Şimdi Ara

Tatil için Kuşadası mı Marmaris mi iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
9.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurban Bayramı için arkadaşımla küçük bir tatil yapmak istiyoruz. Bugüne kadar hep Antalya ya da İzmir'e gittik, bu sefer farklı bir yer olsun istiyoruz. İnternetten baktığımızda Kuşadası ile Marmaris Siteler'de bulunan iki otel arasında kaldık. Eğlenceli bir tatil yapmak için hangisi iyidir?

Not = Otel ve ulaşım masrafları ortalama 3000 TL tutuyor + cepte aşağı yukarı 2000 TL olacak. Marmaris gece hayatıyla daha iyi gibi ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.

İyi forumlar

• Marmariste yasiyorum, marmaristeki otelin adini verirseniz sezonluk degerlendirmesini yapabilirim. Cunku gecen sene yemekleri iyi olan otel bu sene berbat olabiliyor.

Gece/gunduz hayati marmarisi bu yaz yoldan cikarir.her yer civil civil cennet mubarek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

Marmariste yasiyorum, marmaristeki otelin adini verirseniz sezonluk degerlendirmesini yapabilirim. Cunku gecen sene yemekleri iyi olan otel bu sene berbat olabiliyor.

Gece/gunduz hayati marmarisi bu yaz yoldan cikarir.her yer civil civil cennet mubarek :)

Özel mesaj attım hocam.
  • Marmaris daha iyidir. Kuşadası artık bildiğin şehir yaşantısına sahip, ve yerli turist çok fazla. Marmaris saklı bahçe gibi yerliler Çeşme-Bodrum-Kuşadası'nı tercih ettiği için Marmaris daha sakin kalıyor.

Barlar sokağına mutlaka çıkın ve bir tekne turu yapın.
  • quote:

Marmariste yasiyorum, marmaristeki otelin adini verirseniz sezonluk degerlendirmesini yapabilirim. Cunku gecen sene yemekleri iyi olan otel bu sene berbat olabiliyor.

selamın aleyküm.iyi günler hocam.marmarise geleceğim ben de yakın zamanda .özellikle şuralara git şurada özellikle şunu ye,şuraları gezmen harika olur,şurada deniz harika dediğin yerleri önerirsen çok sevinirim.bi gün marmaris tekne turuna gideceğim diğer günde de ya dalyan turu düşünüyorum ya da selimiye hisarönü turgut reis taraflarını gezmek.önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt
    Kardesim skala cok genis. Marmariste yemek kulturu hemen hemen her yerde aynidir. Guzel yaparlar, biz alistigimizdan sariana mahahllesinde bulunan memed ocakbasinda yemegimizi yiyip ordan barlar sokagina gecerdik raki balik icinde marina yolunda Binay i tavsiye edebilirim. Cafe olarak marina sahilinde friens my way ve bono yu tavsiye ederim. Rezervasyonlu olan ve sosyetenin takildigi mekan ise HIX dir orayada bakabilirsiniz.

Tekne turlari cogu arayisiniza care olacaktir. Hisaronu kizkumu klopatra dalyan secenekler arasina sokabilirsiniz. Selimiyede gittigim yerlerden biridir. Kisacasi marmariste surasi kotudur diyebilecegim bi yer yok. Marmaristen muglaya giderken yolun karsi tarafindan cinar restoranr diye bi yer vardir. Tabelasini gorursunuz cesitli kahvalti ve aktiviteleri olan bir bolgedir. Yine muglaya giderkende seyirtepesinde bi selfie kendinizi iyi hissettirir. Daha cok yazasim varda simdilik vaktim doldu.

• Kuşadası şehir, yazlıkçı şehri.
    Marmaris daha çok kısa dönem ziyaretçi ağırlıyor. Ayrıca Marmaris tarafı daha yeşil (koyları elbette), Kuşadası'nda milli park hariç maki var sadece, bir ağaç gölgesi bulmak zor.
    Ben olsam Marmarise giderim.

Not: İzmir'de yaşıyorum
    Karım: "haftasonu nereye gitsek ki? A:) Kuşadası B:)..."
    Ben: "B'ye gidelim"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aysonu için bizde marmaris düşünüyoruz 4 gün hangi oteli önerirsiniz yeme içme iyi olan denize yakın havuzu büyük clupte olsa içinde iyi olur :)

• Bodrum /Gümbet vs Marmaris eğlence hangisi hareketli :)?

• Geçen sene Kuşadasına gittim bu sene de Marmaris'i düşünüyorum.
    Bir şey soracağım;
    Sizce ETS tur dan mı
    yoksa Jolly tur dan mı alayım.
  • kopyaci K kullanıcısına yanıt
    tatil.com'dan geçen yıl rezervasyon yaptım bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim,sorularınz da varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • gümbet bu sene nasip olacak ama marmaris barlar sokağı efsanedir
  • kuşadası antaltadan daha beter oldu ruslardan geçilmiyor ben onları pek sevmem çok kabalar
    ama tatil için marmaris derim diğer yerler şehirleşti
  • quote:

memleketim başka abi ya iş gereği başka şehirde yaşıyorum doğma büyüme marmarisliyim gece hayatı günahkar yapıyor o ayrı bir mesele ama her yeri cennet be kardeşim
  • marmarismi bodrum mu deseniz neysede kuşadası aynı klasmanda bile değil
    eğlence için marmaristen şaşmayın geceleri çok guzel oluyor sezonunda
    bodrumda hoş yer hangisi seçseniz pişman olmazsınız aman kuşadasını seçmeyin didimle belki kıyaslanabilir
    kafa dinleyeceğim diyorsanızda datçaya gidin mesela
  • Selimiye bana müthiş huzur vermişti

• aynı paraya Kıbrıs'a git şefim.
    Akdeniz'de tatlı tatlı takılırsın.
    https://www.tatildukkani.com/kibris-otelleri bak seçeneklere başka acentalara da bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.