< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şasi eğri ise araban düz gidemez
Ön takım düzen tutmaz Lastikler dengeli basmaz Sürekli lastik yer Çalışması gerektiği gibi çalışmaz kapılar kapanmaz su alır Ucuza alırsın belki satamazsın hasarı nereden aldığı önemli Sigorta anlaşması abartma para almak için bilmem ne yalan hepsi kanma |
Ağır hasar kayıtlı araç alınır neden alınmasın, herkes paranoyak olmuş. Ağır hasar kaydı denilince milletin aklında; kamyonun altına girmiş, 5 takla atmış, arabanın yarısı hurda olmuş sensörü uyarı veriyor. Aracı inceletirsin bakarsın aklına yatarsa alırsın.
|
3.5 senedir ağır hasar kayıtlı bir mitsubishi colt kullanıyorum. aracı 63 bin km'de iken aldım şu an 102 bin km'de.
önden darbe yemiş. sağ şase düzeltilmiş, düzeltildiği için üzerinde yırtıkları var. sağ far, ön tampon, ön kaput, sağ çamurluk komple değişmiş. muhtemelen bilmediğim yerlerinde de boya var. ön airbaglerin sensörü yok ve kabloları boşta geziyor, muhtemelen patlamış. ön direksiyon simidi asx'ten çıkma, torpido çıkma yenisiyle değiştirilmiş. ancak yan hava yastıkları duruyor, sensörleri de içerisinde kablolarda direnç yok. yani dört hava yastıklı aracın sadece iki yan hava yastığı aktif ![]() 63 bin'den 102 bin km'ye kadar rutin bakımları ve salıncak, sağ aks kafası gibi alt takım parçaları dışında herhangi bir masraf çıkartmadı. bu aralar ön takımdan yine sesler geliyor, sol aks kafası ve ön amortisör takozlarının değişmesi gerekecek. çok önemli bir masraf değil. artık evin ikinci arabası konumuna düştüğü için pek önemsemiyorum. belki gelecek yaz baktırırım. şanzımandır, motordur, frendir en ufak bir sorun dahi çıkartmadı. o dönem piyasası 30-32 bin lira iken ben colt'u 19 bin liraya satın almıştım. iyi ki de almışım. her pert araba ortadan ikiye ayrılmış anlamına gelmiyor. bendeki gibi düzgün durumda olan, en azından eline yüzüne bakılıp yola çıkılabilen pert kayıtlı arabalar da mevcut. colt'la pek çok kez uzun yola çıktım, hiç bir sıkıntımız olmadı. çalışmayan hiç bir aksamı yok (ön airbag ve aktif gerdiriciler hariç ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 21 Kasım 2019; 15:38:2 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |