi, olur öyle deyip sallamadım ama sonraki gün iş dönüşü komşumla karşılaşınca o da internetinin kesik olduğunu söyledi. Müşteri hizmetleri ile görüşürken durumun kablo hırsızlığından ötürü kaynaklandığını ve en kısa sürede çözüme ulaştırılacağı söylenmişti, hatta 2 kasımda kopan bağlantının 9 Kasım saat 19.00'a kadar çözüleceği bilgisi verilmişti.

Tabii yalan dolan bunlar, çözüm için taahhüt ettikleri tarihin üstüne 3 gün daha geçti, yok internet. Sadece bende, komşuda değil... Koca mahallede yok internet, rezalete bak!

Müşterisi olduğum Superonline'ı arıyorum, beklemekten başka yapacak bir şey olmadığını, altyapının Türk Telekom ile alakalı olduğunu söylüyorlar. Türk Telekom'u arıyorum, müşterisi olmadığım için bilgi bile vermiyorlar.

Öyle kalakaldık.

Hayır, yani hani hizmet vermeyecekseniz açıkça söyleyin, bizde başka bir yol bulalım, ne bileyim kablonet felan...

Bulsam sözleşmeyi feshesecek bir yol, onu deneyeceğim. Zamanımıza yazık.

Uzun lafın kısası; Türk Telekom altyapısı kullanan adı ne olursa olsun tüm servis sağlayıcılardan kaçın. Hele ki Superonline'dan... Uzak olsun.

Sağlıcakla...
Merhaba arkadaşlar, tam 17bin lira param var, evli çocuklu memurum, uygun araba arıyorum.
Ev kredisi ödüyorum, bu yüzden bütçeyi durduk yere sarsmayan, sorunsuz problemsiz ve az yakan bir şeyler arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Dün telefonumu USB'den bağladım, elime Alıp home tuşuna basınca parmağıma inceden bir elektrik çarptı. Tabii öyle kül edecek bir alım değildi ama sinek ısırığı gibi bir sızı işte... Baktım cihaz cidden elektrik kaçırıyor...

Sorum şu; ne yapmalı? Tamir mi ederler, değişim mi yaparlar? Ücret iadesi olur mu? (Üzerine ekleyerek yeni modele geçebilirim böylece)
Merhaba arkadaşlar.

Şimdiye kadar Bada ve Android işletim sistemli akıllı telefonlar kullandım. Yaklaşık 16 aydır Xperia Z kullanıyorum. Oldukça memnunum ancak artık telefonu değiştirmek istiyorum.

Android ve Ios karşılaştırması yapan çok kişi gördüm, ios'u savunanların en büyük silahı hep stabilite idi. Bende buna hayranlık duyuyorum fakat hiç ios kullanmadım.

Eğer Iphone 6 5.5" gibi büyük bir ekran ile çıkarsa Xperia Z'den geçiş yapmalı mıyım?
5" ekrandan daha büyük bir cihaz bakıyorum, Xperia Z Ultra, Samsung NOTE3,Asus Zenfone6 felan... Bunlar yerine iphone6'nın büyük ekran haberinin kesinleşmesini beklemsem mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Yan dairemizdeki mevcut modem sinyali için Access Point kullanıyorum ama istediğim randımanı alamadım. Bu nedenle yan daireden 30 metre kablo çektim fakat bir uca Rj45'i takıp kabloyu çalıştıramadım.

Sorunum şu: Airties RT-206 modemden gelen ethernet kablosunu Airties AP-400'e takmak istiyorum.

AP'ye takılacak rj45'in Kablo şeması nasıl olmalı?
(modem tarafı
Turuncu Beyaz
Turuncu
Yeşil Beyaz
Mavi
Mavi Beyaz
Yeşil
Kahverengi Beyaz
Kahverengi)
Arkadaşlar,

bacanağım için 3d özelliği olmayan, smart'ı interneti bulunmayan,
dahili uydu alıcılı,
tipiyle gelen misafire hoş görünen,
verdiği renk ile "güzel televizyon!" dedirten bir tv bakıyorum.

Bütçemiz 1000-1100 TL. Teknoloji merakı olmayan bir aile için yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.

Köyde oturan amcamın torunları için bir bilgisayar toplamam gerek. Ufaklıklar bayram harçlıklarını toplamışlar ve bilgisayarın yenilenmesini istemişler... Tabi bu kadar parayla kolay değil.
Monitör felan mevcut, sadece kasa içi yenilecek.

Hali hazırdaki sistem:
Asus marka modelini bilmediğim bir anakart
Pentium 4 3.0 işlemci
512 ram
Ati Radeon 9800 ekran kartı
350 watt olduğunu iddia eden bir PSU

Buna ne yapılabilir? Çocuklar pek ufak, en büyüğü 10 yaşında. Galiba GTA felan oynuyorlardır.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tekrar ediyorum, bütçemiz 300 TL ile sınırlı.
Şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Kamu Görevlisi
Forum İmzası:
PSN: MesutUS
Forum İkinci El İmzası:
Bu işlerde yeniyim...
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
ParaToneR
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
World of Warcraft
Paratoner
Steam
ParatonerTR
TV
LG 3D LED
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Notebook
Toshiba
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.650
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 9.043 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 144 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.