< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tukureyim Alman malına. Yok çok iyiymiş yok yolda bırakmaz mis. 2013 model 60.000 km'de olan arabam 40.000 de DSG arızası 60.000 de devirdaim arızası yaptı. Bı daha vw mi. ASLA.
|
Ne alakası var zorunlulukla.Frransız fanboyu değilim,şükür hiçbir markanin fanboyu olacak kadar kafayı yemedim ama hoşuma gittigi için gittim fransız markanin bi modelini aldım.Yarın satar alman,italyan,çinli hangisi bütçeme uyarsa hoşuma giderse gider onuda alır binerim
|
Tarihteki 206 ve 307 facilarini bilmeyenler bu konuda saglikli yorum yapamaz
![]() |
Renault symbol var 2009 model ne ariza acti ne yolda birakti. Aldigimizdan beri tek olagandisi masrafi buji kablosu oldu. Bir silindire giden kablo bozulmus lpg li araclarda olan standart durum. Aku omrunu doldurdu bunun disinda 5 kurus masraf etmedik.
Bu arabanim bakimlari aksatildi , cat pat cukura tumsege girildi ne on takim ne motor masraf acti. Koy yollarinda alti surten sagi solu dokulmeye baslayan ariza acan polo gordukten sonra yemisim kalitesini. Araba dedigin ozgurluktur ozgurlugunu kisitliyorsa arabanin esiri olursun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 27 Şubat 2018; 20:46:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Şubat 2018; 23:24:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 27 Şubat 2018; 22:28:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Şubat 2018; 23:2:6 > |