Şimdi Ara

akp ye üye olayım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yerlere gelmek için akp ye üye olmalimiyim ?

Bu beceriksiz muhalefet olduğu sürece akp uzun yıllar daha ülkeyi yönetecek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi fikir  

bknz:hulki cevizoglu  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Akp ye üye olanlar hep iyi yerlere geldi

• Ben zamanında yapmadim yapsam suan ciddi ciddi iyi bir durumdaydım

İyi mi ettim kötü mü ettim artık hesap edemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin algılı konu başlığına takıldım, öyle bir dünya yok.
    11 milyonu aşkın üyesi gibi ben de üyeyim. Herkesin katılmasını özellikle de senin katılmanı şiddetle tavsiye ederim.

Çok iyi faaliyetler etkinlikler var, öyle bir dönemden geçiyoruz ki zaman birlik beraberlik zamanıdır.

Herkese hizmet; Ak Parti Belediyeciliğinin en sevdiğim yanıdır Kim olursa olsun hizmet sağlanır. Ötekileştirme yoktur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Senin parayi nereden bulduğun anlaşıldı hocam :D

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Haydaa üzdün beni reiz, heleki senden hiç beklemezdim.
    ://

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bende senden beklemezdim isimgerekmez hocam

• 25 sene geç kalmışsın, herkes köşe başlarını çoktan tutmuş. Babamın eski tüfek komünist arkadaşlarından biri de bir faydası olur düşüncesiyle karısını AKP Kadın Kollarına üye yapmıştı, ama hayal kırıklığına uğradı.

• Bir partiye uye olmak kadar sacma birsey yok.. Ha partinin icide gorev alirsin ayri...

• 2003'te üye olabilirdim. Tam da civcivli zamanıydı. Mutlaka işe yarardı. Gerçi o yıllarda iş bulmak falan kolaydı. Kpss soruları falan ortaokul düzeyindeydi. Torpilsiz rahatlıkla memur olunurdu.

Biz de senden beklemezdik hocam

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Hala akp ülkeyi yönetecek diyor trol! Aslanım Muharrem çekilirse Dersimli Kemal Dedem ve Çetesi yüzde yüz milyon 65 binle geliyoooooor!

Puhaaaaaa!

Sıyrılmaya çalışmayın, 25 milyon kişi buna İNANDI!!!

• Hırsız olayım mı ile aynı soru.

• Belki de üyesindir. E devleti kontrol etmekte fayda var

• Öyle kuru kuru üye olmayla bitmiyor köpek gibi çalışçan pek bir ücrette almıycan gönüllü, ordan çevre yapına anca ha bu chp içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ocak 2024; 21:39:40 >
  • Mersin'de limon bahçemizde işçi olarak çalıştırdığımız bir adam vardı, öyle radikal AKP'liydi ki seçim zamanı çoluk çocuk uyurken kalkar gider oy kullanırdı, karısını filan da üye yaptırmıştı hatta seçim zamanı beyaz eşya filan alırım umuduyla..öyle acayip bir tipti. Hiç beyaz eşya alamadı (çünkü fakir olmasına rağmen ondan daha da fakirler var) üye olduğu için bir yerlere de gelemedi AKP'liliğiyle ortada kaldı şey gibi.

Şimdi ağır küfür ediyor hepsine. Kısaca AKP'li oldun eşittir hayatın kurtuldu diye birşey yok. Vasıfsız olmasına rağmen AKP'li olduğu için bir yerlere gelebilen çok kişi var evet ama bir o kadar da hiçbirşey olamayan var.

Üniversiteyi beraber okuduğumuz Aydınlı çiftçi bir arkadaşım mesela birkaç sene önce İYİP'e üye oldu. IG'de, FB'de falan İYİP paylaşımları yapıp duruyordu..eleman zengin. Genel seçimlere giderken herif partimden istifa ediyorum diye şeyler paylaşmaya başladı. Birkaç ay önce TOGG'umuzu aldık hayırlı olsun diye paylaşımlar yapmaya başlamıştı..birkaç hafta önce de AKP'nin Aydın bilmem nesi ile ziyaretimiz diye post atmıştı, en son da AKP üyesi oldum diye paylaşım yaptı... Bak bu herif yükselir işte çünkü zaten aileden falan da vardı..AKP olmasaydı gene birşeylerin sahibi olurdu ama AKP sayesinde daha fazlasına sahip olacak. Yani eğer sen de o durumda değilsen boşuna uğraşma..değmez.

Bu arada AKP'ye üye oldum postunu attığı anda kendisini arkadaş listemden çıkartıp bloke ettim. AKP'ye üye oldum diye babam post atsa onu bile tanımam.

• Akp ye üye olayım mı = Hacı hocaların çocuklara tecavüz etmesine, hayatı mahvolan insanlara, milyonlarca insanın rıskının çalınıp satılıp savrulmasına susayım mı ?

Yok kalsın. O kadar karaktersiz değilim.

• chp 'ye üye ol ibb de iş bulursun olmadı İzmir olmadı Ankara 2019 dan sonra onbinlerce kişi çıkarıp kendi elemanlarını aldılar elbet sanada bir iş vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 21 Ocak 2024; 9:41:52 >
  • Bir hisseyi tavandan alırsan getirisi düşük olur, bunun için geç kalmış olabilirsin.
    Bunun islami muadili "mekkenin fethinden önce müslüman olacaktin".
    Kemalist versiyonu da "büyük taarruz öncesi Ankara hükumetini destemektir".

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.