Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.170
Cevap
416
Favori
445.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devir ayarı varsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, sonuçta kesici, taşlayıcı disklerde kullandıkça eriyip küçülüyorlar.
    Ha deseydin ki 115mm olan makinaya 125mm takacağım o zaman sıkıntı olurdu, korumaya denk gelirdi büyük bir ihtimalle.
    Disklerin makinaya takılan ortadaki boşlukta standart diye biliyorum(22.23 mm), yanlışım varsa düzeltebilirler arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: hunterapo

N11.com da bu ürünü satan 15 satıcıya uygulama üzerindeki “SATICIYA SORU SOR” başlığından aynı soruyu sordum. 7 satıcı ÇALIŞIR, 4 satıcı ÇALIŞMAZ dedi. 4 satıcı ise henüz cevap vermedi. Aslında burdaki püf nokta şu; Ben 125 mm lik ürüne 115 mm lik zımparalama başlığını takıp 11.000 rpm yapmayacağım. Zaten zımpara diskinin kendisi max 6.000 rpm e müsade ediyor. Yani 125 lik taşlama cihazına 115 lik zımpara diskini takıp max 6.000 rpm çevireceğim.

Yani hani belki 11 / 12 bin çevirmek uygun olmaz ama 6.000 rpm emniyetle çevrilemez mi sizce ?

Alıntıları Göster
    Satıcıların pek saha tecrübeleri olduğunu düşünmüyorum. Ama düşük devirde çalıştırmanın büyük bir sorun olacağını sanmam. Siz emniyet önleminizi alın yine.
    Taşlama, hırdavat aleminde en sık kullanılan ama en tehlikeli aletlerin başında gelir. Ben her zaman koruyucu gözlük takarım çalışırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Devir ayarı varsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, sonuçta kesici, taşlayıcı disklerde kullandıkça eriyip küçülüyorlar.
    Ha deseydin ki 115mm olan makinaya 125mm takacağım o zaman sıkıntı olurdu, korumaya denk gelirdi büyük bir ihtimalle.
    Disklerin makinaya takılan ortadaki boşlukta standart diye biliyorum(22.23 mm), yanlışım varsa düzeltebilirler arkadaşlar.
    Henüz daha bugün sahada koruyun süperim söküp avuç taşlamaya daha büyük kesme diski takan personeli fotoğrafladım.

İş ekipmanında herhangi bir modifikasyon yapılmamalı, yasa bunu söyler. Ama 115lik avuç taşlamaya daha büyük kesme diski takan ve taşalamanın koruyucu siperini söken çalışanı bugün canlı gördü bu gözler.

Zımparalama daha masum görünüyor gözümde, yapmamanızı tavsiye ederim ama yapmak zorunda iseniz yapılabilir siperi sökülerek.

Bir iş güvenliği uzmanı olarak da tavsiyem tam yüz vizörü kullanmanız.

• Arkadaşlar evde basit sök tak montaj işleri için linkini verdiğim seti almayı düşünüyorum. Tecrübesi olan arkadaşlardan yorum öneri rica ederim. Çok pahalı bir ürün olmasına gerek yok. Arada bir lazım olacak bir cihaz olarak alacağım.

GittiGidiyor
    Jcb Pro Speed 24 v 4 Ah SJS Çift Metal Şanzuman Çift Akülü Şarjlı Matkap Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/jcb-pro-speed-24-v-4-ah-sjs-cift-metal-sanzuman-cift-akulu-sarjli-matkap_pdp_532688834

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arkadaslar selam linkini bıraktığım alet nasıl ufak tefek işlerde kullanılcak. Bir de duvar delmede ufak işlerde kullanılır mı teşekkür ederim şimdiden.fiyat 75 tl
    www.hepsiburada.com
    Attlas ATB 4,8V Şarjlı Tornavida seti (25 Parça Metal Kutu ) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/attlas-atb-4-8v-sarjli-tornavida-seti-25-parca-metal-kutu-4-8-v-p-HBV00000O42GW?magaza=eschırdavatbahce

• quote:

Orijinalden alıntı: oziman1925

arkadaslar selam linkini bıraktığım alet nasıl ufak tefek işlerde kullanılcak. Bir de duvar delmede ufak işlerde kullanılır mı teşekkür ederim şimdiden.fiyat 75 tl
    https://www.hepsiburada.com/attlas-atb-4-8v-sarjli-tornavida-seti-25-parca-metal-kutu-4-8-v-p-HBV00000O42GW?magaza=eschırdavatbahce
    kardeşim duvar delme bir kenera tahta delemezsin bununla

en azından böyle bir şey al.pişman olmazsınız.
    GittiGidiyor
    Max Extra Mx1213 Çift Akülü Matkap Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/tamir-tadilat-gerecleri/elektrikli-alet-edevat/matkap/max-extra-mx1213_spp_761485?id=529858050

acelen yoksa bazen çek satışta g.gidiyor 20 lira indirimli hesap satıyorlar 3-4 liraya.

o zaman alırsınız biraz daha uyguna gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 29 Nisan 2020; 23:35:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Bugün canım sıkıldı. Paletlerden oturak yaptım 2 kişilik. Hem de zaman geçti. Çok özenli birsey değil. Elimdeki malzemeler kısıtlı. Buyurun

Ufak birkaç tavsiyede bulunayım meraklılarına.

Şarjlı matkap bu tip işlerde müthiş kolaylık. Çivi vurmak istemedim. Vidayla daha sağlam olur diye. Eskiden derdim ne gerek var. Hem pili de biter zırt pırt. Hiç öyle değil. Stanley in bu modeli çok iyi çıktı. Epey kuvvetli.

Masa sandalye raf vs yaparım diyene tezgah testere şart. Dekupajla olacak iş değil. Düz kesemezsiniz. Aegnin bu dekupaj testeresine gelirsek fena değil. Sert tahtalarda biraz bayılma yapiyor. Örnek verirsem 2 kat mdf.

Manonun alet çantaları gayet guzel. Hem plastigi iyi hem de kullanışlı. Organizeri de tavsiye ederim.

Boş X vidalama matkap ucu. Her evde olması gerekli. Yine tavsiye ederim.
    maşaAllah güzel olmuş hocam.eline sağlık

• oziman1925 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bundan var. A101'e geliyor 29 liraya satılıyor genelde.
    Vidalamaya yönelik bir alet, delme işlemi yapamazsın.
    Şarjı çok çabuk bitiyor, güçlü sıkmıyor.
    Tornavida ile vida sıkmaktan iyidir yine de.

Taşlama kullanılıyorsa %100 iş güvenliğine dikkat etmek şart, normalde koruyucu gözlük takarak kullanırım anlık dikkatsizlikle takmadan kullandım, ama gözümde normal gözlük kullandığım için sürekli takılı, kestiğim ufak bir profilden sıçrayan minik bir parça suratıma çarpıp gözlüğün iç camına çarptı oradan gözlükte halen izi duruyor. Ondan bu yana acayip dikkat ederim.
    Makinenin kendi koruyucusu zaten hiç çaıkartılmamalı ama ne kadar usta gördüysem hepsi aynı, sökmüşler hep bu koruyucuyu.
    Sırf suratı korumakta yetmiyor mesela, yazın şortla bahçede birkaç fayans kestim, o anlık farketmedim ama sonra iş bitince bir baktım ki bacaklarda ufak ufak kan damlaları, sonra yakından bakınca fark ettim ki minik minik fayans parçaları şarapnel gibi saplanmışlar.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Eldeki imkanlarla anca bu kadar hocam. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: FasTBoY

125mm olan bir taşlamaya 115mm çapında bir taşlama takılırsa sorun çok olmaz diye düşünüyorum. Ama aksi durum cidden çok tehlikeli.
    Taşlama kullanılıyorsa %100 iş güvenliğine dikkat etmek şart, normalde koruyucu gözlük takarak kullanırım anlık dikkatsizlikle takmadan kullandım, ama gözümde normal gözlük kullandığım için sürekli takılı, kestiğim ufak bir profilden sıçrayan minik bir parça suratıma çarpıp gözlüğün iç camına çarptı oradan gözlükte halen izi duruyor. Ondan bu yana acayip dikkat ederim.
    Makinenin kendi koruyucusu zaten hiç çaıkartılmamalı ama ne kadar usta gördüysem hepsi aynı, sökmüşler hep bu koruyucuyu.
    Sırf suratı korumakta yetmiyor mesela, yazın şortla bahçede birkaç fayans kestim, o anlık farketmedim ama sonra iş bitince bir baktım ki bacaklarda ufak ufak kan damlaları, sonra yakından bakınca fark ettim ki minik minik fayans parçaları şarapnel gibi saplanmışlar.
    Sahada o sökülen korumaların alayını çatır çatır taktırıyoruz. Bende de var 115lik taşlama, neden sökülür o koruma hiç anlamam.

Yüz koruma için makul olan budur. Taş patladığında bu da baret de gözlük de sizi korumaz. Ama bu biraz daha fazla korur kıvılcımdan.

• www.hepsiburada.com
    Einhell Darbeli Matkap TC-ID 1000 Kit Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/einhell-darbeli-matkap-tc-id-1000-kit-p-HBV00000CVPJG?magaza=Hepsiburada

bu ürünü aldım ustalar memnun kalırmıyım ilk defa bu marka ürün aldım diğer aletlerimin hepsi bosh markaydı

• Ben de evde kullanmak için bir şarjlı matkap aldım. Araştırmalarım sonucu dewalt bosch ve makitaların çok yüksek fiyatlı olduğunu hyundai gibi markaların da nispeten yüksek fiyatlı olduğunu gördüm en azından ev kullanımı için fazla fiyatları.

Piyasada çok fazla çakma ürün mevcut. Bu ürünlerin kalite kalite fark var aralarında.

20volt yazıp 12volt çıkanlar plastik hafif gövdeliler
    32volt yazıp 12 veya 14volt çıkanlar plastik hafif gövdeliler
    36volt yazıp 20volt çıkanlar metal dişli ve metal parçalara sahip olanlar

5000miliamper yazanların çoğu 1500miliamper çıkıyor bu arada.

Bu ürünlerden en iyisi şuan piyasada Assur markası altında satılan 36volt 5000mah yazan ürün. Bu ürün Dewalt çakması olarak da satılmakta yurtdışında ve bizde.

Ürünün artıları

-36volt yazıyor ama 12volt değil gerçek değer olarak 20volt çıkıyor (bu fiyata bu bir artı)

-5000mah yazıyor ama 1500mah gerçek değer. 10 adet 18650 pil yuvası mevcut ama 5 adeti dolu 5i boş. Bunlar da 1500mahx5 seri bağlı hepsi. Yani 20volt 1500mah kapasitede. Bu pil de bu fiyat skalasında bir artı bana göre.

Metal şanzıman
    Metal dişliler
    Tetik hassasiyeti çok iyi
    Led aydınlatma
    Çift 20volt 1500mah pil
    Metal gövde birleşimi
    Metal mandren
    20 kademe tork ayarı
    Vidalama delme darbe ayarı
    Low high vites seçici
    Elde duruşu ağırlığı ideal.
    Fiyat emsallerinden daha iyi

Eksileri

Garanti belgesi yok

36volt yazıp 20volt çıkması 5000mah yazıp 1500mah çıkması. 10pil yuvasına sahip ama 5i dolu. Bu ürüne direk olarak 20volt 1500mah yazsalardı yine satılırdı hatta bence daha çok satılırdı.

Bu fiyata zaten fırçasız motor yok ama bu üründe de kömürlü motor mevcut. Bu fiyata yine fazlasıyla iyi.

Sonuç olarak bence ne aldığınızı bilerek alırsanız bu fiyata bu ürün çok iyi. Emsal özellikler markalarda 700 800tl civarı. Bu ürüne ileride 5 adet 3000mah sony vtc6 alırsınız aliexpressten ürünü 3000maha çıkarabilirsiniz.

Ben üründen oldukça memnunum. Youtubeda incelemeleri mevcut Assur 36volt olarak. Dewalt 36volt sahte olarak aratırsanız da çıkacaktır. Bir de 32volt ve altı ürünler mevcut onları tavsiye etmiyorum. Fiyatları 200 250tl bandında olanlar. Onlar yerine bence bu ürün daha alınası.

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 1 Mayıs 2020; 5:12:16 >

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Bu alet ile korniş takma ve ev icinde basit duvar delme işlerini yapabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

Bu alet ile korniş takma ve ev icinde basit duvar delme işlerini yapabilir miyim?
    Tabiki darbe özelliği güzel çalışıyor. Aletin güç olarak herhangi bir sıkıntısı yok. Marka bir kablolu ile aynı performansı vermeyecektir ama bir ev için fazlası ile yeterli.

Ben bu linkten satın aldım. Youtubeda Assur 36volt yazınca tükçe inceleme vidyoları var. Dewalt sahte 36volt da yazın orada da orjinal dewalt ile karşılaştırma mevcut.

GittiGidiyor
    ASSUR 36 V 5 Ah Li-Ion 13 MM Mandren Şarjlı Darbeli Matkap Çift Akülü Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/assur-36-v-5-ah-li-ion-13-mm-mandren-sarjli-darbeli-matkap-cift-akulu_pdp_536354236

• quote:

Orijinalden alıntı: cedin

Nette Çok çeşiti var hangisi daha iyi nerden anlarız
    Ben bu linkten satın aldım. Youtubeda Assur 36volt yazınca tükçe inceleme vidyoları var. Dewalt sahte 36volt da yazın orada da orjinal dewalt ile karşılaştırma mevcut.

GittiGidiyor
    ASSUR 36 V 5 Ah Li-Ion 13 MM Mandren Şarjlı Darbeli Matkap Çift Akülü Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/assur-36-v-5-ah-li-ion-13-mm-mandren-sarjli-darbeli-matkap-cift-akulu_pdp_536354236

Marka bir ürün almayacaksanız mesela Hyundai Dewalt Makita Bosch Stanley gibi önerim Çin modellerinden bu cihazın alınması yönünde. Zira 300tl altında bu özellikte başka cihaz mevcut değil. Bu cihaz da bu arada 1 ay önce 250tl idi. Karantinadan beri herşey zamlandı maalesef.

200tl bandında satılan modellerin geneli aynı cihaz. Çin modellerinden bahsediyorum. Sarı kasa plastik mandren zayıf güç 12volt gibi özellikte cihazlar. Çin modeli cihazlardan en güçlüsü şuanda bu cihaz 20volt 1500mah. Hatta 200tl bandı özelliklere sahip düşük güçteki cihazları 300tlye de satıyorlar n11de falan buna dikkat edin. Kasalar birbirine çok benziyor buyüzden yanılabiliyor insan. 36voltluk bu cihazda mandrenin arkasında gövde bölümünde metal alaşım mevcut oradan da fark anlaşılabilir.

• Bir de benim matkap işinde genel olarak önerim bütçe sınırlı ise şarjlı matkapların orta kararlarından uzak durun. Ne istediğiniz performansı verir ne de yeterince ucuzdur arada derede tatminsiz çalışır.

Marka şarjlı matkaplarda 400 500tl altı duvar delmede iyi performans vermiyor bana göre. Mandrenleri çoğunun plastik pil güçleri 12 volt civarı.

Sallıyorum 250 300tlye marka ve güçlü bir kablolu matkap
    Artı olarak da 100 150tl arasına ufak bir şarjlı vidalama matkabı kullanıcıyı daha mutlu edecektir. Komple paket olarak bakınca.

Ağır işler için yanınızda bir de kablolu matkap olması önerimdir. Yok ben şarjlı güçlü ve marka bir model istiyorum denirse konuda çokça yazıldığı üzere 700 800tl bandına rahatça çıkılması lazım bana göre.

Evde kullanmak için kırıcı delici arayışım devam ediyor . Hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. En son Hitachi markasına karar verdim gibi ..

Hitachi dh24ph ile Hitachi dh26pc arasındaki farklar motor gücü ve darbe gücü farkı mıdır ?

Yani ikisinde de profesyonel yazıyor ama dh26pc için efsane makina diyorlar .. Kalite farkı vs var mı ikisi arasında ?

Aslında 500 tl yi geçmeyeyim diyordum ama alıp pişman olur muyum gerekirse zorlayıp diğerini mi alsam bilemedim..

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim .
    www.hepsiburada.com
    Hitachi DH26PC 830Watt 3.2J Profesyonel SDS-Plus Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hitachi-dh26pc-830watt-3-2j-profesyonel-sds-plus-kirici-delici-p-HRHITDH26PC

www.hepsiburada.com
    Hitachi DH24PH Kırıcı Delici 730W Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/hitachi-dh24ph-kirici-delici-730w-p-HBV000006TL3D?magaza=h%C4%B1rdavatbulurum

• muhendis biri kullanıcısına yanıt
    İnşaat işiyle uğraşmıyorsan, şunu kullanıyorum evde tadilat için 2.5 yıldır, bana mısın demedi şimdiye kadar.
    Kalıp arası/normal beton kırma delme, harç karıştırma, vb. bayağı kullandım kendisini.

Yorumlar;
    www.hepsiburada.com
    DBK RH 826 Kırıcı Delici 800 W 2,6 J Aksesuarlı Çantalı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dbk-rh-826-kirici-delici-800-w-2-6-j-aksesuarli-cantali-p-HREIND12010013

Birde kesinlikle matkap ucu alırken sds olmasına dikkat et, diğer uçlar mandren ile üstleri sıyırılıyor yada gevşiyor kendi kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 2 Mayıs 2020; 1:3:35 >

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.