Şimdi Ara

Ağır hasarlı Passat!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunları bostancıdakiler yapıyor genelde çıkma parçalarla, FIRSAT OTOMOTİV diye bir yerle anlaşmıştım bostancıda 2013 te 500 tl paramı çarptı. Kapora istedi kurumsal diye güvendim fotoğrafları bmw servisi gib ibir yerin öünde çekmişler. Araçta toplu görünüyordu bir gittim aracın orasını burasını vidalamışlar kaporamın yarısı 500 diğer kısmını vermediler. 1000 km geldim neredeyse bir de yol parası zehir zıkkım olsun adamlara.

Fotoğraflara kanmayın öyle böyle araçları almayın !!! Adamların yerine bir gittim sokak arası virane bir yerdi o zaman anladım ayvayı yediğimi paranın üstüne yatacaklarını !!! Tüketici hakem heyetine verdim hikaye alamadım savcılığa başvurmam lazımdı. Adamlar kapora dolandırıcılığı yapıyor kılıfına uydurmuşlar. Telefonla arayıp paramı istediğimde sizi tanımıyoruz kimsiniz diyor bir de ............. .......

Kurumsal diye güvendim, istediğim araçtı fiyat uygun gelince daldık. Nasıl böyle bir hata yaptım hala inanamıyorum kendime

HASARLI ARAÇLARA BAKMAYIN ALMAYIN HER ŞEKİLDE DOLANDIRIRLAR !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 9 Ocak 2018; 11:35:15 >

• Airbag acilmis araba alma iyi yapamazlar. İlerde orasindan burasindan ses cikartir. Agir hasarli ya da yuksek tramerli arac, fiyati piyayasina gore dusuk oldugunda ve gercekde buyuk bi hasari olmayip da sigorta sirketi abarttiginda alinir. (Bence)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim forum da iyice ölücü olmuş.

Adam sıfır fiyatından yüzde 50 indirim yapmış daha ne olsun :)

• Bu araç alınmaz bence. Çünkü adam ilanda hiç bir detayı yazmamış. neden bu kadar hasar kaydı olduğunu nelerin değiştiğini nerede yapıldığını belirtmesi gerekirdi. Uyanıklık yapıyor. Bu tarz ilanlara hiç buluşma sonra çok can sıkıcı işler olur.
  • Saticiyi facebook dan buldum Galeri onunde resimleri var. Sanirim arac galeri arabasi Yada satici al satçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 9 Ocak 2018; 13:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify

Bu araç alınmaz bence. Çünkü adam ilanda hiç bir detayı yazmamış. neden bu kadar hasar kaydı olduğunu nelerin değiştiğini nerede yapıldığını belirtmesi gerekirdi. Uyanıklık yapıyor. Bu tarz ilanlara hiç buluşma sonra çok can sıkıcı işler olur.

Mesaj attim ama dönüş yapmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

50,000 üzeri bir rakamı hasarlı araç için düşünmek delilik. Uzun süre bineceğinizi varsayalım ki en iyi amorti etme yöntemi budur bu seferde düzgün bir araçla arasındaki fiyat makası gitgide açılıp daha çok can sıkacak.

Evet haklisin en iyi 95 birakir buna en fazla 2 sene binilse ki ben cok gezerim Kilometre 100 bini gecer Sehir ici ufak tefekde hasarlar olsa , Arac 60 a zar zor satilir sanirim

Hocam attigin tas urkuttugun kusa degecekse her araba alinir

Ama bence degmez

25 bin tl piyasasi olan aracimda parca parca 16 bin tl hasar kaydi vardi..kaportasinda cizikler gocukler..hatta otomatik sanzumanindada sorun vardi

Ona gore fiyat yazdim.15 gunde gitti...esi araba kullanmayi ogrenecek olan essek niyetine binmek isteyenler oluyor..yaptirip biniyorlar..

Ama ben 98 bin verip niye bi dunya hasar kaydi olan araba alayimki..satarken saclarin adnan senses e doner...

Haklisin hocam daha oncede hasarli araclar alip sattim. Ölücüler ayrilmadi başimdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 9 Ocak 2018; 13:11:36 >

• Değişmeyenleri yazsalar daha kısa olurmuş
  • buna 98 bin tl vermeyi duşunenlerı daha çok silkelerler.
  • araç hasar manyağı olmuş
    ön arka sağ sol tavan
    maşallahı var
  • Kazalı resimlerini görmek lazım.
  • bir de hasarlı olmasa demek ki, 200 bin edecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2dir aldığım araçlar ve şu anki aracım ağır hasarlı. Hasarlı fotoğraflarını "makyaj yapılmadan" görme şansınız varsa, aracın şasesinde direklerinde bir hasar yoksa alınır paşa paşa binilir. Şu an kullandığım aracın ufak tefek hasar kayıtlı olanları 65 70 bin lir 2. eli. Beni aracım ağır hasar kayıtlı. Sigortadan fotoğraflarına ulaştım arkadan hasar almış ve hava yastıkları açmamış 43 bin liraya yapılmış şekilde satın aldım 5 aydır biniyorum memnunum.
  • Aracın maşallahı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

taklaya gelmiş heralde hem sağ hem sol taraftan hasarlı
    parçalar için 2 sayfa daha olması lazım

Bence maceraya gerek yok.

Takla değilde kaymiş olabilir sagdan soldan darbe almisda olabilir. Arac cok diri geldi gozume. Emsallerindende kat kat uygun. Ayni aracin sitede 94 bin agir hasarlisini 130 a koymus adam.

Farlar bile ben bittim der gibi bakıyor yapma etme..

• Üç defa hasarlı araç aldım .bindim sattım hiç birinde zarar etmedim.Kendim topladığım halde hiç bir zaman kafam rahat etmedi .Sorunları hiç bitmiyor .Eskisi gibi hiç olmuyor .Hiç bir şekilde düzen tutmuyor.Binerken keyif alamıyorsunuz.Bunları dikkate alarak ağır hasarlı araç almayı bir daha düşünün

• Şase ve tavan temizse alınır. Aynı kilometrede hatasızına 130-140 istiyorlar.
  • Farkındaysanız aracın kapılarının kapalı olduğu tek bir fotoğrafı yok. Neden yok, çünkü aracın g.tü başı ayrı oynuyor. Tam bir kuşa bak oyalaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Airbag acilmis araba alma iyi yapamazlar. İlerde orasindan burasindan ses cikartir. Agir hasarli ya da yuksek tramerli arac, fiyati piyayasina gore dusuk oldugunda ve gercekde buyuk bi hasari olmayip da sigorta sirketi abarttiginda alinir. (Bence)

Sigorta şirketi keriz değil asla abartmaz. Yetkili servisler tamir etmez değiştirir ama sigorta şirketi abartmış exper abartmış vs cümlesi duyarsanız diğer bütün sözlerine olan güven sıfırlanır.

Yetkili servisler tamir etmiyorlar en ufak bir problemde bile hemen yeni parça takarlar. Tamir eden sanayi esnafıdır.

Pert bir aracı alırlar sadece 5-10 bin km gitsin şeklinde toparlar hava yastığını bile takmazlar nedeni de çok pahalı olması. Şase kaporta motor vs idareten toplanır sonra da az paraya üst sınıf bir araca binmek isteyen gösteriş meraklısı bir adama kakalanır.

Yetkili serviste düzgünce toplatıp kendi binecek adamlar sözlerimin kapsamı dışındadır. Bir tanıdığım kaza yaptı perte çıkarmadı gitti sanayi de serviste toplattı şimdi biniyor halen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

son 2dir aldığım araçlar ve şu anki aracım ağır hasarlı. Hasarlı fotoğraflarını "makyaj yapılmadan" görme şansınız varsa, aracın şasesinde direklerinde bir hasar yoksa alınır paşa paşa binilir. Şu an kullandığım aracın ufak tefek hasar kayıtlı olanları 65 70 bin lir 2. eli. Beni aracım ağır hasar kayıtlı. Sigortadan fotoğraflarına ulaştım arkadan hasar almış ve hava yastıkları açmamış 43 bin liraya yapılmış şekilde satın aldım 5 aydır biniyorum memnunum.

Hocam bunda Sofor airbag ve yan airbagler acilmiş. Sağlam girmiş biyere

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.