Şimdi Ara

Ağır hasarlı Passat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar forum sitede gezinirken gözüme bir ilan carpti.. 2016 model Passat 1.6 TDI Highline otomatik.. Aracin 2016 yilina ait tek seferde 54 bin kayıdi var.Baska yok Sizce bu arac alinir mi? Alinsa bile ilerde sorun cikartir mi? Sigorta Kasko isleri nasil olur? Arac cok temiz duzgun yapilmis gibi. Sanirim yetkilide yapildi..

Ilani ve fotolari ekliyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-duzgun-en-fulu-516163846/detay

Ağır hasarlı Passat!!
    Ağır hasarlı Passat!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğee yetkili serviste yapıldığına dair fatura varsa ve fiyatı da uygunsa ben alırdım. Ancak kritik nokta sanayide 43000 tl harcanarak toplanmamış olması

Ekleme: klima kompresörü önde kalıyor, sağ arka ve sol ön kapı tek kazada değiştirilmiş?

Uzak dururdum sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taklaya gelmiş heralde hem sağ hem sol taraftan hasarlı
    parçalar için 2 sayfa daha olması lazım

Bence maceraya gerek yok.
  • Ağır hasarlı araca 98.000 vermek mi????

2 model düşük alın düzgün araç olsun. Ya da su değil oksijen değil, yani yaşamak için gerekli şart passat sahibi olmak değil. Başka marka araç bakın az para değil.

• "Adana , Seyhan"

• Yetkili serviste yapıldıysa ben alırdım. Sanmıyorum ama.

• kazayı yeni yapıp satıyorsa sıkıntı olabilir.

Sormak lazım nerede hasar var.

Airbag mı açılmış takla mı atmış.

Bir de fatura da detayı mutlaka olur kaskodan almak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takla atmış olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu paraya başka bir sıfır km.araç alırdım herhalde...

Aslında şöyle olması lazım...Böyle hasarlı araçların hasar anındaki resimleri de siteye konulmalı,tamirden sonraki resimleri de...Bence böyle yapılırsa alacak olanların en az yarısı almaktan vazgeçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

taklaya gelmiş heralde hem sağ hem sol taraftan hasarlı
    parçalar için 2 sayfa daha olması lazım

Bence maceraya gerek yok.

Takla değilde kaymiş olabilir sagdan soldan darbe almisda olabilir. Arac cok diri geldi gozume. Emsallerindende kat kat uygun. Ayni aracin sitede 94 bin agir hasarlisini 130 a koymus adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 9 Ocak 2018; 10:44:13 >
  • Servis kayıtlıysa fiyatından dolayı alırdım.Aynı aracın sıfırı şuan 200.000 tl'nin üzerinde.
  • Tek bir kazada hem önden hem arkadan hem yandan darbe almış . Maceraya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

kazayı yeni yapıp satıyorsa sıkıntı olabilir.

Sormak lazım nerede hasar var.

Airbag mı açılmış takla mı atmış.

Bir de fatura da detayı mutlaka olur kaskodan almak için.

Airbag acmiş. Degisen parcalarda Sol yan airbagle söför airbag değişmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Ağır hasarlı araca 98.000 vermek mi????

2 model düşük alın düzgün araç olsun. Ya da su değil oksijen değil, yani yaşamak için gerekli şart passat sahibi olmak değil. Başka marka araç bakın az para değil.

Evet sizde haklisiniz az parada degil. Sanirim en fazla 95 e birakir

• 50,000 üzeri bir rakamı hasarlı araç için düşünmek delilik. Uzun süre bineceğinizi varsayalım ki en iyi amorti etme yöntemi budur bu seferde düzgün bir araçla arasındaki fiyat makası gitgide açılıp daha çok can sıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

50,000 üzeri bir rakamı hasarlı araç için düşünmek delilik. Uzun süre bineceğinizi varsayalım ki en iyi amorti etme yöntemi budur bu seferde düzgün bir araçla arasındaki fiyat makası gitgide açılıp daha çok can sıkacak.

Evet haklisin en iyi 95 birakir buna en fazla 2 sene binilse ki ben cok gezerim Kilometre 100 bini gecer Sehir ici ufak tefekde hasarlar olsa , Arac 60 a zar zor satilir sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

50,000 üzeri bir rakamı hasarlı araç için düşünmek delilik. Uzun süre bineceğinizi varsayalım ki en iyi amorti etme yöntemi budur bu seferde düzgün bir araçla arasındaki fiyat makası gitgide açılıp daha çok can sıkacak.

Evet haklisin en iyi 95 birakir buna en fazla 2 sene binilse ki ben cok gezerim Kilometre 100 bini gecer Sehir ici ufak tefekde hasarlar olsa , Arac 60 a zar zor satilir sanirim

Hocam attigin tas urkuttugun kusa degecekse her araba alinir

Ama bence degmez

25 bin tl piyasasi olan aracimda parca parca 16 bin tl hasar kaydi vardi..kaportasinda cizikler gocukler..hatta otomatik sanzumanindada sorun vardi

Ona gore fiyat yazdim.15 gunde gitti...esi araba kullanmayi ogrenecek olan essek niyetine binmek isteyenler oluyor..yaptirip biniyorlar..

Ama ben 98 bin verip niye bi dunya hasar kaydi olan araba alayimki..satarken saclarin adnan senses e doner...

• Nasıl bir hasarsa sürücü hava yastığından bagaj kapağına kadar her şey değişmiş. tavan döşemesi de değişmiş. bence bu araç takla atmış. bulaşmayın derim.
  • benim 2015 320i pert oldu.66bin tl hasar kaydı çıktı.Parasını aldım kaskodan,neyse aracı takip ettim.Hasarlı haliyle bir şahısa 87bintl ye satılmış.Öyle bir toplamışlar ki inanamadım ve 120bin tlye satışa çıkmış.Dışarda çıkma parçalarla toplayıp satıyorlar.Her türlü aradaki kişi kar ediyor.Binilir mi edilir mi bilmem.Karar sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen hasar kayıtlı araç alıyorum biniyorum aynı şekilde kullandığıma sayıp satıyorum.

Önceki aracımı piyasa değer 35-40 arasıyken ben 26 ya aldım (21 bin TL hasar kaydı vardı), 3 sene bindim 1 kere sorun çıkartmadı. 28'e sattım daha sonra.

Yine denk gelsin bineceğim araç yine alırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.