Şimdi Ara

ALINDI - Zotac GTX1070 AMP! EXTREME EDITION OVERLOCK PERFORMANSI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadyMM

Ortak yerde buluşun gardaşım, illa evine gelip vereceğim diyorsa sakın güvenme kimseye.

Evimde kartı alabilirsin demiyorda mahallemde veririm diyor orta yerde neden görüşmüyoruz diyorum ben öyle satıyorum diyor bilmiyorum ne düşünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Hocam bu teknobiyotik bu kadar kötü bir firmamı sahiden? ZİRA teknoseyir gibi bir kanal kendileriyle çalışıyor bazı durumlarda.

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Siz sorun yaşamadınız diye başkası da sorun yaşamayacak mı? Yanlış bilgi veriyorsunuz. Evga garanti eğer sıkıntı çıkarırsa ne olacak adamın mecbur amazon ile görüşmesi lazım, sürpriz satış senin adına değil. Bir ton uğraş sonra. Sen yurt dışından kart getirmenle başkasının getirdiği kartı alman çok çok farklı olaylar. Yanlış bilgi vermeyin!
  • quote:

Evga garanti eğer sıkıntı çıkarırsa ne olacak...

hey gidi, allahta sizi güldürsün bol bol...

asıl yanlış bilgi veren sizsiniz, fikir sahibi olmak için önce bilgi sahibi olmak gerek.
    benim kaynağım EVGA resmi sitesi, sizin ise sadece üstün zekanız.

isteyen istediğine inansın, sizin gibilere inananların sonu şimdiden belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Eylül 2016; 17:24:06 >
  • amp extreme & asus strix 1070 ; tr garantili al boşa yırtınma referanslı üye falan. sıkıntı çıkar daha çok uğraşırsın. zaten vereceğin para az boz bişey değil.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Sorularıma cevap vermek yerine hakaret etmeyi seçmeniz zaten sizin ne mal olduğunuzu gösteriyor. Umarım size inanıp da millet bir işe kalkışmaz.
  • Neyse vatana gidiyorum yoldayım beylikdüzü vatandan alıcam 10 dakkaya kadar ss atarım alınca.

• Aldım eve gidiyorum =) ALINDI - Zotac GTX1070 AMP! EXTREME EDITION OVERLOCK PERFORMANSI
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Adam dayanamamış çıkarıp mağazada fotoğraf çekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

Adam dayanamamış çıkarıp mağazada fotoğraf çekmiş

aynen.

güle güle kullan..
    HBM2 ramleri gelince bakarsın rx 490x gecersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 20 Eylül 2016; 19:15:02 >
  • meydey45 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim aslına bakarsan çok ani karar verip sonrada ulan keşke almasaydım diyorum buda böyle oldu sanırım çok fazla aceleci davrandım,birdaha aceleci davranmıycam söz verdim kendime.
    Millet 1,600'e kart alıyor sen gidip bayıl biraz koydu açıkcası.
  • Güle güle kullanın.Acaba sıcaklık değerlerini paylaşırmısınız ultra haldeyken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

Hocam bu teknobiyotik bu kadar kötü bir firmamı sahiden? ZİRA teknoseyir gibi bir kanal kendileriyle çalışıyor bazı durumlarda.

Ürün bozulunca muadil diye daha düşük ürün gönderiyor kendileri, daha bi ton zırva.

• Kart dev gibi , en iri soğutucuyu Zotac kullanmış.
  • acn10 kullanıcısına yanıt
    Ultra haldeyken derken hocam oyun oynarken mi.
    Evet rica etsem bende kart alacağım çok serin olsun istiyorum.60 derece falansa.
    Boşda 50 derece fanlar çalışmıyor durduruyor kendisi ki bizim evde klima filan yok kasam dark n10 kasa. witcher 3 15 dakka oyun oynadım 68 olmadı. fanlar %24 de çalışmasına rağmen.
    Çok teşekkürler bu kartıda listeme ekledim :)
    Şahsen 1600 TL amazon kartlarından alsam daha çok ben serinlerdim ama içim yanıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.