Şimdi Ara

ALINDI - Zotac GTX1070 AMP! EXTREME EDITION OVERLOCK PERFORMANSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTX 1070 sahibi arkadaşlarda paylaşırsa iyi olur durumlar nedir sizlerde.

Kart aşırı derecede serin bir kart, fanları çalışmıyorken 40 derece şuana kadar Witcher,Tom raider,ryse of rome,bu oyunları yarım saat oynadım 65 derece görmedim kartı ,max gördüğüm fan hızı %33 sesini duymadım. Coilwhine yok.
    Ben kazıklandım vatandan aldım siz almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Eylül 2016; 12:53:53 >

• 1600 liralik dedigin yurt disi garantisiz muhtemelen.ben olsam bu kadar pahali bir parcayi garantisiz almazdim.
  • Yurt dışı evet ama garantisi yurt dışında bi sorun olduğunda oraya göndermen gerekiyor ,bilemedim ne yapsam :)
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Adam yurt dışından almış, sen değil. Eğer bir sıkıntı olursa yurt dışı yetmezmiş gibi birde o satın aldığın adamla uğraşacaksın. Yurt dışının 2. eli olmaz, çok çok sıkıntılı bu riske girilmez, değmez. Direk sen alsan neyse de bu iş yaş. Ayrıca niye illa Vatan başka yerlerde daha ucuza var.
  • http://www.teknofiyat.com/?search=Gtx1070

Vatandan kazık yemene gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Başka yerler derken sinerjide yok , inventusda yok, hepsiburada yok, yok yani ben bulamadım bütün fiyatlar aynı.
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Listelerin hepsine baktım malesef yok, gidip Vatandan almak mantıklı geliyor çünkü aralarında fiyat farkı yok,atıyorum inventusdan alsan 20-30 tl için 1-2 gün bekleyeceksin kargonun gelmesini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka marka alabilirsin bende zotac almaya gittim ıygun diye 1860 a strix denk geldi onu aldım atıyorum gigabyte gelseydi onu alırdım.Benim goruşum bu yok illa şu marka diyosan yapacak bi şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Listelerin hepsine baktım malesef yok, gidip Vatandan almak mantıklı geliyor çünkü aralarında fiyat farkı yok,atıyorum inventusdan alsan 20-30 tl için 1-2 gün bekleyeceksin kargonun gelmesini.
    evet işte bütün mesele buna karar vermek elin adamı dışardan dünyaları alır hiç bir sorun yaşamaz ama ben bir tane ekran kartı alayım derim 1600 liraya o da 3. ayda bozulursa ne yaparım? hadi evga diyoruz garanti kapsamına giriyor ama kart garantiden gelirken tekrardan gümrüğe takılıyormuş ki bu da 80-90 dolar seviyesinde olur diyorlar. yani 270 lira. kart gene geliyor sana 1900 liraya. yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal misali..
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    O zaman yarın bu kartı alıyorum :) uğraşmaya değmicek amazondan almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 19 Eylül 2016; 22:54:01 >
    Benim yaptığım gibi amazondan almanı tavsiye ederim.
    Türkiye garantisi yok kabul, ancak yurt dışı güvencesi var her türlü.
    Ben Evga GTX 1070 SC ACX 3.0 aldım (Superclock modeli).
    Vergi + kargo her şey dahil 1540TL'ye mal oldu. Hatta MühendisMurat'ın açmış olduğu TR'nin en büyük amazon rehberi konusunda da bugün fotoları yükledim.
    Taş gibi ve tamamıyla kalite kokan bir ürün aldığımı düşünüyorum.
    Amacım aklını bulandırmak değil, sadece doğruyu ve iyiyi göstermeye çalışmak.
    Evga seçimimde etkili olan etkenler, Amerikan bir firma olması, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan firmalardan biri olması.
    Garanti olayı da şu şekilde işliyor, ürünü aldıktan sonra sitelerine ürünü kaydettirmek gerekiyor. Ben henüz yapmadım, sistemimi topladıktan sonra bunu yapacağım.
    Böylelikle onların bazında garantisi olmuş oluyor. Bir sorun olduğu zaman ilgileniyorlar. Tek sıkıntı, ürünü yurt dışına göndermek gerekebiliyor.

• marshall_fb kullanıcısına yanıt
    İyide arkadaş amazondan değil, başka birinin amazondan aldığı kartı alayım mı diye soruyor. Direk amazondan almakla aynı şey değil.
  • Teknobiyotikden almada nerden alirsan al!

Gecen hafta hb de %10 indirim ve 100 tl puan olayi vardi keske o zaman hb den alsaydin bi tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

İyide arkadaş amazondan değil, başka birinin amazondan aldığı kartı alayım mı diye soruyor. Direk amazondan almakla aynı şey değil.

tamamen aynı şey zira EVGA EU faturanın kaydı yapan kişinin adına olması şartı koşmuyor.
    fatura kimin adına olursa olsun sıfır kartı kayıt edince ful garantiden yararlanıyorsunuz faturayı yükleyince.

tek sorun olası bir durumda kart değişimi sonrası gümrük ödemek ama buna rağmen kart buradan almaktan daha ucuza geliyor.
    şöyle bir araştırın forumda bunca Evga kullanan arasında kaç kişi gerçekten tekrar vergi ödemek zorunda kaldı.
    ben dördüncü yurt dışı Evga kartımı kullanıyorum ve hiç garanti ile işim olmadı şükür.

diğer yandan buranın servisleri ile sorun yaşayanların konularını ne kadar çabuk unutuyoruz.
    her "Vatan pişmanlıktır" konusuna giren hak veriyor sonra bir ürün alacağı zaman Vatan'ın yolunu tutuyor.
    bu ne iştir, ne zihniyettir anlamak zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Eylül 2016; 8:27:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

tamamen aynı şey zira EVGA EU faturanın kaydı yapan kişinin adına olması şartı koşmuyor.
    fatura kimin adına olursa olsun sıfır kartı kayıt edince ful garantiden yararlanıyorsunuz faturayı yükleyince.

tek sorun olası bir durumda kart değişimi sonrası gümrük ödemek ama buna rağmen kart buradan almaktan daha ucuza geliyor.
    şöyle bir araştırın forumda bunca Evga kullanan arasında kaç kişi gerçekten tekrar vergi ödemek zorunda kaldı.
    ben dördüncü yurt dışı Evga kartımı kullanıyorum ve hiç garanti ile işim olmadı şükür.

diğer yandan buranın servisleri ile sorun yaşayanların konularını ne kadar çabuk unutuyoruz.
    her "Vatan pişmanlıktır" konusuna giren hak veriyor sonra bir ürün alacağı zaman Vatan'ın yolunu tutuyor.
    bu ne iştir, ne zihniyettir anlamak zor...

Alıntıları Göster
    amazondan asus gtx 980 matrix almıştım ilk çıktığı zamanlar. garantiyi bu kadar problem yapmayın. amazon'dan alınan ürünler amazon güvencesinde. uluslararası garantili zaten cihazlar. corsair h80i vardı. h100i v2 aldım. takarken civata kırıldı. mesaj attım adamlar komple set yollamışlardı direk olarak. firmalar ürünlerinin arkasında.

• zotac amp extreme 1070 hava soğutmalı serisinin en agır aynı zamanda en serin olan serisi. amazon fiyatının 460dolar+kdv+vergi olduğunu göz önünde bulundurursan 2000tl olması trde normal. Ancak gtx1070ler arasında performans olarak çok büyük farklılık söz konusu değil. soğutma farklılıkları mevcut. evga modeli ise hiç düşünmeden alınabilecek tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir firmanın kartı. amazondan al. problem çıkarsa direk hollandaya merkezlerine gönder ve yenisini sana göndersinler. boşuna satıcılar sürekli evga almıyor. amazonda ise boşuna bestseller ürün değil.

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    2.el formunda sıfır 1600tl satan arkadaşlardan alayım o zaman. Ama tepem atarsa hiç belli olmaz gider alırım bu kartı çünki adamın birine alacağımı söyledim evimin mahallesine kadar gelmem gerektiğini filan söyledi ortak bi yerde buluşmayı kabül etmiyor.
    referanslı birinden almanı öneririm. iti var kopuğu var. Allah korusun.

Ortak yerde buluşun gardaşım, illa evine gelip vereceğim diyorsa sakın güvenme kimseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadyMM

Ortak yerde buluşun gardaşım, illa evine gelip vereceğim diyorsa sakın güvenme kimseye.
    amazondan veya amazondan alınmıi sıfır-2.el evga al arkana yaslan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.