Şimdi Ara

Almanya'yı böyle tokatlıyorlar! Mucize iğneden ben de buldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet! sonunda mucize iğneden ben de buldum. Gerçi yeni bulmadım, 1 hafta oluyor ama sonunda elime geçti.

Tokatlama mevzusuna gelince: Benim doktor bir tanıdık var. Ben bu ilaçları bulamıyordum. sandım ki muhtemelen az üretildiği için böyleydi. meğer başkaymış. işte o tanıdık doktor bana, bu ilaçların piyasada araplar sayesinde kalmadığını söyledi. Arap doktorlar her önüne gelen arap hastasına bunları yazıyorlarmış.

arapların da bu sağlık kartı olma zorunluluğu olmayıp, sadece bir kağıt parçası göstermelerinin yettiğinden herşeyi yazabiliyorlarmış. meseal fizyoterapistler yine bu araplara masaj yapmaktan isyan etmişler. sırtı ağrıyan arap, doktora gibip kendisine masaj için fizyoterapist yazdırıyormuş.

neyse işte o doktor arkadaş sayesinde ben de ilaca ulaşabildim.

ilaç açlığı kesiyor ve şeker salınımda ekstra insülin salgılatıyor.

geçen hafta ilk dozu oldum. 132.6 kg çıkmıştım. şimdi 129.50 kiloyum. yani yedirmeyi kesiyor ama 0.5 mg sanırım az gibi geldi. 1mg geçmek istiyorum fakat yüksek dozun bazı yan etkileri varmış. bende bu yüzden bu doz ile 2 ay denemeyi düşünüyorum. 2 ayda hedefim 10 kilo kaybetmek. 6 ayda bunu 15 kiloya çıkarmak. ama doktor arkadaş tekrar spor salonuna gidersem bunu 25kg kadar çıkarabileceğimi söyledi. bakıcam. buraya her hafta sonuçları atmayı düşünüyorum.

Almanya'yı böyle tokatlıyorlar! Mucize iğneden ben de buldum!

diabet 2 riski taşıyanlar bu ilacı mutlaka denemeliler. bana da doktor tanıdık diye yazdı. bu konu ile ilgili alakası olan arkadaşlara bilgi olması için aslen bu konuyu açıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• obez olduğunuzu bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. korona sonrası 18 kilodan fazla aldım. yüksek tansiyon çıkarmıştı birden bire. 4.de de şeker riski çıkarmıştı. aç karnına bile şeker 100leri görüyordu. ikisi de arka arkaya geldi diyebilirim. birisi kasım öbürü nisan ayında olmuştu. 2022 2023 yıllarında. ama omuzlar geniş falan olduğumdan çoğu kişi daha az gösterdiğimi söyler.

• Hocam yorumları çok iyi
    Tedavi süreniz ne kadar olacak
    Umarım sorunsuz tüm tedavi için ilaç bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

1 yıllık dedi doktor. ama eğer ilaç fazla kilo verdirmezse mojave midir nedir ona geçicem. bende 1 haftada işte 2,5 kilo kayba yol açtı. ama sanki ikinci doz ilk doz kadar etkili olmadı :) acıkıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.