Şimdi Ara

akp ye üye olayım mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskidendi o. şimdi t*sak büyük olması gerekiyor.Herkes aç artık.

2003 yılında falan koyu AKP'li arkadaşım vardı çok uğraşmıştı beni üye yapmaya. 2004 yerel seçimlerinde ilçedeki AKP adayının ailesi bizzat evim geldi 2007'de de öyle. Her defasında reddettim . Her seçimde AKP aleyhine çalıştım. Şu 4D muhabbetinden çok önce 40 günlük stajdan tüm şeflerden olumlu rapor alırken , üstüne teknik bölümde(bilen bilir teknik bölümler stajı o zamanlar fasulyeden değil, il müdürlüklerinden bile olur yazısı alman gerek ) 100 almama rağmen yönetici açık açık" Yukarıdakiler izin vermedi" diye hak ettiğim işi elimden alan partidir AKP. Ha yerimee de dombra çalan herhangi üniversite mezuniyeti bulunmayan birisini aldılar. Yalan yok o çok koydu.

Zaten kurumun bilişim bölümü AKP seçim bürosu gibiydi seçime o birimde hazırlanırlardı o derece.Kadın kolları çalışmayı denetlemeye gelirdi membağıydı resmen, halen de öyledir.

Hasılı ,bırak AKP'den iş bulmayı hazırki işi AKP benim elimden almış partidir.

Soran olursa AKP adil dersiniz. Çıksın şimdi islamcılar bunun kul hakkı olup olmadığını söylesin. Salla kardeş bazı değerler vardır paradan puldan önemlidir. Eğer Allah varsa ben hesabın öbür tarafa değil bu taraftan kesilmesini hakkımın burada verilmesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 21 Ocak 2024; 10:10:20 >

• furandor kullanıcısına yanıt

Chp'nin elinde yuzbinlerce kadro var, onlar da birileri üye olsa da biz de boş kadroları doldursak mı diyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bir cemaate, tarikata ve siyasi partiye üye olan kişi eğer adı sanı bilinen, mevkii içtimai yerinde, zengin biri değilse ayak takımı olarak girer, ayak takımı kalır, getirisi de ona göre olur. İstediği kadar çalışsın.

Ama zengin biriyse ne takvaya ne azme ne davaya bakar. En son girer, en başa geçer.

• Hocam paranız varsa herhangi bir x partiye de üye olabilirsiniz. Ama paranız yoksa üye de olsanız size temizlik işi bulurlar en fazla. Partiye üye olana kadar yalakalık yaparlar, daha sonra size derler ki burası işçi bulma kurumu değil derler. Zamanında bende sizin gibi düşündüm bana iş bulurlarmı diye bana söylenen burası işçi bulma kurumu değil bende dedim ki ben de sizin kara kaşınıza kara gözünüze ne üye olurum ne de size oy atarım dedim. Öylece afalladı cahil başkan:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üye olmakla altına dönüşmüyosun. Teneke her yerde tenekedir, altın her yerde altındır. Üye olmakla her kapının açılacağını sanıyor.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    neyi

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    neyi laaa

• Navi kullanıcısına yanıt

Dolaylı yoldan evet çünkü her belediye'nin kadrosu var (taşeron sözleşmeli gibi) .

Bu kadrolarda öncelikli olarak partilerine üye olanlarla dolduruluyor.

• Bedava kapı kapı gezip miting den mitinge koşan tanıdığım var işsiz geziyor bırak üyeliği
    bu işler de doğru adam tanıyıp ağazın kuvvetli olmalı artı karekter olmaması gerek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.