Şimdi Ara

Dacia Duster alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
4
Favori
27.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Elimde 2003 model seat ibiza model bir aracım var. İlk aracım ve 2015'den beri bende. Km'si biraz yüksek (315.000). İlan sitelerinde baktığımda 180.000 e satabileceğimi düşünüyorum. Üzerine de biraz kendim ekleyerek maks. 450.000'e kadar bir bütçeye çıkabilirim gibi. Suv modellere biraz merak saldım. Çok fazla hızla işim yok. Eğer böyle bir araç alabilirsem kamp filan düşünüyorum. Biraz da piyasa arabası olsun satışta çok zorlanmayayım istiyorum. Peugeotlara baktım beni biraz aşıyor fiyatı. Ya da modelleri düşük kalıyor.


    Bu sebeple 2015 üzeri Duster lara bakar oldum. Nasıldır bu araçlar? Alınır mı? Sık arıza çıkarır mı? Kullananlar bilenler tavsiye eder mi? Yorumlarınızı bekliyorum.




  • Hem dizel otomatik Qashqai hem de LPG manuel Duster sahibi olan biri olarak, burada bu kadar gömülmesine bakmayın. Duster, ideal bir Türkiye arabasıdır. Kötü bir araba değildir ama çok da bir şey beklememek gerek.


    Qashqai ve Duster'ı kıyaslayacak olursak en büyük farklar iç mekan kalitesi. Daha sonra güvenlik geliyor. Üstteki bir arkadaşın da dediği gibi yanal rüzgarlara karşı iyi değil. 120'nin üstünde araba uçacak gibi hissediyorsunuz. Frenleri de Qashqai'ye göre çok iyi hissettirmiyor. En boş pakette neredeyse 4 teker 1 direksiyon var. 2021 modelde aynalar Broadway gibi manuel.


    Ama tüm eksileri tek bir artı ile yok oluyor on derece ekonomik bir araç Dacia Duster alınır mı?  Bunu hem aracın kalitesinde hem de aracın yürütme maliyetlerine hissediyorsunuz. Duster'la neredeyse bedava geziyorum, Qashqai'yi haftasonu kullanıyorum sadece Dacia Duster alınır mı? Kısaca parasına ne veriyorsa siz de onu alıyorsunuz.

    Duster'a binip de kullanmamış bir kişiden bir yorum daha

    Ya bırakın da arabayı bilenler binenler anlatsın.

    2023 Journey pakete sahibim. Kör nokta uyarısından, yağmur sensörüne, katlanır aynadan, dijital klimaya kadar mevcut. 150 beygir de cabası.

    Bu fiyata gidin B segmenti hb 1.0 motorlu otomatik araba alın keyfini sürün. Biz de Dusterla keyif sürelim.


    Dacia Duster alınır mı?
    Aracın sahibi olup aracı her gün kullanan adamlar aracı 10 dk bile sürmemiş adamlara aracın anlattıkları gibi olmadığını kanıtlamaya çalışıyor komedi gibi forum... Adama kendi arabasını öğretecekler resmen... Gidin bi dacia bayisine bi inceleyin 2 saatinizi almaz ama yok fotoğraflara bakarak araba yorumluyor adamlar...
  • Alınmaz.
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Deneyimlediniz mi? Neden dolayı alınmaz dediğinizi öğrenebilir miyim?

  • Dinamith D kullanıcısına yanıt

    Çok kalitesiz bir araç hocam. Malzeme kalitesi yerlerde , konfor namına araçta bir şey yok , rüzgar sesi alır yalıtımı iyi değildir vs...

  • Alinmaz heryeri plastik ve kötu iscilik dolu arabam varmi var işde diyosan alinir binilir
  • Çok bozuk yollarda kullanacaksın Duster, eğer ortalama ilçe yolları şehir içi vs düşünüyorsan Nissan juke veya Renault Captur diye düşünüyorum.

    Kamp için çok yorum yapamam. Bir abim hb araçla (kia rio) yapıyor bagajında tüpü çadırı vs her şeyi var 1-2 günlük için yapıyor. Duster ile her türlü yapılır heralde ama karavan fln çekme planı var ise bir bilene sor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 29 Ocak 2023; 18:2:19 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

    İstanbul'da yaşıyorum. O çevrede haftasonları kaçacağım yerlere gitmek için düşünüyorum. Nissan juke larda güzel amma bütçeyi aşıyor. Bilemiyorum model yılını düşük tutup juke mu düşünsem.


    Karavan planım yok. Araçla çadır ekipman vb. toplayıp gitmek planım.

  • 4x4 olanları fiyat performans aracı. Hem karda, bozuk yolda rahat hareket ediyor hem de sehiriçi veya uzun yolda yormuyor, yürütmesi de basit.

    4x2 olanları ise yeni model toros, amaç iç hacim ve hafif bozuk yol ise gider doblo alırım. Aynı paraya daha yeni model ve daha düşük km olur.
  • Yıl olmuş 2023 ve araç dünyada 2 milyon adeti geçmiş satışları, kendini ispatlamış, avrupalilar 10 ay sıra bekliyor almak için, birileri hâlâ DUSTER ALINIR MI diyor.
    İlginc bir milletiz ya biz
  • Köyde kasabada yaşıyosan kırsalda kullanmak için alınır . Yoksa alınmaz .
  • Dinamith D kullanıcısına yanıt

    Yukarı da iki tane sivri zekalı "Alınmaz", ve "Her yeri plastik" diyenlere bakma, bir halt bilmeden, boş boş konuşuyorlar. 3 Yıldır kullanıyorum, ve aşırı memnunum. Bir dahaki araç tercihim de, yine Duster olacak.

  • Özellikle 4x4'ü fiyatına göre emsalsiz.. rakibi yok resmen. Juke falan daracık amaçsız boş boş araçlar..


    Duster'ın tek günlük kullanımı bozacak kötü yanı var, 1. vitesi çok kısa.. çok dur-kalkta üzüyor o kadar..


    Plastik kalitesi işçilik diyenin kafasına fiyat listesi kataloğunu fırlatasın =) araziye gelir, yola gelir, geniş büyük taş gibi sorunsuz aktivite aracı ama olmaz.. illa o konsolla sevişilecek..

  • Çalıştığım şirkette 2022 model 1.0 turbo fabrikasyon lpgli duster var expression paket.


    Kötü yorumlara bakmayın araç gerçekten çok güzel. Kullanımı aşırı rahat, donanımı tatmin edici, konforu, ses izolasyonu, iç hacim genişliği gayet iyi. Marka algısı kötü olsa da dacia son yıllarda baya bi gelişme gösterdi. Bunların yanında araç kuruş bazında çok çok az yakıyor gerçekten. 1.5 dizel peugeot 301den ve 1.3 multijet egeadan az yakıyor. Fabrikasyon lpg olması çok iyi. Bi de otomatik vites olsaydı tadından yenmezdi. İmkanım olsa kendime alırdım.

  • Her yeri plastik alınmaz diyenlerin altında hangi araba var acaba merak ediyorum.
  • Arkadaşlar duster alt takımı sağlam mıdır? Yani görece c sınıfı araçlara göre bozuk yollarda daha dirayetli midir?
  • 064 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle çok sağlam. Şöyle söyleyeyim, Youtube bakın, bir sürü Duster Off-Road vidosu görürsünüz. Çünkü Duster gerçekten bir Off-road aracıdır. Ayrıca bakın, C SUV Olarak geçip de, Off-Road yapabilen, Peugeot 3008- Citroen C5 Aircross, Renault Kadjar, Vw Tiguan falan var mı?

  • Duster ve Off-Road   


    Duster'ı sert, kayalık vs arazi şartlarından kullanmaya çalışın. Parçaları toplamak için ardından bir kamyonetle takip edersiniz.


    Düz, sorunsuz arazide kullanmaktan bahsediyorsanız sıradan sedan araçlarla da işinizi görebilirsiniz.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    Bak bak, OFF-ROAD yapamayan Duster la ilgili videolar var bir bak bakalım;


    Bak bu video da senin gibi inanmayın, bir çok bilmiş var

    Otomobil ANLATICISIyoutube
    Yükseltme Kitli Dacia Duster 4x4 ile Offroad | Arazi İçin Yeterli mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=UM7eWds6CEs


    Bak bu video da Land Rover Discovery 4.0 V8💥Jeep Cherokee 5.2 V8 ile beraber DUSTER var;


    ÇOTANAK OFF ROADyoutube
    #offroad #daciaduster #landrover Yaylalarımızda yaşayanların Yayladan göç etmesi nedeniyle Yaylada kimsesiz ve aç kalan sokak hayvanlarımıza Hayır severlerin sağladığı mamaları götürürken ve dönüşte yolda yaşadığımız küçük heyecanlar sizlerle... Yaylalarımızda yaşayan kimsesiz hayvanlarımıza desteğimiz devam edecek... ....... The little excitements we had on the way while we were taking food provided by charity lovers to our stray animals who were left hungry and deserted due to the migration of the people living in our plateaus from the plateau and on the way back ... We will continue to support our orphans living in our highlands ...
    https://www.youtube.com/watch?v=gj0Tvjoigjc

    Bak burada da yabancıların çektiği; 2021 Toyota Land Cruiser VS Dacia Duster Extreme Mud Off Road var;


    Duster Cool Travelsyoutube
    In this video we have the beast: Toyota Land Cruiser 150 2.8 with 201 HP vs my Dacia Duster 4x4 1.5 Blue dCi 115 HP in extreme mud off road trails from the forest of Bucovina. Both cars have All-Terrain tires. Toyota Land Cruiser Tires: Falken Wildpeak AT3WA 265/70 R17 at 1.8 bar. Dacia Duster tires: Cooper Discoverer AT3 4S 215/70 R16 at 2.0 bar. Check the car histoy now with Discount on Automoli: https://bit.ly/DusterCoolTravels New Offroad Channel!!! Join Now!: https://bit.ly/33lvRpo Join Our Channel: https://bit.ly/3nJpXnd Songs from Epidemic Sound: https://bit.ly/2XlZVvV Please do not reupload my video! Share it so you can help my channel grow. I put alot of effort for every video and I hope you enjoy every one of it! Thank you!!! Website: www.dustercooltravels.com Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/Duster-Cool-Travels-427334117799159/ https://www.facebook.com/groups/Duster.Trails/ Follow me on Instagram: @dustercooltravels
    https://www.youtube.com/watch?v=9bgOwkZ7Ghk

    Ne oldu hala gülmeye devam ediyor musun???   





  • por favor kullanıcısına yanıt
    2011-12 modelini köyde karda çamurda taşta arazide kullandım dağ keçisi dedikleri araba bu kesinlikle. Bagaja odun yükleyip yaylaya odun mu taşımadık az.

    Şehir içi üzer mi bilmem ama kırsalda aşıro iş yapıyor
  • por favor kullanıcısına yanıt

    ilginçsiniz valla, hani derler ya gözüne soksan yine inanmaz. Dusterla ilgili yerli yabancı bunca deneyim varken hâlâ offroad yapamaz deniyorsa bu ülkede hiçbir şeye hiçbir konuda kimseyi inandiramazsin.

    Yazık ya, bitmisiz biz. Gözüyle gördüğüne dahi inanamayan insanlarla aynı ortamı paylaşıyoruz.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.