Şimdi Ara

Eskişehir - Antalya manavgat yol tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Manavgata gideceğim. Eskişehir'den klasik Kütahya-Afyon-Burdur ve Antalya olarak gidilmektedir.. Ancak bu sene değişiklik olsun diye Eskişehir - Emirdağ - Çay - Akşehir - Argıthanı - Beyşehir - Seydişehir - Manavgat güzergahını kullanmak istiyorum. Argıthanı'na kadar duble yol. Ancak sonrası hakkında bir bilgim yok. Maps da çok eski fotolar var. Argıthanı ve Manavgat arasındaki yol hakkında bilgisi olan ve yakında giden varsa bilgi verirseniz sevinirim.

• en iyi yol en çok kullanılandır.

• Manavgattan Eskisehir yaptim dediginiz guzergahtan. kotu bir yol degil gidilebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki yolu da cok fazla kullandim.
    net sekilde burdur uzerinden tavsiye ederim.
    seydosehir manavgat arasi epeyce ortak kullanimli serit ve bolca tatilci icerir.
    sonu bitmeyen yol yapim calismalari da her daim vardir.
    toroslari alacabelden gecmek yollar sakinken inis cikis ve virajlarla keyifli olabilir fakat kalabalikken hic cekilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seydişehir - manavgat arasında alacabel geçidi var. Dağ tirmanisi ve inişi var. Oldukça yorucu bir yol. Gelis-gidis olduğu için de çok zaman laybedersiniz.

• O yolu son 3 ayda 4 kez kullandim. Burdur, isparta, emirdag 3 guzargahi da denedim. En iyisi afyon burdur uzerinden gitmek.
    Kutahya afyon yerine seyitgazi afyon uzerinden de gidilebilir. Yol biraz virajli ama arac iyiyse sure ve km olarak daha kosa oluyor

• Eskişehir - Antalya manavgat yol tavsiyesi

Ben yıllardır o yollardan giderim

En kullanışlı yol Eskişehir - Afyon - Burdur - Antalya - Manavgat güzergahıdır.

Kimse bahsetmemiş ama Sandıklı Adelya ve Bucak civarında radar mutlaka vardır.Şehir ve nahiye giriş çıkışlarında kamera vardır.Antalya girişinde HES Kod sorgulaması da olabiliyor bazen.Ha bide Antalya Manavgat yolu arasında,değişik yerlerde kamera vardır.Bir kısmı Plaka kontrolü bir kısmı da hız kontrolü yapıyor.

İyi yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 13 Eylül 2021; 18:33:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burduru bilmem ama Seydişehir yolu rezalet. Resmen ölüme meydan okuyorsun.
    Burdurdan gitmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellestin

Burduru bilmem ama Seydişehir yolu rezalet. Resmen ölüme meydan okuyorsun.
    Burdurdan gitmeni tavsiye ederim.

marmaris gökova ve turuncu görmeden ölüme meydan okunur demeyin..

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Artiriyorum; Bayburt-Uzungol yolunu görmeden ölüme meydan okunur demeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.