Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye fiyatını temmuzda açıklayacağız dedi adamlar. Ağustos bitecek hala görüşmelerimiz sürüyor diyor bizimkiler.
  • 1500 altı sürpriz olur tr fiyatı için .
  • mehmet_roer kullanıcısına yanıt
    bonusun olması da iyi oldu, gerçi 100 usd sınırı diğerlerine göre kötü olmuş.

standart kargoda takip numarası veriyorlar. ilk önce dhl sitesinden takip ediyorsun daha sonra sana ptt üzerinden takip edebilmen için ayrı bir numara veriyor.
  • standart gönderimle almak riskli bence. birde 15 gün sürer o iş. ben tr den alacağım max 300 tl fark olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Denizlide ikamet ediyorsak nasıl alacağız?gümrüğe takılırsa ne yaparız hocam?
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    Güzel konu olmuş hocam, eline sağlık. Türkiye fiyatını en az 1300-1400 lira arası bekliyorum ben. Böyle olursa, kazık yemek yerine bahsettiğin gibi almak daha mantıklı.

Bu arada, Amazon bildiğim kadarıyla olası gümrük masrafları için de para çekiyordu karttan. Sistem değişti mi yoksa sadece Amerika sitesi için mi geçerli bu durum?
  • Hocam eline sağlık gerçekten yararlı bi konu olmuş.Eğer Ps4 almaya karar verirsem ve gerçekten de sorunsuz bi şekilde alınabiliyorsa direk alırım.Zaten ZB'de oturuyorum kargo geldimi 5 dakikada Topkapı'ya gider alırım..
  • Amazon destek dün Sony'nin PS4'ü artık yurtdışına göndertmediğini söyledi. Almanya, Kanada ve Amerika'dan denememe rağmen ön sipariş veremedim. Sanırım artık Türkiye'den PS4 ön siparişi yapılamıyor.
  • 3-5 fazla verip dhl ile alın, topkapıdakiler çok suratsız, ne koparsam kârdırın peşindeler.

Bu arada ilk gün çıkacak ps4 ve x1 ön siparişleri bitti.

Dövizde çok fırladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 19 Ağustos 2013; 9:36:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel fiyat bence ps4 tr fiyati 1250 den yukari olursa dusunebilirim burdan almayi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAVID GILMOUR

Amazon destek dün Sony'nin PS4'ü artık yurtdışına göndertmediğini söyledi. Almanya, Kanada ve Amerika'dan denememe rağmen ön sipariş veremedim. Sanırım artık Türkiye'den PS4 ön siparişi yapılamıyor.

amazon.de için linkteki ürünü sepete atıp ilerleyince son ekrana kadar gelebiliyor musunuz?

aşağıdaki ekran görüntüsüne gelince sipariş verilebiliyor:
     Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: aseasew

quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Denizlide ikamet ediyorsak nasıl alacağız?gümrüğe takılırsa ne yaparız hocam?

denizlideki ptt'nin gümrüklü servisine gelir ürün, oradan alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Güzel konu olmuş hocam, eline sağlık. Türkiye fiyatını en az 1300-1400 lira arası bekliyorum ben. Böyle olursa, kazık yemek yerine bahsettiğin gibi almak daha mantıklı.

Bu arada, Amazon bildiğim kadarıyla olası gümrük masrafları için de para çekiyordu karttan. Sistem değişti mi yoksa sadece Amerika sitesi için mi geçerli bu durum?

her üründe olmuyor o dediğin, bazı ürünlerde var onu da son ödeme ekranında görebiliyorsunuz. ps4 için öyle bir şey yok.
  • standart posta ile playstation 4 getirecek insan var mıdır acaba aramızda?

tek parça gelirse yatın kalkın dua edin
  • Teşekkürler güzel konu olmuş.

200,300TL daha fazla verip ülkemizden, garantili bir şekilde almak daha mantıklı bence. Üstelik daha erken elimize ulaşacak bu yolla muhtemelen.
  • daha konsolun çıkış tarihi net değil kaldıki amazon önsipariş gönderimlerini nezaman yapıcağınıda bilmiyoruz; garanti , kargo prb. ötv kdv. derdi vs bildiğin rus ruleti alana lafım yok ama değmez yarın gamescom da belli olacak çıkış tarihi ve türkiye fiyatı az sabır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Ağustos 2013; 16:55:38 >
  • Şimdi verdim ben de siparişi hocam 22 Euro verip dhl kargoyla aldım, PTT'ye güvenemiyorum. Amazon daha önce 150 dolarlık kulaklık aldığımda gümrük-ardiye ücreti ödetmemişri. 930 liraya geliyor herşeyiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAVID GILMOUR

Şimdi verdim ben de siparişi hocam 22 Euro verip dhl kargoyla aldım, PTT'ye güvenemiyorum. Amazon daha önce 150 dolarlık kulaklık aldığımda gümrük-ardiye ücreti ödetmemişri. 930 liraya geliyor herşeyiyle.

22 öro iyiymiş koca paket için. Ptt ye güvenilmez hele böyle bir durumda. . Kasımda mı çıkacaktı bu aygıt?
  • 21.10.2013, 13.11.2013, 21.11.2013

Büyük ihtimal bu tarihler arasinda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

standart posta ile playstation 4 getirecek insan var mıdır acaba aramızda?

tek parça gelirse yatın kalkın dua edin

kesinlikle alınır ben aynı yöntemle ps3 super slim aldım, amazon çok iyi paketliyor herhangi bir hasar alması söz konusu değil.

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.