Eskidendi o. şimdi t*sak büyük olması gerekiyor.Herkes aç artık. 2003 yılında falan koyu AKP'li arkadaşım vardı çok uğraşmıştı beni üye yapmaya. 2004 yerel seçimlerinde ilçedeki AKP adayının ailesi bizzat evim geldi 2007'de de öyle. Her defasında reddettim . Her seçimde AKP aleyhine çalıştım. Şu 4D muhabbetinden çok önce 40 günlük stajdan tüm şeflerden olumlu rapor alırken , üstüne teknik bölümde(bilen bilir teknik bölümler stajı o zamanlar fasulyeden değil, il müdürlüklerinden bile olur yazısı alman gerek ) 100 almama rağmen yönetici açık açık" Yukarıdakiler izin vermedi" diye hak ettiğim işi elimden alan partidir AKP. Ha yerimee de dombra çalan herhangi üniversite mezuniyeti bulunmayan birisini aldılar. Yalan yok o çok koydu. Zaten kurumun bilişim bölümü AKP seçim bürosu gibiydi seçime o birimde hazırlanırlardı o derece.Kadın kolları çalışmayı denetlemeye gelirdi membağıydı resmen, halen de öyledir. Hasılı ,bırak AKP'den iş bulmayı hazırki işi AKP benim elimden almış partidir. Soran olursa AKP adil dersiniz. Çıksın şimdi islamcılar bunun kul hakkı olup olmadığını söylesin. Salla kardeş bazı değerler vardır paradan puldan önemlidir. Eğer Allah varsa ben hesabın öbür tarafa değil bu taraftan kesilmesini hakkımın burada verilmesini istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 21 Ocak 2024; 10:10:20 > |
Bildirim