Şimdi Ara

ALINDI - Zotac GTX1070 AMP! EXTREME EDITION OVERLOCK PERFORMANSI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Şahsen 1600 TL amazon kartlarından alsam daha çok ben serinlerdim ama içim yanıyor
    öncelikle hayırlı olsun ancak hocam nereyse yurtdışı 1080 fiyatına 1070 almışsın. o yüzden geçmiş olsunda diyim. kart en iyi 1070 orası ayrı ama ben parasına göre konuşurum. millet 1500 liraya alıyor aynı performansı. kalan 500 lirayada yine yurtdışından 480gb ssd yada 32gb ram alınırdı.

milletteki yurtdışı alerjisini anlamıyorum 5000liralık sistemi 3000liraya topluyorsun ama 1500 lira zarar edince yurtdışı riskli oluyor. 5000 liralık parçayı sen yurtdışından 3000 lirayı topla zaten aradaki paraya bir ekran kartı daha alırsın ki 1070 gibi 150watt lık en az elektrik çeken en az ısınan ve bozulduğunu hiç durmadığım bir kart için yurtdışı tercihini elemişsiniz :S türkiyede zaten elektronikler 2 sene garantili sizin vatandan aldığınız zotac ile başkasının yurtdışından aldığı ürün 2 sene sonra birbirine eşit olacak ki gtx1070 rahat 3 yıl götürür :( bence yazık olmuş 400-500 liraya.

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Geri iade etsemmi acaba alalı 1 gün olmadı yarın götürür veririm. EVGA 1600 TL satan satıcılar var forumda. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Eylül 2016; 9:55:13 >
  • quote:

Geri iade etsemmi acaba alalı 1 gün olmadı yarın götürür veririm. EVGA 1600 TL satan satıcılar var forumda. :(
    1600 liralik yurt disi karti garantiye yurt disina gonderiyorsun kargo senden ama sifirini sana geri gonderdiklerinde devlet diyor ki bu yeni bir kart ve gumruge giriyor 250 lira gumruk vergisi oduyorsun.garantiden bu kadar emin olamazsiniz her an her sey olabilir ekran karti gibi bir parcada.duzgun calisan bir kart bulmussun bence iade etme.
  • quote:

mağazadan alınan ürüne para iadesi alamazsın dostum ancak hediye çeki verirler.
  • one1r kullanıcısına yanıt
    Vatan iade koşullarında öyle yazmıyor ama.

ATIN ALDIĞIM ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZSAM NASIL İADE EDERİM?

Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde , ön bilgilendirme formunda ve sözleşme metninde yazılı olan usule uyarak iade edebilir veya değiştirebilir. Cayma bildirimi tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren 20 gün içerisinde, ürüne herhangi bir hasar verilmemesi ve eksiksiz teslim edilmesi şartıyla, tercihinize göre ürünü iade alarak bedelini tarafınıza ödemeyi veya ürün bedeli kadar alış veriş kuponu vermeyi taahhüt ederiz.

Cayma bildirimini 0850 222 56 56 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya yazılı bildirimde bulunarak yapabilirsiniz.”

• Bu kart amazondan alırsan 1700 lira aslında ama yinede takıldım geri vermekle vermemek arasındayım.
  • quote:

Vatan iade koşullarında öyle yazmıyor ama.

ATIN ALDIĞIM ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZSAM NASIL İADE EDERİM?

Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde , ön bilgilendirme formunda ve sözleşme metninde yazılı olan usule uyarak iade edebilir veya değiştirebilir. Cayma bildirimi tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren 20 gün içerisinde, ürüne herhangi bir hasar verilmemesi ve eksiksiz teslim edilmesi şartıyla, tercihinize göre ürünü iade alarak bedelini tarafınıza ödemeyi veya ürün bedeli kadar alış veriş kuponu vermeyi taahhüt ederiz.

Cayma bildirimini 0850 222 56 56 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya yazılı bildirimde bulunarak yapabilirsiniz.”

Vatan bilgisayarda başıma geldi oradan biliyorum. hd7950 mağazadan almıştım para iadesi yapmamışlardı, hediye çeki verdiler.

Cayma hakkı internetten alınan siparişler için geçerlidir. Bu durumda para iadesi yapılabilir.
    Mağazadan satın alımlarda ürün iadesi yapabilirsiniz ama ürün değerinde hediye çeki verirler para iadesi yapmazlar..

şahsi fikrim üründe sıkıntı yoksa iade etme dostum, gönül rahatlığıyla güle güle kullan, kafanı bulandırma başka seçeneklerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 21 Eylül 2016; 10:39:31 >

• quote:

Bu kart amazondan alırsan 1700 lira aslında ama yinede takıldım geri vermekle vermemek arasındayım.
    yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar)

o para senden cikacaksa bir sekilde cikar 1700'e alirsin amazondan bozulur gumruk odersin 2000'e dogru gelir o yuzden hesap yapma.
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    almışsınız artık. düşünmeyi bırakıp kartın tadını çıkarın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

almışsınız artık. düşünmeyi bırakıp kartın tadını çıkarın derim.
    Neyse teşekkürler madem öyle diyorsunuz kullanayım.
  • quote:

Neyse teşekkürler madem öyle diyorsunuz kullanayım.
    İyi günlerde kullanın. Kartla ilgili yorumlarınızı ve incelemelerinizi bekliyoruz.
  • THE067 kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz bişey varsa akşam yapabilirim.
    Elinizde Witcher 3 varsa FPS değerlerini öğrenebilir miyiz? Ek olarak yükte ve boştayken fan hızı ve sıcaklık değerlerini.
  • THE067 kullanıcısına yanıt
    Akşam detaylı şekilde paylaşırım ama aklımda kalan hiç 60 fps altına düşmedi nvidia hairworks en sona aldım. sıcaklık 65'i gecmedi hiçbir oyunda .
    burada zaten paylasiyoruz sende paylasabilirsin, kartin cussesi cok kaba onun disinda 1070 iste hepsi gayet iyi :)

https://forum.donanimhaber.com/m_117045625//tm.htm#117045625
  • Biraz aşağıda kalmış FPS OC yapmanıza karşın , 105-110 civarı FPS alınabiliyor basit bir şekilde.

GPU : 1900 MHZ [Boost la 2.1 ghz küsürlere çıkar]

Memory : 9200 MHZ [Daha üstünde "error check" sisteminin devreye girip performansı düşürme ihtimali var]

Voltage : %100

Power : Max [Bu değer markadan markaya değişebiliyor o yüzden max yazdım]

Temp Target : 92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 21 Eylül 2016; 12:42:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Yanlış bench sonucunu atmışım o sonuc oc.siz yada deneme yaparken çekmiştim onu yüklemişim yanlışlıkla.
    Akşam eve gidince güncellerim.
  • 1070 AMP Extreme güzel kart

Hayırlı olsun
  • İçim yanıyor hocam forumdan Amazondan alınma sıfır 1600 TL EVGA FTW almak varken gidip bu kartı aldım TR'den
    Kartın ışıkları çok fazla göz alıyor aşırı parlıyor onun dışınca cüssesi gayet kaslı neyse akşam oc sonuclarını konunuza atarım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.