Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.950
Cevap
46
Favori
96.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar amazon.ca canadadan newyork a kargo yapmıyormu
  • sanirim aralik ilk haftasindan sonra hepimizinki kargolanacak,

    22 ekimde amazon.com dan siparis gectigim new nexus 7 32 gb bugun izmire gelmis tatil oldugu ici yarin dagitima cikacak, ups ile geldi, Guaranteed delivery sectim 25 inde teslim etmek sartiyla ama 30 unda teslim olacak ups sagolsun, sanirim amazon taahuut ettigi tarihte teslim edemeyince kargo parasini geri veriyor bakalim refund edecekmi
    tum gumruk islemlerini amazon halletmis bu arada
  • volkie kullanıcısına yanıt
    nasıl ürün eline sorunsuz gelecek ama bir de refund mi isteyeceksin ?
  • istemek ya da istememekle alakasi yok

    If your order meets the qualifications for Guaranteed Accelerated Delivery, we will automatically refund the shipping costs if we miss our delivery promise.
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Hocam o sistem sadece Alaska, Havai ve Amerika içindeki adresler için geçerli yazıyor, onunla alakalı mail attım amazona tüm adresler için mi geçerli geçerliyse ürün zamanında gelmezse kargoyu geri ödüyor musunuz diye, eğer doğruysa bende öyle sipariş geçeceğim alacaklarımı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okisevi

    arkadaşlar amazon.ca canadadan newyork a kargo yapmıyormu

    yapar
  • Amazondan ne zaman urun almaya kalksam bulunduğunuz ulkeye gonderilemiyor diyip duruyor sorun ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59776449/mpage_9/tm.htm
    Resimle anlatılmış nasıl olduğu hocam, ürünün yurtdışına gönderisi açık olmalı
    @volkie
    Bende birkaç şey aldım amazondan az önce, 1 kasımda teslimat garantisi veriyordu bende 20 dolar fazla verip özel kargo şirketiyle siparişi geçtim ürünlerin toplamı 100,76 dolar tuttu kargo da 50 kusür , live chatten sordum, aynen dediğiniz gibiymiş hocam eğer zamanında teslimat olmazsa parayı geri verecekler. Birde 100,76 $ tutunca biraz korktum amazon gümrük masraflarını almadı benden onu da sordum, bu sipariş için vergi alınmayacak eğer isterlerse bizimle irtibata geçin düzeltelim dediler.




  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    75 euroya kadar gumruk vergisi alinmiyor, 75 ile 1500 euro arasi vergisini vermek sarti ile alabiliyorsunuz yurtdisindan bazi urunler haric telefon, sim kartli tablet ek besinler vs vs
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Prosedürü az çok biliyorum hocam cevabınız için teşekkür ederim, 75 Euro yaklaşık 100 dolar yapıyor bu yüzden korktum, bizde yasanın her türlü boşluğunu kullanmaya çalışma olayı olduğu için endişelendim, ordinosu şusu busu diye dhl yada ups 300 lira para çıkarırlar. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu düşünce tarzı yok, hatta biz öyle bir milletiz ki yurtdışında bile yasa boşluğunu kullanmak için çabalamışız, viyanada devletin eski binaları yıktırmayıp tarihi temayı koruma projesi olan bir bölge vardı, o bölgede tek bir adet yeni bina vardı onu da türk mimar yapmış. Hani yapılmıyordu tarihi temayı korumaya çalışıyorlardı dedim yasadaki bir boşluğu kullanıp yapmış dedi ondan sonra yasayı değiştirmişler zaten, orada ondan başka yeni bina yok Velhasıl 100 dolardan fazla(0.76 $ fazla) deyip bana bir sürü masraf çıkarırlar mı diye endişelendim ama amazon.com hayır dedi.




  • yapabilirler hersey beklenir bunlardan ama amazon eger oyle dediyse korkmamana gerek yok amazon verdigi sozu tutar masraflari oder, musteri memniyeti on numara olan bir olusum
  • Amazon kanada, ds4 ve kameranın 1 - 2kasımda kanada daki adrese kargolanacağını belirtmiş. KZ için 19-20 Kasım, ps4 için 19-20 Aralık diyor. Hadi hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de den gelen mailde PS4 oyunları da ekleyebilirsin siparişine demiş. Fifa 14 ü eklemeye çalışınca 620 ero ya çıktı fiyat. Tamamlamadan siteyi kapattım. Fakat bu fark neddn çıktı. Kargo seçeneğinde altta iki seçenek daha çıktı. Hazır olduğunda derhal gönderi seçtim. Bu yüzden mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senki kullanıcısına yanıt
    Hazır olduğunda derhal gönder seçeneği dediğiniz, ürünleri olabildiğince hızlı gönderir her ürün hazır olduğu an kargoya verir ve size ürün başına ayrı kargo parasıymış gibi hesaplayıp alır, eğer ürünleri aynı kargoda yollarlarsa fazla aldıkları parayı iade ederler ama siz ürünleri birleştir seçeneğini seçerseniz kargo parası neredeyse yarıya düşecektir(boyuta göre değişir) ama bu sefer de ürünlerden en son çıkan ürünün zamanında yollarlar
  • Cevap için teşekkürler peki siparişi revize etsem 9 Ekimde vermiş olduğum bundle siparişimin tarihi revize olur mu? Birde para iadesi kredi kartına mı oluyor? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senki kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadığım için tarih revize olur mu net olarak bilemeyeceğim ama yüksek ihtimalle eklemeler yaparsanız ve ayrı pakette yollanmasını isterseniz ilk aldığınız ürünün tarihi aynı kalır yani bir değişim olmaz ama aynı pakette yollayın derseniz tarihi değişebilir, iadeyi kartınıza yapıyorlar direk.
  • Anladım, çok teşekkür ederim. Oyunu TR' den alacağım. Şimdi sipariş tarihi vs. değişir, riske atmayalım..
  • banada söyle bir mail geldi amazon.de'den

    Sie haben die PlayStation 4 Konsole vorbestellt und sind noch auf der Suche nach passenden Games? Nutzen Sie Ihren persönlichen Gutschein-Code und bestellen Sie von der Aktionsseite zwei Games vor und erhalten ein drittes Game gratis dazu. Verwenden Sie dazu am Ende des Bestellvorgangs einfach Ihren persönlichen Gutschein-Code: ********** (gültig bis 28.11.2013).

    2 oyun alırsam 1 tanede amazon hediye edecekmiş.
  • Dostum bu kod sana özel mi yoksa bizde kullanabilirmiyiz ki
  • almanya için geçerli olmasında..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.