Şimdi Ara

Alman kızlar Türk erkeklerini tercih ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Berlin Nikah Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Berlin'de evlenen her beş Almandan biri yabancı biriyle hayatını birleştiriyor. Almanların yabancı eş olaraksa en çok Türkleri tercih ediyor.

Berlin'de 2011 yılında evlenen Almanlardan 2 bin 701'i bir göçmenle evlenirken, bu sayı toplam evliliklerin yüzde 21.5'ini oluşturuyor. Bu oran 2008 yılında yüzde 18.1 olarak açıklanmıştı. Nikah dairesinin verdiği rakamlara göre, Alman kadınlar, yabancılar arasında kendilerine eş olarak en çok Türk erkeklerini seçiyor. Alman kadınlar ikinci sırada İngilizler ve üçüncü sırada ise Amerikalı erkeklerle evleniyor.
    http://www.hurriyet.com.tr/helga-nin-hans-in-tercihi-turkler-21637315

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 18 Kasım 2017; 22:40:48 >

• Para içinmiş,evet kardeş alman kadınlarının ağızları açlıktan kokuyordu da böyle bir işe girdiler

Bizler avrupaya gerçek erkek nasıl olur onu gösterdik benim şu ana kadarki tüm kız arkadaşlarım almandı,Türk biriyle evlenirim almanla eğlenirim.Alman erkekleri gibi değiliz biz,gerçi buradaki batı hayranı çakma erkekler onlara özense de kadınlar en çok Türklere bayılıyor
    Para için evlenenler olduğu kadar, beğendiği için evlenenlerde çok"(Bir arkadaşım bunlardan birisi).
    Kel ,fodul diye aşağılama vardır kezofeminsitler tarafında.Birde yancıları "Acaba düşer mi" umuduyla Meriçler. Ancak yeni nesil erkekler gerçekten kendisine dikkat ediyor.Spor yapıyor giyimine kuşamına elinden geldiğince eksik etmiyor vs.Ha dersen isteyerek mi? çoğunlu mecburluktan.Çünkü rekabet çok .

kaldıkı Rus,İngiliz,Ukrayna,Almanya vs Türk erkeklerini fena bulmazlar.

forumlardan çok "Sözlük" takip edenler bilirlerki her hafta istisnasız Türk erkeklerini gömen başlıklar açılır.Birkaç hatırladığım entryleri ve başlıkları yazayım;
    Bir tanesi "Türk erkekıleri gitsin yerine elf? erkekleri gelsin", bir başkası yırtık dondan fırlayıp"Türk erkekleri ,italyan erkeklerine ancak sabun?(ne alaka anlamadım) olur.

psikolojisi bozuk birisi "Türk erkekleri gitsin Portekiz erkekleri gelsin"(Burdaki tam fiyasko Portekiz erkekleri Avrupa'nın çingenleri olarak nam salmıştır hem cahil hem atarlı)

"30 yaşındaki bekar erkeğin psikolojisi bozuk olması"(bunun devamını hatırlayamadım"(burdaki fiyaskoda şu 30 yaşına kadar doyuma ulaşmış ,ulaşmamış her erkek daha seçici olmaya başlıyor,hanım ablamız akıl olgunluğuna erişmiş bireye kelepçeyi takmanın zor olduğunu idrak edemeyip , s... yiyince anlaşılan iyice beyin balçıklaması geçirmiş.Baya baya 1 sayfa sallıyorud erkeklere.

bunlar bir çırpıda hatırladıklarım
    Ortadoğu-Batı eksenine sıkışan, bir açılıp-bir kapanan 30'lu yaşlarına kadar bile erkeklere nazaran karanterini bir türlü oturtamayıp günü birlik yaşayan ortalama kızlarımıza göre erkekler kalbur üstü kalıyor.

Genelleme vs diyenler olacaktır emin olun 100 aşkın kızla bir şekilde tanışıklığım,sevgilim,akadaşlığım olmuştur.İstisna kaideyi bozmaz ama maalsef birçoğunda kişilik problemi var.
    kişilğği oturmmaış bir kadını saçmalamalarından anlarsınız.Bunların en basidi önlerine gelene"Ezik" yaklaştırması ile gömmesi.
    Sosyal medya kullanmayan"Ezik",Efendi"Ezik", Romantik"Ezik", işsiz "Ezik", Çalışkan"Ezik" vs diye gider de gider.
    quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Karşılığında para alıyorlar, 2-3 yıl evli kalıp sonra boşanıyorlar.

Bu süreçte Alman kadınlar para kazanıyor, Türk (ve Kürt) vasıfsız, işe yaramaz, ipsiz sapsız erkekler de EU vatandaşlığı kazanıyor.

Olay bundan ibaret.

Bizden 10 kata kadar daha müreffeh bir hayat süren ve tam bir sosyal devlet himayesi altında Alman vatandaşlığı bulunan Alman kadınları ne tür ekonomik nedenlerle zavallı Türk erkeklerini seçsinler ki? Akla ve mantığa pek uygun değil. Aşk olur, beğeni olur veyahut bambaşka bir dolaylı bağ olur tamam ama Türk erkekleri asıl Alman kızlarının refahından yararlanmak için bu yola başvuruyor genelde.
  • Karşılığında para alıyorlar, 2-3 yıl evli kalıp sonra boşanıyorlar.

Bu süreçte Alman kadınlar para kazanıyor, Türk (ve Kürt) vasıfsız, işe yaramaz, ipsiz sapsız erkekler de EU vatandaşlığı kazanıyor.

Olay bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civitas Terrana -- 18 Kasım 2017; 22:56:53 >
  • Para için evlenenler olduğu kadar, beğendiği için evlenenlerde çok"(Bir arkadaşım bunlardan birisi).
    Kel ,fodul diye aşağılama vardır kezofeminsitler tarafında.Birde yancıları "Acaba düşer mi" umuduyla Meriçler. Ancak yeni nesil erkekler gerçekten kendisine dikkat ediyor.Spor yapıyor giyimine kuşamına elinden geldiğince eksik etmiyor vs.Ha dersen isteyerek mi? çoğunlu mecburluktan.Çünkü rekabet çok .

forumlardan çok "Sözlük" takip edenler bilirlerki her hafta istisnasız Türk erkeklerini gömen başlıklar açılır.Birkaç hatırladığım entryleri ve başlıkları yazayım;
    Bir tanesi "Türk erkekıleri gitsin yerine elf? erkekleri gelsin", bir başkası yırtık dondan fırlayıp"Türk erkekleri ,italyan erkeklerine ancak sabun?(ne alaka anlamadım) olur.

psikolojisi bozuk birisi "Türk erkekleri gitsin Portekiz erkekleri gelsin"(Burdaki tam fiyasko Portekiz erkekleri Avrupa'nın çingenleri olarak nam salmıştır hem cahil hem atarlı)

"30 yaşındaki bekar erkeğin psikolojisi bozuk olması"(bunun devamını hatırlayamadım"(burdaki fiyaskoda şu 30 yaşına kadar doyuma ulaşmış ,ulaşmamış her erkek daha seçici olmaya başlıyor,hanım ablamız akıl olgunluğuna erişmiş bireye kelepçeyi takmanın zor olduğunu idrak edemeyip , s... yiyince anlaşılan iyice beyin balçıklaması geçirmiş.Baya baya 1 sayfa sallıyorud erkeklere.

Ortadoğu-Batı eksenine sıkışan, bir açılıp-bir kapanan 30'lu yaşlarına kadar bile erkeklere nazaran karanterini bir türlü oturtamayıp günü birlik yaşayan ortalama kızlarımıza göre erkekler kalbur üstü kalıyor.

Genelleme vs diyenler olacaktır emin olun 100 aşkın kızla bir şekilde tanışıklığım,sevgilim,akadaşlığım olmuştur.İstisna kaideyi bozmaz ama maalsef birçoğunda kişilik problemi var.
    kişilğği oturmmaış bir kadını saçmalamalarından anlarsınız.Bunların en basidi önlerine gelene"Ezik" yaklaştırması ile gömmesi.
    Sosyal medya kullanmayan"Ezik",Efendi"Ezik", Romantik"Ezik", işsiz "Ezik", Çalışkan"Ezik" vs diye gider de gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 19 Kasım 2017; 21:2:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Para için evlenenler olduğu kadar, beğendiği için evlenenlerde çok"(Bir arkadaşım bunlardan birisi).
    Kel ,fodul diye aşağılanıyorsuz kezofeminsitler tarafınca, Ancak yeni nesil erkekler gerçekten kendisine dikkat ediyor.Spor yapıyor giyimine kuşamın elinden geldiğince eksik etmiyor vs.Ha dersen isteyerek mi? çoğunlu mecburluktan.Çünkü rekabet çok .

"30 yaşındaki bekar erkeğin psikolojisi bozuk olması"(bunun devamını hatırlayamadım"(burdaki fiyaskoda şu 30 yaşına kadar doyuma ulaşmış ,ulaşmamış her erkek daha seçici olmaya başlıyor,hanım ablamız akıl olgunluğuna erişmiş bireye kelepçeyi takmanın zor olduğunu idrak edemeyip , s... yiyince anlaşılan iyice beyin balçıklaması geçirmiş.

Ortadoğu-Batı eksenine sıkışan, bir açılıp-bir kapanan 30'lu yaşlarına kadar bile erkeklere nazaran karanterini bir türlü oturtamayıp günü birlik yaşayan ortalam kızlarımıza göre erkekler kabul üstü kalıyor.
    Genelleme vs diyenler olacaktır emin olun 100 aşkın kızlas bir şekilde tanışıklığım,sevgilim,konuşmuşluğum olmuştur.İstisna kaideyi bozmaz ama maalsef birçoğunda kişilik problemi var.
    kişilğği oturmmaış bir kadını saçmalamalarından anlarsınız.Bunların en basidi önlerine gelene"Ezik" yaklaştırması gömmesi.
    Sosyal medya kullanmayan"Ezik",Efendi"Ezik", Romantik"Ezik" vs diye gider de gider.

Kısacası

ah o ekşi yokmu ruh hastası feminist dolu

• Büyük konuşmayım ama Türk kızı dışında sadece asyalı kızlarla evlenirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız,İtü sözlük daha da fena
    Feminist ayağı takılanlar bir ara o kadar işgal ediyorlardırki sol frame'yi en sonunda onca yıllık hesabımı kapattım.Hani mantıklı bir açıklamasıda yok.Sevgilisinden ayrılan soluğu sosyal platformlarda alıyor."Kralın kızı" havaları "Prenses" modları.Gerçekten fenalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 19 Kasım 2017; 21:5:20 >
  • Para içinmiş,evet kardeş alman kadınlarının ağızları açlıktan kokuyordu da böyle bir işe girdiler

Bizler avrupaya gerçek erkek nasıl olur onu gösterdik benim şu ana kadarki tüm kız arkadaşlarım almandı,Türk biriyle evlenirim almanla eğlenirim.Alman erkekleri gibi değiliz biz,gerçi buradaki batı hayranı çakma erkekler onlara özense de kadınlar en çok Türklere bayılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhnKln82

Para içinmiş,evet kardeş alman kadınlarının ağızları açlıktan kokuyordu da böyle bir işe girdiler

Sorsan ama bizdeki femo kezbanlar Türk erkeğini beğenmez

Bu tiplerle evlenilmezde

• quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Karşılığında para alıyorlar, 2-3 yıl evli kalıp sonra boşanıyorlar.

Olay bundan ibaret.

Bizden 10 kata kadar daha müreffeh bir hayat süren ve tam bir sosyal devlet himayesi altında Alman vatandaşlığı bulunan Alman kadınları ne tür ekonomik nedenlerle zavallı Türk erkeklerini seçsinler ki? Akla ve mantığa pek uygun değil. Aşk olur, beğeni olur veyahut bambaşka bir dolaylı bağ olur tamam ama Türk erkekleri asıl Alman kızlarının refahından yararlanmak için bu yola başvuruyor genelde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

quote:

Para içinmiş,evet kardeş alman kadınlarının ağızları açlıktan kokuyordu da böyle bir işe girdiler

Sorsan ama bizdeki femo kezbanlar Türk erkeğini beğenmez

Bu tiplerle evlenilmezde

Ahlaklı ve düzgün Türk kızları azınlıkta ama yok değil.Almanlarla ise aile düşüncesi arasında uçurum olur.Ayrıca alman kızlarıyla takılmak sorun değil ama çocuk sahibi olmak sorun.Almanla evlenip de çok sıkıntı çeken bir arkadaşım oldu.İyi vr terbiyeli bir Türk kızı her zaman ailenin kıymetini bilir.Bazı rahat davranan garip tipleri demiyorum tabi.

yok kardeş alman kızlarına alıştıktan sonra tahamülüm kalmadı türk kızlarına alman kızıyla evlenip mutlu olanlarıda tanıyorum ben zaten çocuk yapma gibi bir amacım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 19 Kasım 2017; 21:13:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

dediğine katılıyorum normalde hiçbir kadından oo yakışıklıymış gibi tepki almadım ancak geçen meksikalı biriyle konuşurken tipin falan iyiymiş dedi . İngilizce geliştirmek için konuştuğum kişiler ise genellikle de kadınlar oluyor. Webcam görüntülü konuşalım diyen kızlar bile gördüm. Ya da herşeyden öte ben safım

• Ne kadar boş bir konu. Ciddi olamaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu tamam begenirler evlenirler de uzun suredir yurtdisinda daha cok eski sovyet bolgelerinde olan biri olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki ozellikle rusya, moldova ya da ukrayna gibi yerlerde turkler ile yapilan evlilikler cok fazla. avrupadaki arkadaslarimdan duydugum kadariyla onlarin da hali hemen hemen burdakilerle ayni. kizlar sizin deyiminizle kezban degil fakat evlilik olayi ile flort etme olayi bambaska. yani burdaki kizla gez, dolas ama evlilik yaptigin zaman cileden cikartirlar adami. bu bolgelerde evlilik yapan ve cocuk sahibi olan arkadaslarimin neredeyse tamami mutsuz. hepsi degil ama yuzde doksan dokuzunda bana kimse karisamaz, ben evlensem de ozgurum, evde yemek yapmam, ben calismiyorum sen istersen gunde 18 saat calis ama eve gelince bulasiklari da yikarsin gibi bir ton farkli davranis var. yani yanlis anlasilma olmasin kadini eve hapsetme ve kontrol altinda tutma ya da ben eve gideyim kadin ayaklarimi yikasin yemegimi onume koysun olayi degil demek istedigim ama evlilik sorumlulugu yok gibi bir sey buradakilerde. Turkiye de olan erkegin ailenin icinde bir agirliginin olmasi durumu eger erkek maddi olarak kizdan cok ustun degilse kesinlikle kabul edilmiyor ki o konuda bile kadin her zaman firsat kolluyor erkegin bir hatasini bulabilmek icin. yani ben sahip cikayim koruyayim kollayayim olayina girmeniz pek olasi degil ve muhtemelen kavga cikar ve olaylar baslar. ben yarin arkadaslarimla kafeye gidecegim diyerek son dakika haber verip cekip gitmeler, is arkadasi, eski komsum diye bulusmalar yani adami katil edecek seviyede ve bu olanlarin hepsi onlar icin normal oldugu icin ayri bir kavga sebebi. bunlarda bizimkilerdeki gibi gune gideyim, arkadasimi ziyarete gideyim bir kahve icip gelelim ya da kizlarla oturup sohbet edeyim tarzi bir bulusma olmuyor. herkes en sik elbiselerini giysin dekoltelerini sergilesin en kalabalik kafelerde, restoranlarda bulusalim seklinde sizi cildirtacak cinsten. etegime karisma, ustume karisma diye bir de kavga cikar. yahu tamam istedigin yere git ama birlikte gidelim desen olmaz benim ozgur hayatim tripleri. genellikle onlarin dedigi dogrudur. evde sicak yemege hasret arkadaslarim var. adami gectim cocuklari icin bir sicak ev yemegi yapma gereksinimi bile duymuyor bircogu. evde oturur sabahtan aksama kadar film izler ama kalkipta su masanin tozunu alayim demez. yani bilmiyorum siz ne dusunursunuz bu konuda ama yabanci biriyle evli kalmak o kadar da kolay bir is degil. kezban kavramini flort tarzi iliskiler icin kullanin ama evlilik denildigi zaman Turkiye deki kizlarin bu sorumluluga daha uygun oldugu gorusundeyim. tabi bu verdigim orneklerin disinda istisna olan bir cok kisi de vardir.

• Alman vatandaşı olan Türk kızlarının Türkiye'den damat ithali de var bunun içinde.

• Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    Kaynaksız bir bilgi. Dediğin çok nadir görülen bir durum. Genellikle Türk asıllı alman vatandaşlarının yaptığı birşeydir. Ama çok nadir duyulan.

• Berlinde elini atsan türke denk gelme olasılığın olduğu için olabilir mi acaba? Küçük ist derlerdi de inanmazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önce "Türk biriyle evlenirim almanla eğlenirim" diyerek içindeki ahlaksız kişiliği, kadın düşmanı kişiği, kadınlara bu gözle bakan kişiğini ortaya çıkarıyorsun.

Yetmiyormuş gibi "Alman erkekleri gibi değiliz biz" diyerek çelişkinin dibine vuruyorsun.

Gerçi evet, Alman erkeklerinden de aşağısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sıcakkanlı bir millet olduğumuzdan dolayı. Kuzeyli erkeklerin kadınlara karşı biraz ilgisiz olduğunu okumuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

yahu tamam begenirler evlenirler de uzun suredir yurtdisinda daha cok eski sovyet bolgelerinde olan biri olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki ozellikle rusya, moldova ya da ukrayna gibi yerlerde turkler ile yapilan evlilikler cok fazla. avrupadaki arkadaslarimdan duydugum kadariyla onlarin da hali hemen hemen burdakilerle ayni. kizlar sizin deyiminizle kezban degil fakat evlilik olayi ile flort etme olayi bambaska. yani burdaki kizla gez, dolas ama evlilik yaptigin zaman cileden cikartirlar adami. bu bolgelerde evlilik yapan ve cocuk sahibi olan arkadaslarimin neredeyse tamami mutsuz. hepsi degil ama yuzde doksan dokuzunda bana kimse karisamaz, ben evlensem de ozgurum, evde yemek yapmam, ben calismiyorum sen istersen gunde 18 saat calis ama eve gelince bulasiklari da yikarsin gibi bir ton farkli davranis var. yani yanlis anlasilma olmasin kadini eve hapsetme ve kontrol altinda tutma ya da ben eve gideyim kadin ayaklarimi yikasin yemegimi onume koysun olayi degil demek istedigim ama evlilik sorumlulugu yok gibi bir sey buradakilerde. Turkiye de olan erkegin ailenin icinde bir agirliginin olmasi durumu eger erkek maddi olarak kizdan cok ustun degilse kesinlikle kabul edilmiyor ki o konuda bile kadin her zaman firsat kolluyor erkegin bir hatasini bulabilmek icin. yani ben sahip cikayim koruyayim kollayayim olayina girmeniz pek olasi degil ve muhtemelen kavga cikar ve olaylar baslar. ben yarin arkadaslarimla kafeye gidecegim diyerek son dakika haber verip cekip gitmeler, is arkadasi, eski komsum diye bulusmalar yani adami katil edecek seviyede ve bu olanlarin hepsi onlar icin normal oldugu icin ayri bir kavga sebebi. bunlarda bizimkilerdeki gibi gune gideyim, arkadasimi ziyarete gideyim bir kahve icip gelelim ya da kizlarla oturup sohbet edeyim tarzi bir bulusma olmuyor. herkes en sik elbiselerini giysin dekoltelerini sergilesin en kalabalik kafelerde, restoranlarda bulusalim seklinde sizi cildirtacak cinsten. etegime karisma, ustume karisma diye bir de kavga cikar. yahu tamam istedigin yere git ama birlikte gidelim desen olmaz benim ozgur hayatim tripleri. genellikle onlarin dedigi dogrudur. evde sicak yemege hasret arkadaslarim var. adami gectim cocuklari icin bir sicak ev yemegi yapma gereksinimi bile duymuyor bircogu. evde oturur sabahtan aksama kadar film izler ama kalkipta su masanin tozunu alayim demez. yani bilmiyorum siz ne dusunursunuz bu konuda ama yabanci biriyle evli kalmak o kadar da kolay bir is degil. kezban kavramini flort tarzi iliskiler icin kullanin ama evlilik denildigi zaman Turkiye deki kizlarin bu sorumluluga daha uygun oldugu gorusundeyim. tabi bu verdigim orneklerin disinda istisna olan bir cok kisi de vardir.

Git dhdeki evlilikle ilgili sohbet konusunu oku asıl türk kızlarıyla evlenenlerin %90nı mutsuz
    Türk kızı dediğin gibi olsaydı ülkede boşanma oranları %50_%60lerde olmazdı ortalama evlilik süreleri 10 senede az olmazdı
    Yabancı kız ne kendine karıştırır nede sana karışır gece dışarı çıksan sana asla hesap sormaz başka bir kızla sadece normal sohbet etsen karışmaz
    7/24 instagramda foto paylasan yeni nesill türk kızı sanki ev işini çok yaparda(ekşide çalışan kadından cinsellik ve yemek yapmasını bekleyen adam diye başlık açan feminist dolu)
    Nafaka avcısı ilişkiye sürekli 3.kişileri sokan trip atan sürekli maddi manevi destek bekleyen tek derdi çocuk yapmak olan saçma sapan geleneklere tapan (pahalı düğün kına altın vs gibi) tek derdi sosyal medya olan kızlarla evlenmekmi? Deli olmam lazım bunlarla evlenmem için aklımı peynir ekmekle yemedim

Zaten avrupada evlilik kavramı diye bir şey kalmadı bencede evlilik kavramının modası geçti
    avrupada çiftlerin %70 80'i birliktelik sözleşmesiyle falan aynı evde yaşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 20 Kasım 2017; 19:18:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

yahu tamam begenirler evlenirler de uzun suredir yurtdisinda daha cok eski sovyet bolgelerinde olan biri olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki ozellikle rusya, moldova ya da ukrayna gibi yerlerde turkler ile yapilan evlilikler cok fazla. avrupadaki arkadaslarimdan duydugum kadariyla onlarin da hali hemen hemen burdakilerle ayni. kizlar sizin deyiminizle kezban degil fakat evlilik olayi ile flort etme olayi bambaska. yani burdaki kizla gez, dolas ama evlilik yaptigin zaman cileden cikartirlar adami. bu bolgelerde evlilik yapan ve cocuk sahibi olan arkadaslarimin neredeyse tamami mutsuz. hepsi degil ama yuzde doksan dokuzunda bana kimse karisamaz, ben evlensem de ozgurum, evde yemek yapmam, ben calismiyorum sen istersen gunde 18 saat calis ama eve gelince bulasiklari da yikarsin gibi bir ton farkli davranis var. yani yanlis anlasilma olmasin kadini eve hapsetme ve kontrol altinda tutma ya da ben eve gideyim kadin ayaklarimi yikasin yemegimi onume koysun olayi degil demek istedigim ama evlilik sorumlulugu yok gibi bir sey buradakilerde. Turkiye de olan erkegin ailenin icinde bir agirliginin olmasi durumu eger erkek maddi olarak kizdan cok ustun degilse kesinlikle kabul edilmiyor ki o konuda bile kadin her zaman firsat kolluyor erkegin bir hatasini bulabilmek icin. yani ben sahip cikayim koruyayim kollayayim olayina girmeniz pek olasi degil ve muhtemelen kavga cikar ve olaylar baslar. ben yarin arkadaslarimla kafeye gidecegim diyerek son dakika haber verip cekip gitmeler, is arkadasi, eski komsum diye bulusmalar yani adami katil edecek seviyede ve bu olanlarin hepsi onlar icin normal oldugu icin ayri bir kavga sebebi. bunlarda bizimkilerdeki gibi gune gideyim, arkadasimi ziyarete gideyim bir kahve icip gelelim ya da kizlarla oturup sohbet edeyim tarzi bir bulusma olmuyor. herkes en sik elbiselerini giysin dekoltelerini sergilesin en kalabalik kafelerde, restoranlarda bulusalim seklinde sizi cildirtacak cinsten. etegime karisma, ustume karisma diye bir de kavga cikar. yahu tamam istedigin yere git ama birlikte gidelim desen olmaz benim ozgur hayatim tripleri. genellikle onlarin dedigi dogrudur. evde sicak yemege hasret arkadaslarim var. adami gectim cocuklari icin bir sicak ev yemegi yapma gereksinimi bile duymuyor bircogu. evde oturur sabahtan aksama kadar film izler ama kalkipta su masanin tozunu alayim demez. yani bilmiyorum siz ne dusunursunuz bu konuda ama yabanci biriyle evli kalmak o kadar da kolay bir is degil. kezban kavramini flort tarzi iliskiler icin kullanin ama evlilik denildigi zaman Turkiye deki kizlarin bu sorumluluga daha uygun oldugu gorusundeyim. tabi bu verdigim orneklerin disinda istisna olan bir cok kisi de vardir.

Git dhdeki evlilikle ilgili sohbet konusunu oku asıl türk kızlarıyla evlenenlerin %90nı mutsuz
    Türk kızı dediğin gibi olsaydı ülkede boşanma oranları %50_%60lerde olmazdı ortalama evlilik süreleri 10 senede az olmazdı
    Yabancı kız ne kendine karıştırır nede sana karışır gece dışarı çıksan sana asla hesap sormaz başka bir kızla sadece normal sohbet etsen karışmaz
    7/24 instagramda foto paylasan yeni nesill türk kızı sanki ev işini çok yaparda(ekşide çalışan kadından cinsellik ve yemek yapmasını bekleyen adam diye başlık açan feminist dolu)
    Nafaka avcısı ilişkiye sürekli 3.kişileri sokan trip atan sürekli maddi manevi destek bekleyen tek derdi çocuk yapmak olan saçma sapan geleneklere tapan (pahalı düğün kına altın vs gibi) tek derdi sosyal medya olan kızlarla evlenmekmi? Deli olmam lazım bunlarla evlenmem için aklımı peynir ekmekle yemedim

Zaten avrupada evlilik kavramı diye bir şey kalmadı bencede evlilik kavramının modası geçti
    avrupada çiftlerin %70 80'i birliktelik sözleşmesiyle falan aynı evde yaşıyorlar

git bir kiz bul sozlesmeyle yasa o zaman kardesim sanki kafadan sallama seyler soyluyorum. bu anlattiklarimin bir cogunu yakin cevrem yasadi bir kismi da uzun sure birlikte yasadigim kizlarda gordugum davranislardi. avrupadaki ya da rus kismindaki kadinlarin istisnalar haricinde buyuk cogunlugunda aile kavrami yok. bunu yillardir bu ulkelerde yasamis biri olarak soyluyorum. hala kisitli bir navigasyondan cevreyi gozlemliyorsunuz. avrupadaki ya da Turkiye dsindaki hersey hayal ettiginiz kadar mukemmel degil. kisa sureli ya da uzun sureli bile olsa gecici olan iliskiler bakimindan cidden guzel ama is ciddiye binince iyice bir dusunmenizi oneririm...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.