Şimdi Ara

DH'ye üye olduğumdan beri 15 yıl geçmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında 21 yıl oldu ama neyse. 2004`de üniversite sondayken takılmaya başlamıştım. Sevenimiz de oldu sevmeyenimiz de. Kimisi ideolojik kimisi fikir farklılığından. Kimisi hakarete gösterdiğimiz tepkiden. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Atatsa seneye 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 10 Ocak 2025; 2:50:36 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    Hakan FİDAN
    Türkiye için: Nükleer silah!
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • ben 15 yıldan önce üye olamazdım çünkü internet pc bile yoktu alamıyorduk 15 yine çok iyi tarih dh üyeliği için. 

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    Hakan FİDAN
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • kör topal lisede pc yi hatırlıyorum o zaman bende de vardı ama bu sefer de internete çok yabanidik yoktu

Hakan FİDAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tebrikler 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.