32" Oled ekran kullananlar yardım lazım
Samsung 31.6" Odyssey OLED G8 LS32DG802SUXUF
Bu üründen geçen hafta sipariş verdim fakat standa takıp oturma pozisyonunda görüntü ortada şişkin kenarlarda geriye doğru gibi panel düz onda sorun yok ama görüntü bombeli gibi üstten alttan yandan veya 3 metre uzaktan bakıldığında görüntü düz, ekran görüntüsü alınca veya telefon kamerası ile çekince görüntü normal 4 farklı kişi baktı yine aynı sorunu tespit etti bu ekranlarda görüntü karakteri böyle mi yoksa bana gelen cihazlar mı sorunlu? değişime verdim yeni sıfır ürün geldi yine aynı sorun var? Aşağıya bana ait olmayan fakat derdimi özetleyen bir resim ekledim

Dün türk telekomdan aradığını söyleyen birisi ttnet ve digiturk birlikte 89 tl kampanya var dedi ttnet faturanız ayrı gelecek 50 tl digiturk faturanız ayrı gelecek 39 tl şeklinde olur aldı bugün gelip digiturk kurulum yaptı ttnet ten ses yok aradım bizim böyle bir kampanyamız yok dediler ne digiturk ün derdi nedir bu nasıl bir aldatmacadır var mu böyle bir mağduriyet yaşayan?ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı?
arayan numaralar
212 473 73 73
444 0 040
0850 222 0400
|
|
|
steelseries 9h fnatic yardım
satılık animal pak
|
Meslek: Öğretmen
"Kul tövbe ettiğinde Allah, çölde devesini kaybedip de bulan bir kimseden bile daha çok sevinir" Ürün aldığım kişiler: "hitokiribattousai2727" "hokur317" "federaL" "furkan_10" "darkness45" "biri1970" "prosoccer_87" "theblackfx" "can21" "deepblueseven" "mrxpsp3" "AlperK" "cenkyyy" "buyukbang" "aemless" "B.M.W" "addwork" "kyosan" "CodeMachine" "Nedwish" "asker1695" |

Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.013
İkinci El Bölümü Mesajları: 388
Konularının görüntülenme sayısı: 13.812 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El