Şimdi Ara

Akçay-altınoluk-küçükkuyu civarı giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • balıkesir-çanakkale arasında(Havran-Edremit-akçay-altınoluk-küçükkuyu vs..) arabamızla görebileceğimiz heryeri görmek piknik-şelale-yemek-mola vs...nerelerde gidilir nerede ne yenilir(kaç liradır) nerede mola verilir.
    giden iyiki gittim mutlaka gidilmeli diyenler paylaşabilir mi?

• Akçay'a gitmiştim. Denizi kumsalı her şeyi çok güzel. Sığ ve temiz denizi var. Ama yeme içme fiyatlarını hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

balıkesir-çanakkale arasında(Havran-Edremit-akçay-altınoluk-küçükkuyu vs..) arabamızla görebileceğimiz heryeri görmek piknik-şelale-yemek-mola vs...nerelerde gidilir nerede ne yenilir(kaç liradır) nerede mola verilir.

klasik bilindik yerlere öncelikle gidilmeli. ben hasanboğuldu (sütüven şelalesi) tarafını öneririm kesinlikle çok severim orayı. assos da denize girmek lazım. altınolukta birşey yok denizide kestaneden geçilmiyor.
    havranda da durmaz alabalık diye bi mekan var her sene uğrarım. fiyatlar biraz fazla ama kesinlikle değer. kiremitte kaşarlı alabalık yemenizi tavsiye ederim. bir şelale daha vardı ama hatırlayamadım onu. sarımsaklı yakın sayılır orayada gidilebilir. şeytan sofası vs.

• Küçükkuyu güzel ama şelale etrafında piknik yapıp, içinde yüzüyorlar. Çok saçma çünkü daracık yer ve doğallığına darbe vuruluyo,
  • Ayvalıka gel hocam cunda,sarımsaklı,şeytan sofrası gezer durursun
  • gezilecek yerler ustte soylenmis benim en buyuk tavsiyem kaz daglarindan kucukkuyuya inise baslarken sagda hasanobasi diye bir mola yeri var. oksijenin kucaginda mukemmel manzarayla bir cay icin orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

quote:

balıkesir-çanakkale arasında(Havran-Edremit-akçay-altınoluk-küçükkuyu vs..) arabamızla görebileceğimiz heryeri görmek piknik-şelale-yemek-mola vs...nerelerde gidilir nerede ne yenilir(kaç liradır) nerede mola verilir.

klasik bilindik yerlere öncelikle gidilmeli. ben hasanboğuldu (sütüven şelalesi) tarafını öneririm kesinlikle çok severim orayı. assos da denize girmek lazım. altınolukta birşey yok denizide kestaneden geçilmiyor.
    havranda da durmaz alabalık diye bi mekan var her sene uğrarım. fiyatlar biraz fazla ama kesinlikle değer. kiremitte kaşarlı alabalık yemenizi tavsiye ederim. bir şelale daha vardı ama hatırlayamadım onu. sarımsaklı yakın sayılır orayada gidilebilir. şeytan sofası vs.

Altinolukta bir sey yok mu hocam sacmalamayin gayet guzel temiz bir deniz baliklarla birlikte onlari gorerek yuzuyorsunuz cok berrak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet akçayda ev var.tam kızılkeçilinin dibinde...
    yeni aldık tam keşfedemedim.hasanboğuduya gitmiştim ama şelale su göremedim herhalde daha yukarılarda olmalı.altınoluk şahinderesi varmış bulursak oraya mıhlı çayı varmış..var oğlu varmış hepsini değerlendirmek lazım.piknik yerleride varmış..
    aslında birgün çanakkale şehitliğine götüreceklerdi bizi küçükkuyu oluyor galiba kıvrımlı çanakkale yolu üzerinde daracık yolda durduk yolun sağında tepede köy kahvaltısı hazırlanıyor sol kısmında ise muhteşem bir görüntüydü tüm altınoluk-küçükkuyu ayaklarımın altındaydı tam neresi bilemiyorum ama muhteşem...
    assos için denize girilecek en iyi yer diyorlar...
    akçayın akşam kordonu çok güzel...acaba diğer yerdedede akşam kalabalık oluyor mu tavsiye edermisiniz..mesela altınoluk-küçükkuyu başka neresi varsa...
  • altınoluk örene git. beleş pilaj var. yalnız örenin suyu buz gibidir.

akçayın denizi temiz demiş arkadaş. bu aylarda pistir. yoğunluktan dolayı.

akçay da istanbul pansiyon var. önerebiliirim. denize 0. fiyat konusunda bilgim yok yıllar önce gitmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantasoia

quote:

quote:

Altinolukta bir sey yok mu hocam sacmalamayin gayet guzel temiz bir deniz baliklarla birlikte onlari gorerek yuzuyorsunuz cok berrak.

hocam altinolukta yazlik var bizim , kucukkuyu tarafinda.. Sahil ganj nehrinin kenarinda olumu bekleyen hintli yaslilar gibi

• Burhaniye / Ören
    körfezin en temiz suyu ören'de aynı zamanda en soğuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GriffinHeart

quote:

quote:

quote:

hocam altinolukta yazlik var bizim , kucukkuyu tarafinda.. Sahil ganj nehrinin kenarinda olumu bekleyen hintli yaslilar gibi

Ahahahha bizim memleket burhaniye hocam oraya denize gelirim bizim girdigimiz yer guzel en azindan Yazlik var bide akcayin oralarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

Ayvalıka gel hocam cunda,sarımsaklı,şeytan sofrası gezer durursun

+1
  • quote:

quote:

quote:

ben boydan boya bütün plajını gezdim altınoluk'un.
    çoğu yerde plaj daralıyor ve şezlongcular müşteri kapma derdinde. geniş yerleride var ileri doğru ama oralarda kalabalık ve düzensiz. plajı pis ve orada kime sorarsanız sorun deniz kestanelerinden muzdarip.
    akçayda hele hiç denize girilmez (birçok sebep sayabilirim) denize girmek istiyorsan assosa gideceksin. sarımsaklıya gideceksin. belki de örene gideceksin.

• gelen var mı beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak altınoluktan hemen sonra mıhlı var orda sor mıhlı şelalesini git oraya çok güzeldir.Sonra küçükkuyu var orasıda çok güzel bizim yazlık orda eskiden mıhlıdaydı ama küçükkuyu biraz tuzludur şimdiden söyliyim.Ordan ezineye doğru giderken tepe çıkıyosun devamlı virajlı oranın yarısına doğru sergiler olucak ve denize bakan taraftada masalar filan var orda harika bi manzarayla yemek yiyebilirsin zaten baya arabalar filan olur biraz masa için bekliyebilirsin ama sonunda oturursan manzaraya doyarsın.Orası eniştemin yeri hemde yemekler pahalı değil.
  • 2 hafta sonra GÜRE ye gideceğim.1 yaşında oğlum var ihtiyaçlarını karşılayabileceğim biryer diye bilgi aldım (bebek bezi mama vs ) a101 bim migros tansaş vs varmış.borsa ile iştigal olduğumdan kafa dinlemelik yer burasını buldum.akşam yattıktan sonra kulağıma disko sesi gelsin istemiyorum.

denizi taşlık deniz ayakkabısı olmadan zor olur dediler.onun haricinde bir handikapı yokmuş.

1-2 günü bende tura ayırmayı düşünüyorum.adatepe,hasan boğuldu,kaz dağları milli parkı vs.

gezilecek,görmeden gelinmeyecek yerleri toplayıp bir sıralasak diyorum ?

Teşekkürler.
  • giderken çok dikkatli git kardeşim,yollar tek şerit ve virajlı,yaz sezonu oldugu için çöp şöförler çok fazla sık sık hatalı sollama yapan insanlarla karsılacaksın.Eğer dikkat etmessen kaza yapma olasılıgın çok yüksek.Mesela önünde kamyon var sollayayım bunu şak selektör ardından şerit değiştirirsen kazaya davetiye cıkarırsın.o yollarda 90 la giden insanlar var nereden geldıklerı belli değil anında yanında bitiveriyorlar.Kısacası çok dikkat et 1000 düşün 1 yap kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bornova17

giderken çok dikkatli git kardeşim,yollar tek şerit ve virajlı,yaz sezonu oldugu için çöp şöförler çok fazla sık sık hatalı sollama yapan insanlarla karsılacaksın.Eğer dikkat etmessen kaza yapma olasılıgın çok yüksek.Mesela önünde kamyon var sollayayım bunu şak selektör ardından şerit değiştirirsen kazaya davetiye cıkarırsın.o yollarda 90 la giden insanlar var nereden geldıklerı belli değil anında yanında bitiveriyorlar.Kısacası çok dikkat et 1000 düşün 1 yap kardeşim

istanbul yenikapı dan feribot ile bandırmaya geçeceğim.oradan akçay.çanakkale yolu sıkıntılı diye duydum.bandırma-akçay yolu da mı aynı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

quote:

Orijinalden alıntı: Bornova17

giderken çok dikkatli git kardeşim,yollar tek şerit ve virajlı,yaz sezonu oldugu için çöp şöförler çok fazla sık sık hatalı sollama yapan insanlarla karsılacaksın.Eğer dikkat etmessen kaza yapma olasılıgın çok yüksek.Mesela önünde kamyon var sollayayım bunu şak selektör ardından şerit değiştirirsen kazaya davetiye cıkarırsın.o yollarda 90 la giden insanlar var nereden geldıklerı belli değil anında yanında bitiveriyorlar.Kısacası çok dikkat et 1000 düşün 1 yap kardeşim

istanbul yenikapı dan feribot ile bandırmaya geçeceğim.oradan akçay.çanakkale yolu sıkıntılı diye duydum.bandırma-akçay yolu da mı aynı ?

bandırma akçayda sıkıntı yok orada rahat olabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.