Şimdi Ara

AĞIR KAZALI YA DA PERTTEN TOPLAMA ARABA ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorsunuz ki muhteşem ülkemizde 2. el araç fiyatları uçmuş durumda. Başlıkta belirttiğim gibi. Uygun fiyata alınır mı? Avantajı ya da dezavantajı nedir? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dezavantajı çok da düşünüyorum avantajı yok
    girmeyin böyle toplara bnce

• Kaza anında hava yastığının açılacağı malum. Hatta hava yastığını boş takmış olma ihtimalleri bile var.
  • Eğer nerede toplandığını biliyorsanız, veya iyi, güzel bir usta toplamış ise veyahut aracın direkleri, şasisi kaymamış ise alınır. Ülkemiz malum, her türlü alavere dalavereye meyilli, airbag açmış arabanın patlak aitbaglarını toplayıp yazılımla ışığını söndüren mi ararsınız, arabayı ikiye kesip düz kaynakla kaynaklayan mı, sadece kaportayı onarıp gerisini es geçen mi, her şeyi yan sanayi toplayan mı dersiniz...

• Nasıl toplandığına bağlı sürülmek için mi birine itelemek için mi

• takla atmış bir araç almıştık zamanında satana kadar göbeğimiz çatladı o yüzden öyle ağır hasarlı araçlara girmeyin.
  • Serviste parça değişimi olmadan toplanan her araçta

olası yeni kazada airbag açılmama, aynı noktadan kaza olursa mukavemeti daha düşük koruma,
    kaynak - boya yapılan yerlerde boya atması,
    elektrik ve yürür aksam arızaları zamanla yaşanacaktır.

5te1i fiyatına veriyorlarsa kullan-at niyetine alınır. Yoksa aman diyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araba alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınır, alındıktan sonra ciddi masraf çıkarır, su alır, yürüyen aksam sürekli bozulur, yol bilgisayarında motorla ilgili arıza ışıkları bitmez. Yapılan masrafla aynı aracın hatasız olanı ile aynı fiyata gelir ama halen iflah olmaz sonunda baş edilemez tekrar ilana konulur, "pert ancak sigorta firması hasarı abartmış diye" zor alıcı bulur ve emsalinden çok daha düşük fiyata satılır, harcadığın tüm paralar çöpe gider, sonra bu foruma girersin bu işin ticaretini yapan adamların, ben aldım 10 numarada biniyorum diye falan mesnetsiz yorumlarını görürsün ve sinirden yedi sülalerine sayarsın.

Bu arada pert araca hiçbir sigortada kasko yapmaz sebebi de bakın büyük harflerle yazıyorum "KASKOLU ARAÇLARDA ÖLÜM VE YARALANMALARDA BELLİ MİKTAR TAZMİNAT ÖDENİYOR, BU SEBEPLE PERT ARAÇLARDA HERHANGİBİR KAZAYA KARIŞMA RİSKİ VE BU KAZADA ÖLÜM RİSKİ YÜKSEK BU YÜZDEN KASKO YAPAMIYORUZ" der, peki ahlak yoksunları bu araçlar ölüm makinası ise siz neden bunu kazalı halde bazı karaktersizlere satıyorsunuz onlarda kısmi toplayıp çıtır hasarlı diye milletin ırzına geçiyor.

Arkadaşım perte çıkan aracın hakkı avrupada ve amerikada ki gibi sağlam parçaları söküp, kalanını prese sokup ezilip sıkıştırılırken sigara yakıp izlemek.

• Piyasada satılan çoğu araba zaten pertten toplama. Sıfır problemli diye aldığınız bir arabanın pert çıkma olasılığı varken, pertten toplama diye satılan arabayı bilerek almak daha akla yatıyor. Tabi pertten toplama araba alınır mı? tabiki alınmaz.

• Emre4748 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok güzel özetlemişsiniz.

• Macera arıyorsanız alınır. Aksi taktirde alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre4748

Alınır, alındıktan sonra ciddi masraf çıkarır, su alır, yürüyen aksam sürekli bozulur, yol bilgisayarında motorla ilgili arıza ışıkları bitmez. Yapılan masrafla aynı aracın hatasız olanı ile aynı fiyata gelir ama halen iflah olmaz sonunda baş edilemez tekrar ilana konulur, "pert ancak sigorta firması hasarı abartmış diye" zor alıcı bulur ve emsalinden çok daha düşük fiyata satılır, harcadığın tüm paralar çöpe gider, sonra bu foruma girersin bu işin ticaretini yapan adamların, ben aldım 10 numarada biniyorum diye falan mesnetsiz yorumlarını görürsün ve sinirden yedi sülalerine sayarsın.

Bu arada pert araca hiçbir sigortada kasko yapmaz sebebi de bakın büyük harflerle yazıyorum "KASKOLU ARAÇLARDA ÖLÜM VE YARALANMALARDA BELLİ MİKTAR TAZMİNAT ÖDENİYOR, BU SEBEPLE PERT ARAÇLARDA HERHANGİBİR KAZAYA KARIŞMA RİSKİ VE BU KAZADA ÖLÜM RİSKİ YÜKSEK BU YÜZDEN KASKO YAPAMIYORUZ" der, peki ahlak yoksunları bu araçlar ölüm makinası ise siz neden bunu kazalı halde bazı karaktersizlere satıyorsunuz onlarda kısmi toplayıp çıtır hasarlı diye milletin ırzına geçiyor.

Arkadaşım perte çıkan aracın hakkı avrupada ve amerikada ki gibi sağlam parçaları söküp, kalanını prese sokup ezilip sıkıştırılırken sigara yakıp izlemek.

devlet devlet olsa zaten ilk iş bu yasayı çıkarır.

araç pert ise sadece parçaları satılabilinir, trafiğe çıkamaz. na bu kadar basit bir kanun. ama çıkmaz, bu işi yapan 2 şehir var.

konya ve gaziantep, akp'nin oy oranlarına bakın neden yapılmayacağını anlarsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.