Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Ps4 için 1300 tl az olacak dendi diye hatırlıyorum arada 100-200 tl oynayacaksa garantili almak daha mantıklı en azından kafamız rahat olur. Ama tr fiyatı 1500 geçerse bu yöntemle almak daha iyi elbette.

yurtdıı fiyatı 400 euro ise o alet tr'ye en az 700 euro'dan gelir ki bu da 1500-1800 tl arası yapar...bize hakkaten başka şık sunmuyorlar ..

bu arada ps4 tüm ps3 oyunlarını da oynayatabilecek değil mi ? ..film ve oyunlarda bölge kodu kısıtlaması da olacak mıymış acaba
  • Rica ederim.
    Garantiyi ben pek önemsemiyorum aslında, ama yeni bir cihaz olduğu için biraz riskli olabilir.
    Türkiyede PS4'ün çıkış fiyatını birkaç sony bayiisi 1400 TL olacak dedi.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    1400TL kesin olacaksa iyiymiş.
    Bu durumda 400TL'lik bir fark olacak, az para değil. Oyun alınır. Hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

1400TL kesin olacaksa iyiymiş.
    Bu durumda 400TL'lik bir fark olacak, az para değil. Oyun alınır. Hayırlı olsun şimdiden.

1400 tl içinde garanti + taksit şıkkı var dostum ...bence yurtdışı şıkkını düşünmek için arada en az bir 600-700 tl fark olmali derim keza tr satışında yanında 1 oyun da gelebilir ..bakalım 2014 yılında netleşir herşey ..
  • Teşekkürler konuyu yer imlerine kaydettim. Resmi Türkiye Fiyatı'nı bekliyorum. Ona göre sipariş geçeceğim. Bir de garanti fazla önemli değil, garantisiz ps3 almıştım 6 sene sonra bozuldu...
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. İşte ben de bir önceki mesajımda garanti konusunu sorun etmeyenler için iyi bir fiyat dedim. World veya Axess'e de vade farksız 5 taksit seçeneği var.
    Tabii 1400TL'lik fiyat standart paket fiyatı olur gibi geliyor bana ve yanında 1 oyun olan paket fiyatı biraz daha yüksek olur. Bakalım göreceğiz.
  • iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Türkiye fiyatı uçuk olursa böyle yaparız artık.
    Ama garanti Türkiyede geçerli olmaz sanırım, o kötü.

Kafadan 1500 TL ile gelir ülkemize en az

1500 olmayacagi acilandi. 1200 ile 1300 arasi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Ps4 için 1300 tl az olacak dendi diye hatırlıyorum arada 100-200 tl oynayacaksa garantili almak daha mantıklı en azından kafamız rahat olur. Ama tr fiyatı 1500 geçerse bu yöntemle almak daha iyi elbette.

yurtdıı fiyatı 400 euro ise o alet tr'ye en az 700 euro'dan gelir ki bu da 1500-1800 tl arası yapar...bize hakkaten başka şık sunmuyorlar ..

bu arada ps4 tüm ps3 oyunlarını da oynayatabilecek değil mi ? ..film ve oyunlarda bölge kodu kısıtlaması da olacak mıymış acaba

bu arada kendi soruma kendim cevap vereyim arkadaşlar

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4_Bulut_Sistemiyle_PS3_Oyunlarini_Calistiracak-34761.htm

quote:

Wall Street Journal'ın haberine göre Playstation 4, Playstation 3 oyunlarını Bulut (Cloud) sistemiyle çalıştıracak. Yani doğrudan oyunları emüle etmek yerine online olarak bulut sistemi yardımıyla oynayabileceğiz.

cloud sistemi üzerinden oynayabileceğiz yani ps3 kutulu oyunlarınızı ps3 üzerinden oynayacaksınız , ps4 içinse aynı oyunu internetten indirme durumunda kalacaksınız tabi boyutlar 7-15 gb arası olur ortalama bir oyun için ki bizler için saatler demek :( ..

neden cd 'yi takıp oyniyamiyoruz ki yada hdd'ye yedekleyebilsek oradan çalıştırabilsek ps3 oyunlarını ..yani illa zorluk çıkaracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Ağustos 2013; 19:39:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin
    b

@Muss@

Hocam ben şuan Almanya'dayım 1 hafta sonra türkiye'ye dönücem amazondan sipariş verip şuanda bulunduğum yere getirtsem havalanında takılırmı ps3 ? türkiyeye kendim getirsem vergi ödermiyim yine
  • kesin değil ancak bu civarda bir rakam bekleniyormuş. en kötü 300 tl fark olsa yine iyi gibi, tabii garanti meselesi önemli değilse.
  • Bu olay iyi oldu. Dayim almanya da olmasa ondan getirreyim diyodum amazon isi olursa kimseye agiz eğmek zorunda kalmayiz.
    Artik ciksada bi oynasak hayirlisiyla arkadas

• 300 lira için garantiyi göz ardı edebilirim, az bir miktar değil; risk budur.

tr fiyatı açıklansın; bu konu lazım olacak. konu için teşekkürler.
  • Oyunlar ve filmler calisacak mi? Sorun cikmasinda bunlar haricinde iyimis gercekten

• 1399 TL veririm , kafam kulağim rahat olur

Oyunlara gidipte 100 $ vermeyecegim ama bu sefer .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlar ve filmler çalışacak mı derken?
    PS3'te olduğu gibi PS4'te de oyunlar için bölge kilidi zaten olmayacak. Ayrıca Almanya da PAL bölge kullanan bir ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Oyunlar ve filmler çalışacak mı derken?
    PS3'te olduğu gibi PS4'te de oyunlar için bölge kilidi zaten olmayacak. Ayrıca Almanya da PAL bölge kullanan bir ülke.

Ntsc ve pal fark ediyor ya, o amacla soyledim cevap icin tesekkurler

• Rica ederim.
    Oyunlar için fark etmiyor. Dediğim gibi PS3'te olduğu gibi PS4'te de aynı şekilde olacak. Filmler de fark ediyor sadece.
    Fakat zaten Almanya da Türkiye gibi PAL bölge/sinyal kullanıyor. Voltaj olarak da aynı şekilde.
  • Fiyat açıklandıgında konu lazım olabilir

Yararlı bilgi için teşekküler :)
  • Yurtdışında 5 taksit imkanı Bonus içinde gelmiş, bilgileri ekliyorum.

Kampanya tek seferde yapılan işlemler için geçerlidir.
    Kampanya 20 Temmuz 2013 – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya belirtilen tarih aralığında yurt dışında Bonus ile yapılan 100 USD ve üzeri harcamalarda geçerli olacaktır.
    Kampanyaya katılım SMS ile sağlanacaktır.
    20 Temmuz 2013 – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında yurt içinden "TATİL" yazarak 3340'a, yurt dışında ise "TATİL" yazarak +905327523340'a mesaj gönderen müşteriler Bonus ile yaptıkları tüm yurt dışı 100$ üzeri harcamalarında 5 taksit fırsatından yararlanacaklar.
    Kampanya kapsamında 5 taksite bölme işleminden ücret alınmayacaktır.
    Kampanyaya Bonus, Money Visa, Flexi dahildir, Bonus Flexi ve Bonus Genç dahil değildir.
    Flexi card'ların kampanyadan yararlanabilmesi için "EVET TATİL" ve kartın son 6 hanesini yazarak 3340'a, yurt dışında ise "EVET TATİL" ve kartın son 6 hanesini yazarak +905327523340'a mesaj göndermesi gerekmektedir. Flexi için kampanya katılım ücreti 1,99 TL'dir. Flexi'lilerin kampanya katılım iptalleri için IPTAL TATİL yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanyaya internet harcamaları, MoTo (Mail order, Telephone order), Paypass işlemleri de dahildir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    Sanal POS'lar kampanyaya dahil, sanal kartlar kampanyaya dahil değildir.

Birde bu Amazon.de'den aldığımız şeylere kargo takibi yapabiliyoruz dimi ? Standart posta ile gelicek deyince benim aklım karıştıda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.