Şimdi Ara

Ağır hasarlı Passat!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır hasarlı ve dsg'li.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Hocam sigorta sirketleri hep yuksek tutar devletden para aliyor cunku yani ben oyle diyorum. Benim dedigim olay arac sel hasarli mesela. Hasar kaydi yuksek ve pert oluyor tabi. Ancak aracin icine gram su girmemis belli bir seviyede kalmis. aractan anlayan soyluyor tabi onun bunun lafina inanmayiz. Yani boyle araclar alinabilir demisdim

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Hocam sigorta sirketleri hep yuksek tutar devletden para aliyor cunku yani ben oyle diyorum. Benim dedigim olay arac sel hasarli mesela. Hasar kaydi yuksek ve pert oluyor tabi. Ancak aracin icine gram su girmemis belli bir seviyede kalmis. aractan anlayan soyluyor tabi onun bunun lafina inanmayiz. Yani boyle araclar alinabilir demisdim

Devletten para almıyor. Milli Reseurans şirketi var. Bir nevi sigorta şirketi de kendisini sigorta ettiriyor. Milli resaurans da yurt dışında kendisini sigorta ettiriyor.

Sel hasarı ise hemen ortaya çıkan bir şey değil. Yıllar önce Basınexpress de su basmış insanlar ölmüştü. O sel de bir çok 0 araba da sular altında kalmıştı. Aracın bir tanesinin içi sanırım lancer di sökmüşler fotoğraf gördüm her taraf pas içinde kalmış elektronik aksam hep gitmiş döşemeler berbat halde.

Bu aracı bilmeyen birisi alabilir ama sonradan başına ne geleceğini Allah bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim kısaca şöyle söyleyeyim sadece 2 farı 8 bin tl montajda 500 tlden aşşagı olmaz...bence normal hasar fiyatı..
    ben alırmıyım...almam oda ayrı..))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Ağır hasarlı araca 98.000 vermek mi????

2 model düşük alın düzgün araç olsun. Ya da su değil oksijen değil, yani yaşamak için gerekli şart passat sahibi olmak değil. Başka marka araç bakın az para değil.

ağır hasarlı değil çıtır hasarlı o, sana ağır hasarlı gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Farkındaysanız aracın kapılarının kapalı olduğu tek bir fotoğrafı yok. Neden yok, çünkü aracın g.tü başı ayrı oynuyor. Tam bir kuşa bak oyalaması.

iyi yakalamışsınız..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.