Teğmen
27 Ekim 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
358694 Gün Cezalı
356761 gün 14 s. 46 dk. kaldı
Gönderileri
@WISDOM

Arkadaşlar biliyorum birkaç kez yaptım bunu ama anlayın işte işsizliğimden ve başka sebeplerdende ötürü psikolojim bozuk biraz, değişiklik yaptım kırmadan yardımcı oldunuz hep sizlerden son kez yardım istiyorum kırmayın beni forum desteğe açtım ama niickini bilmediğim admin "" bu emojiyi kullandı yardım eder mi bilmiyorum, forumda uzun süredir üyeyim kim ne zaman fitne fesatlık çıkardığımı gördü ara ara toll'lük yapmışımdır ama onda bile fitnecilik olmadı, kırmayın şu kardeşinizi son kereye mahsus Fiat S.p.A. hesabıma geçmeme yardımcı olun size söz veriyorum birdaha yaparsam sınırsız banlayın.

son kez şu psikolojisi alt üst olmuş kardeşinize yardım edin

@Citizen, Burak kardeşim sendende rica ederim.

Hepinize teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar farcry youtube tan baktım güzele benziyor açık dünya oyunu ama ne tür bir oyun, oyundaki amaç ne?

ve oyuna farcry 3 ile mi başlayım farcry 4 ile mi?

bi yardımcı olup yanıtlarsanız sevinirim
Alfa Romeo Giulia QV ile gezmek nasıl bir duygudur acaba, büyün passatçılar kudurur herhalde

İtalian Power
Fiat egea sedan lounge plus 1.6 120hp mjet otomatik 130.400₺ den 105.900₺, aslında fiyat pahalı gibi dursada Türk halkı için ucuz bir fiyat o yüzden her ay satışlar katlanarak artıyor
Genelde herkes cla çakma mercedes önden çeker bir kere vs yazıyorda c serisi arkadan itiş ama çok mu yanlayan bir araba? Mercedes arabalarını yanlamaya yönelik üretmemiş o yüzden cla ve c serisinin bir farkı yok bence en fazla hacim farkı var baş ve diz mesafesi olarak
Trabzon’lu kedim İdris’i sahiplendiriyorum

4 yaşında kemençe çalınca zıplayıp horon tepmeye başlar hamsi den başka birşey yemez, 12 den sonra uyumaya başlar, aşı masraflarını istemiyorum ona iyi bakacak bir aile olması yeter.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine ve ailesine yönelik sözleri nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 1 milyon 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine ve ailesine yönelik sözleri nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 1 milyon 500 bin liralık tazminat davası açtı.
KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ailesi ve yakınlarının bir vergi cennetindeki off-shore şirkete milyonlarca dolar gönderdiğini iddia etmişti.
Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz salı günü TBMM’de gerçekleştirdiği partisinin grup toplantısında, “Sevgili Erdoğan, ‘Bila'e anlatır gibi' soruyorum sana: Çocuklarının, eniştenin, kardeşinin, dünürünün ve eski özel kalem müdürünün bir vergi cennetindeki bir off-shore şirkete milyonlarca dolar gönderdiğini biliyor musun?” demişti.
CHP lideri söz konusu şirketin kuruluş sermayesinin 1 sterlin olduğunu da söyledi. Kılıçdaroğlu, “Sen misin yerli ve milli, ben miyim? Cevabını bekliyorum” dedi ve ekledi: “Kaç milyon doların var? Paralar nerede? Söyle bakalım” demişti.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/erdogandan-kilicdarogluna-rekor-tazminat-davasi-2104083/
Sakarya'nın Karasu ilçesinde, Necmi Talha K. (10), iddiaya göre, yatakta birlikte gördüğü annesi Zeynep K. (40) ve komşusu K.Y. (40) tarafından yastıkla boğularak öldürüldü. Polis, iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Karasu’da Stat Caddesi üzerinde bulunan apartmanın zemin katında oturan 2 çocuk annesi Zeynep K., sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek oğlu Necmi Talha K.’yi yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi.

Anne, polise, “Oğlum öldü, evde şu an” dedi. Zeynep K.’nin ifadesinin ardından eve giden polis ve 112 Acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak minik Necmi Talha, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğulduğu belirlendi.

Acı haberi alıp hastaneye gelen bir tavuk çiftliğinde çalışan baba İ.K., “Karım olacak ş…. nerede?” diye bağırdı.
ÇELİŞKİLİ İFADELER
Polisin gözaltına aldığı Zeynep K., bu kez oğlunu okula gitmediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin çelişkili ifadeler verdiğini belirleyen polis, birlikte olduğunu belirlediği komşusu K.Y.’yi de gözaltına alındı.

Zeynep K. daha sonra ifadesini değiştirerek, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y. ile birlikte Necmi Talha’yı öldürdüklerini söyledi. Zeynep K. ile K.Y.’nin sorgusu sürüyor.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/10-yasindaki-necmi-yatakta-gordugu-annesi-ve-komsusu-tarafindan-yastikla-boguldu-2101386/

insanlardan boşuna nefret etmiyorum, sıkıldım bu dünyadan Allahın yarattığı insanlardan, intihar etmek sonsuza kadar cehennem olmamalı.
https://mobile.donanimhaber.com/saka-maka-reis-bugune-kadar-paralarla-uretim-yapsaydi--130007552#130007780

bugün bu konuyu açtım forumdaki malum adminler konuyu apar topar silmiş, sebebi nedir?

konuda hakaret yok zaten olamaz ben etmem kimseye, efendi efendi seviyeli eleştirel bir konu açtım yani bu konuyu bile silecekseniz ülke ve dünya gündemi bölümü açmayın
Evet bir kısım enflasyon fırladı işsizlik %14 dolar 4 tl olduk yandık bittik kül olduk diyor, diğerleride herkes audi mercedes porsche ile geziyor elinde iphone 7 iphone 8 var diyor avm ler tıklım tıklım diyor.

iki tarafada bakınca iki anlatılanda oluyor evet buraya kadar tamam

peki soruyorum kriz varsa bu kodumun kriz kıyameti neden hala kopmuyor? kopmak için neyi bekliyor? 22. yüzyılı mı?
Hakkında
Forum İmzası:
Çok eski üye
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
TV
Philips
Notebook
Packard Bell
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 402
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.588 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.207 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.