D

Binbaşı
03 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar davlumbaz lazim karbon filtreyle kulllanilacak bacasiz cekis gücü iyi sesi cok olmayan servisi ilgili fp ürün lazim..Fiyat araligi genis biliyorum ama bu konu hakkinda yeterli bilgi bulamadim forumda..Tavsiyeniz olmasa da tecrübenizi paylasin ilerde okuyacaklara bilgi kalsin...
Mrb arkadaşlar faturalı avea kullanıyorum 13 senedir avea dayım ve tarife adaletsizliğinden bıktım hep yeni gelenlere uygun tarife var eski abonelere önem vermiyor bende restimi çekiyorum..Hattımı faturalı avea dan faturasız turkcell yıldız 5gb tarifesine geçirmeyi düşünüyorum..
1-) Önce hattımı faturasıza taşıyıp sonra mı turkell e taşımalıyım yok sa direk faturalı aveadan faturasız turkcelle taşıyabilirmiyim??? Hangi yolu izlemeliyim yardımcı olurmusunuz..
2-)Bu transfer mantıklımı??Avea da çekim problemi çok yaşamadım ama ücra yerlerde çekmiyor tabi...
3-)Normalde faturalı turkcell de böyle bir kampanya beklerdim ama bu tarife faturasız turkceli teşvik etmiş sebebi nedir??
Arkadaşlar citroen c1 yarı otomatik aracımız var son zamanlarda yolda giderken özellikle hafif yokuş
gördüğünde gaza basınca bip bip diye uyarı sesi veriyor.Gazdan ayağını çekince ses kesiliyor ve aşağı
eğimli yolda bu ses çoğu zaman gelmiyor. Ses geri vitese attığında bir bip sesi olur ya aynı onun gibi
ama arka arkaya ötüyor. Herhangi bir arıza aşığı yok.2 senedir soğuk havalarda p/S ışığı yanıyor ama
bir sıkıntı çıkarmadı o yüzden bağlantı kurmadım ama belirtmek istedim.Sorun nedir ne yapmalıyım???
NOT: benzer bir video buldum (https://www.youtube.com/watch?v=EA5OQ238cNU) Sizce nedir???
Forumdaşlar mrb bugün kimsenin başına gelmesin ama bir kazaya karıştım.Aracımın kaskosu yok karşı taraf
arkadan çarptığı için yüzde yüz kusurlu olduğunu kabul etti. Araç sigortadan yaptırılacak. Yetkili servisle
telefondan konuştum aracı yapıp faturasını benden tahsil edeceklermiş, bende karşı tarafın sigortasından
alacakmışım. Sorun da tam burada başlıyor yetkili servis bu hasarı arka tamponun değişimiyle çözüyormuş
ama eksper araca baktıktan sonra bu tamir olur düzeltilir boyanır diyebiliyormuş. örnek vermek gerekirse
tampon değişimini servis 2000tl ye yapıyorsa eksper bu iş tamirle 800tl ye hallolur diyorsa aradaki 1200tl
bana kalıyormuş. Ben sıfır hatalı olduğum bir kazadan dolayı uğraştığım bir yana birde cebimden para
ödemek istemiyorum. Bu haksızlık. Fotoğrafları yüklüyorum izlemem gereken yol hakkında tavsiye ve
yönlendirme rica ediyorum..Tşk ederim..

Not: Sadece sağ arka tarafta hasar var, yerinden çıkmış, alttaki kırmızı flaşör kırık, flaşörün kırığının
olduğu yerde 7cm kadar hemen alt sol tarafında da 3cm kadar tamponda yırtılma var.(fotoda görünüyor)
Araç yürür durumda sensörler alışıyor.
Arkadaşlar H kasa 2010 1.3 dizel enjoy otomatik 150 binde bir araç var ederi nedir? Piyasasını bilen var mı?
Bu araç yanılmıyorsam 2 sene önce sıfırı 41 e satılma dı mı?? Ne versek zarar etmeyiz bu alışverişten??
(not:2 parça değişik ağır bakım yapılmamış)
ARKADAŞLAR BİLGİ NET ŞİMDİLİK ÖTV YE ZAM YOK...
Evet arkadaşlar konu başlığı garip ama biraz önce yaşadığım olay aynen böyle..
Aracın fanını açtım sağ tarafta yolcu koltuğunun önündeki torpidonun altından su akıyor..
Hava karardığı için gösteremedim devridaim suyu akıyor olabilir mi şırıl şırıl sesler geliyor, fanı kapayınca su kesiliyor, ses de bitiyor..
İki ay önce de bir kere fan ve klima çalışmamıştı torpidonun altını bir usta açtı kurcaladı çözemedi, tam il dışına servise götürecektim kendi kendine çalıştı..
Daha önce aynı olay başına gelen var mı?? Yorumlarınızı bekliyorum...
(Araç garanti dışı bulunduğum yerde servis yok sanayiye götüreceğim fikir sahibi olarak gitmek istiyorum..)
Arkadaşlar ttnet aboneliğimi kapatmak istiyorum müşteri hizmetlerini aradım ceza öder miyim? Ödersem ne kadar öderim? diye sordum.
Müşteri temsilcilerinin cevapları çelişkiliydi size danışmak istedim...

İnternet Paket Bilginiz NETLİMİTSİZ _12Ay_indirimli_internet (Taahhütsüz)_ikna

TTNET Alo Paket Bilginiz TTNET Alo Konuştukça Öde_Sabit_Ucret_5TL_(12 Taahhütlü)_ikna

6 ay kullandım 6 ayım kaldı. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum...NEKADAR CEZA ÖDERİM ARKADAŞLAR???

PAKET INDIRIMLERI
Internet
Internet Kullanım Ücretleri Indirimi 17,99
Telefon
TTNET Alo Indirimi 10,00
Arkadaşlar mrb 2 ay önce bir kaza sonucu aracım pert oldu, bir süredir arayıştaydım...
Jetta tsı almak planım da yoktu dizel yada benzin+lpg bir araç düşünüyordum(yılda 15bin km yapıyorum)ama birtürlü temiz uygun bir araç bulamadım..
Artık ivediyle araç almak zorundaydım..(Sıfır almak istemedim herkes forumda bağıyor almayın diye)
Bugün ilanları kontrol ederken bir ilan gördüm jetta 1.2 tsı highline(araç hasarsız)...
Aracın piyasasından emin değilim,malum sitede çok dengesiz fiyatlar var.. Ufak tefek masraflarıyla 51bine mal oldu(2012 tsi highline manuel 23binkm)..
Sizce fiyat uygun mu fiyat fayda endeksi mantıklı bir tercih yapmışmıyım FİKİRLERİNİZİ DİNLİYORUM...

NOT:Biliyorum bu araç ederinden pahalı satılıyor ama bu aralar uygun araç bulmak çok zor sıfır liste fiyatı 12bintl pahalı..
Arkadaşlar son durumu paylaşayım da sigorta şirketlerinin nekadar sahtekar olduğunu bilmeyen de öğrensin...
Sigortacım resmen benle pazarlık yapıyor..Aracım ağır hasarlı kasko değeri 29.200tl, çıkan tamir masrafının yüzde 50 sınırında olduğunu söylediler..
Teklif ettikleri 25.500 tl yi kabul edip sözleşmeyi imzalarsam aracı perte ayıracaklarını aksi takdirde onarıma gideceklerini ve aracın yapılsa bile çok değer kaybedeceğini söylediler..Anlattıklarına göre eksper onarımdan yanaymış bana güzellik yapmak için eksperi
ikna etmişler ve ben onay verirsem perte çıkaracaklarmış..
Biliyorlarki uğraşırsam araçsız kalacağım ve süründürecekler...Siz perte ayırın fiyatta resmi prosedüre göre anlaşırız diyorum kabul etmiyorlar...Resmen beni onarımla tehdit ediyorlar...Kendi paramla rezil oldum...Önerilerisi olanları konuyu bekliyorum...Aracın piyasa değeri de 28000tl..
SİZCE TEKLİFİ KABUL ETMELİMİYİM??

iLK MESAJI GÜNCELLEDİM UYARILARI DİKKATE ALDIM...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.751
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 18.295 (Bu ay: 418)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.314 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.