Bildirim
Almak üzereyim sizce ? (R11 Flash s )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
verilir. Derli toplu ise tadından yenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2005 megane 2 1.6 16 v dynamique -
1.7 motor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
2010 DACİA LOGAN MCV 1.5 DCİ PLATİN GRİ -
quote:
Orijinalden alıntı: Broadway066.
1.7 motor
Çok yakacağını sanmıyorum ama :D_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Harungnc
quote:
1.7 motor
Çok yakacağını sanmıyorum ama :D
Benim flash s vardi efendi kullanimla 1.4 broadwaylerle ayni yakarRengi de hoş duruyor, temiz araba bulmak zor.. Hoşuna gittiyse al gitsin
2010 DACİA LOGAN MCV 1.5 DCİ PLATİN GRİ
-
quote:
quote:
quote:
1.7 motor
Benim flash s vardi efendi kullanimla 1.4 broadwaylerle ayni yakarRengi de hoş duruyor, temiz araba bulmak zor.. Hoşuna gittiyse al gitsin
Valla beğendim ne yalan söylim ama almadan bi expertize sokup işimi garantiye almak istiyorum_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
1.7 motor
Valla beğendim ne yalan söylim ama almadan bi expertize sokup işimi garantiye almak istiyorum
Expertiz öneririm ama reno ustasina gostermeni tavsiye ederim. Ankaradaysan yardimci olabilirim. Direksiyonunda kilif mi var? Biraz değişik geldi gözüme.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
1.7 motor
Valla beğendim ne yalan söylim ama almadan bi expertize sokup işimi garantiye almak istiyorum
Expertiz öneririm ama reno ustasina gostermeni tavsiye ederim. Ankaradaysan yardimci olabilirim. Direksiyonunda kilif mi var? Biraz değişik geldi gözüme.
İzmirde'yim malesef hocam evet kılıf var ._____________________________
-
Mazda 323 düşündünüzmü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
1.7 motor
İzmirde'yim malesef hocam evet kılıf var .
İnşallah hüsrana ugramazsiniz. Şimdiden hayirli olsun
-
O paraya neyin ekspertizi ?
Iyice abarttiniz şu isi. Böyle arabalar ustaya gösterilir eline yüzüne bakılır km yüksekse motor komple yapildi mi debriyaj balatasi ne zaman değişti onlara bakilir. 7bin liraya aldığın arabanın kapisi değişse ne olur komple boya yese ne olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
On farların ekleri yok.Bildiğim kadarıyla flash S lerde var.S olduğuna emin misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Rengi cok guzelmis hayirlisi olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Opel Astra 1.3 cdti Hb Sport 2012
Skoda Octavia Elegance 2002
Ford Taunus GTS 2.0 1993(emektar) -
Efsane... Zamanında yollarda sol şeridi kapatan araçlar bunlardı _____________________________ 95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique... -
quote:
quote:
quote:
quote:
1.7 motor
Arkadaşın dediği gibi expertize gerek yok, bir motor ustasına baktır, kaportayı göz kararı da anlaya bilirsin, ama güvenemiyorsan kendine bir kaportacıya baktır ama değişenine falan değil sadece kaportada ki çürüklere baktır. Bu araçların en kötü yönü Frenleri çok zayıftır buna dikkat et_____________________________ Dacia DUSTER 1.0 TCe
-
Güzel araç binin biraz sürün vitesten atma ötme uğultu fren esnasında sağa sola çekme yoksa devam 1.7'lerin motoru karışık ustası anlayanı zor derler ama bilmiyorum ben olsam broadway düşünürdüm hocam hem hafif hem 1.4 hem atak direksiyonu falan flashın ağırdır şimdi.
_____________________________ -
Araba derli toplu duruyor gayet guzel. Bulmussun iste araci 90 kusur model araba aliyorsunuz isi iyice abarttiniz boya olsa ne olacak degisen olsa ne olacak sifir mi bu arac ? Ben bunu satacak oldugumda alici gelip ekspertiz dese gulerim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6
Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim... -
Banada öyle geldi. Az tutulmuş bu tarz araçlarda, markaları artık Renault ya da Tofaş bile olsa parça sıkıntısı çıkmaya başladı. Dediğiniz gibi ön farları R9 dan yapılmış.
Yollarda bazen denk geliyorum, Murat 131 ler falan,orjinal tampon far gibi parçaları pek bulunmaz oldu, şahin doğan parçalarıyla topluyorlar. Almanız için çok özel bir sebep yoksa o bütçeye 91-92 gte R9 alınabilir bence._____________________________ -
bu modeller çok hararet yapar. buna bağlı sorunların varlığını takip ediniz. kaputtaki damacanayı eksik etmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "vazgeçmek bir seçenek değildir." -
quote:
Orijinalden alıntı: Terracide
On farların ekleri yok.Bildiğim kadarıyla flash S lerde var.S olduğuna emin misiniz
Evet biliyorum sordum bende önceki sahibi bakım yapmamis hiç kendisi degistirtmis
Benzer içerikler
- en az yakan 7 kişilik arabalar
- dacia duster 1.5 dci otomatik vites yorum
- citroen c3 otomatik vites yorum
- polo 1.4 tdi kronik sorunları
- panelvan aracımla ne is yapabilirim
- peugeot 504 lakabı
- en az yakan arabalar
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X