Şimdi Ara

Alman kızlar Türk erkeklerini tercih ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

yahu tamam begenirler evlenirler de uzun suredir yurtdisinda daha cok eski sovyet bolgelerinde olan biri olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki ozellikle rusya, moldova ya da ukrayna gibi yerlerde turkler ile yapilan evlilikler cok fazla. avrupadaki arkadaslarimdan duydugum kadariyla onlarin da hali hemen hemen burdakilerle ayni. kizlar sizin deyiminizle kezban degil fakat evlilik olayi ile flort etme olayi bambaska. yani burdaki kizla gez, dolas ama evlilik yaptigin zaman cileden cikartirlar adami. bu bolgelerde evlilik yapan ve cocuk sahibi olan arkadaslarimin neredeyse tamami mutsuz. hepsi degil ama yuzde doksan dokuzunda bana kimse karisamaz, ben evlensem de ozgurum, evde yemek yapmam, ben calismiyorum sen istersen gunde 18 saat calis ama eve gelince bulasiklari da yikarsin gibi bir ton farkli davranis var. yani yanlis anlasilma olmasin kadini eve hapsetme ve kontrol altinda tutma ya da ben eve gideyim kadin ayaklarimi yikasin yemegimi onume koysun olayi degil demek istedigim ama evlilik sorumlulugu yok gibi bir sey buradakilerde. Turkiye de olan erkegin ailenin icinde bir agirliginin olmasi durumu eger erkek maddi olarak kizdan cok ustun degilse kesinlikle kabul edilmiyor ki o konuda bile kadin her zaman firsat kolluyor erkegin bir hatasini bulabilmek icin. yani ben sahip cikayim koruyayim kollayayim olayina girmeniz pek olasi degil ve muhtemelen kavga cikar ve olaylar baslar. ben yarin arkadaslarimla kafeye gidecegim diyerek son dakika haber verip cekip gitmeler, is arkadasi, eski komsum diye bulusmalar yani adami katil edecek seviyede ve bu olanlarin hepsi onlar icin normal oldugu icin ayri bir kavga sebebi. bunlarda bizimkilerdeki gibi gune gideyim, arkadasimi ziyarete gideyim bir kahve icip gelelim ya da kizlarla oturup sohbet edeyim tarzi bir bulusma olmuyor. herkes en sik elbiselerini giysin dekoltelerini sergilesin en kalabalik kafelerde, restoranlarda bulusalim seklinde sizi cildirtacak cinsten. etegime karisma, ustume karisma diye bir de kavga cikar. yahu tamam istedigin yere git ama birlikte gidelim desen olmaz benim ozgur hayatim tripleri. genellikle onlarin dedigi dogrudur. evde sicak yemege hasret arkadaslarim var. adami gectim cocuklari icin bir sicak ev yemegi yapma gereksinimi bile duymuyor bircogu. evde oturur sabahtan aksama kadar film izler ama kalkipta su masanin tozunu alayim demez. yani bilmiyorum siz ne dusunursunuz bu konuda ama yabanci biriyle evli kalmak o kadar da kolay bir is degil. kezban kavramini flort tarzi iliskiler icin kullanin ama evlilik denildigi zaman Turkiye deki kizlarin bu sorumluluga daha uygun oldugu gorusundeyim. tabi bu verdigim orneklerin disinda istisna olan bir cok kisi de vardir.

Git dhdeki evlilikle ilgili sohbet konusunu oku asıl türk kızlarıyla evlenenlerin %90nı mutsuz
    Türk kızı dediğin gibi olsaydı ülkede boşanma oranları %50_%60lerde olmazdı ortalama evlilik süreleri 10 senede az olmazdı
    Yabancı kız ne kendine karıştırır nede sana karışır gece dışarı çıksan sana asla hesap sormaz başka bir kızla sadece normal sohbet etsen karışmaz
    7/24 instagramda foto paylasan yeni nesill türk kızı sanki ev işini çok yaparda(ekşide çalışan kadından cinsellik ve yemek yapmasını bekleyen adam diye başlık açan feminist dolu)
    Nafaka avcısı ilişkiye sürekli 3.kişileri sokan trip atan sürekli maddi manevi destek bekleyen tek derdi çocuk yapmak olan saçma sapan geleneklere tapan (pahalı düğün kına altın vs gibi) tek derdi sosyal medya olan kızlarla evlenmekmi? Deli olmam lazım bunlarla evlenmem için aklımı peynir ekmekle yemedim

Zaten avrupada evlilik kavramı diye bir şey kalmadı bencede evlilik kavramının modası geçti
    avrupada çiftlerin %70 80'i birliktelik sözleşmesiyle falan aynı evde yaşıyorlar

git bir kiz bul sozlesmeyle yasa o zaman kardesim sanki kafadan sallama seyler soyluyorum. bu anlattiklarimin bir cogunu yakin cevrem yasadi bir kismi da uzun sure birlikte yasadigim kizlarda gordugum davranislardi. avrupadaki ya da rus kismindaki kadinlarin istisnalar haricinde buyuk cogunlugunda aile kavrami yok. bunu yillardir bu ulkelerde yasamis biri olarak soyluyorum. hala kisitli bir navigasyondan cevreyi gozlemliyorsunuz. avrupadaki ya da Turkiye dsindaki hersey hayal ettiginiz kadar mukemmel degil. kisa sureli ya da uzun sureli bile olsa gecici olan iliskiler bakimindan cidden guzel ama is ciddiye binince iyice bir dusunmenizi oneririm...

Aynen kanki Türk erkeklerini hayvan muamelesi yapan tripçi kezbanlarla evlenmeliyiz oleeey

Kezbanla evlenmenin şurada yaşamaktan farkı yoktur

Alman kızlar Türk erkeklerini tercih ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 20 Kasım 2017; 22:26:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.