Şimdi Ara

Akçay-altınoluk-küçükkuyu civarı giden var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bornova17

quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

quote:

giderken çok dikkatli git kardeşim,yollar tek şerit ve virajlı,yaz sezonu oldugu için çöp şöförler çok fazla sık sık hatalı sollama yapan insanlarla karsılacaksın.Eğer dikkat etmessen kaza yapma olasılıgın çok yüksek.Mesela önünde kamyon var sollayayım bunu şak selektör ardından şerit değiştirirsen kazaya davetiye cıkarırsın.o yollarda 90 la giden insanlar var nereden geldıklerı belli değil anında yanında bitiveriyorlar.Kısacası çok dikkat et 1000 düşün 1 yap kardeşim

istanbul yenikapı dan feribot ile bandırmaya geçeceğim.oradan akçay.çanakkale yolu sıkıntılı diye duydum.bandırma-akçay yolu da mı aynı ?

bandırma akçayda sıkıntı yok orada rahat olabilirsin

nekadar sürer ? çocuk arabada durmuyo o yüzden zaten çanakkale yolunu tercih etmedik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

giderken çok dikkatli git kardeşim,yollar tek şerit ve virajlı,yaz sezonu oldugu için çöp şöförler çok fazla sık sık hatalı sollama yapan insanlarla karsılacaksın.Eğer dikkat etmessen kaza yapma olasılıgın çok yüksek.Mesela önünde kamyon var sollayayım bunu şak selektör ardından şerit değiştirirsen kazaya davetiye cıkarırsın.o yollarda 90 la giden insanlar var nereden geldıklerı belli değil anında yanında bitiveriyorlar.Kısacası çok dikkat et 1000 düşün 1 yap kardeşim

istanbul yenikapı dan feribot ile bandırmaya geçeceğim.oradan akçay.çanakkale yolu sıkıntılı diye duydum.bandırma-akçay yolu da mı aynı ?

bandırma akçayda sıkıntı yok orada rahat olabilirsin

nekadar sürer ? çocuk arabada durmuyo o yüzden zaten çanakkale yolunu tercih etmedik.

200 km olmalı sanırım hocam,tam olarak bende bilmiyorum ama küçükkuyu civarları cok tehlikeli bunu biliyorum sadece,insanlar cok dikkatsiz

• Cunda adası şeytan sofrası zeus altarı hasanboğuldu patriça koyu falan gezebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fumetsu kullanıcısına yanıt
    Aynen bizim yazlık da Mıhlı'da, 16 yıldır geliyorum buraya çok güzel sessiz sakin tam kafa dinlemelik mükemmel bir yer.
    Ama eğlence ve gece hayatı pek iyi değil.
    Biz arkadaşlarla gündüzleri deniz voleybol bisiklet sohbet yapıyoruz böylece sıkıcı olmuyor ama tek gelenler için kötü biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.