Şimdi Ara

Adonis kası nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
8
Favori
220.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 senedir bodyye gidiyorumda bu adonis kası hala oluşmadı, kızlar net hastası, kulaklarımla işittim, adonis kası olayını

Adonis kası nasıl yapılır?

adonis kasıda adamıın şöle göbeğinin yanında olan böle .... ya doğru giden kas

• dostum 1senede olcak şeyler değil vücut yapın nasıl kilolumu zayıfmı fiziki yapın nasıl şimdi başkasının yapısıyla kendininkini hiçbişekilde kıyaslayamazsın..resimdeki elemanın vücudundada hiç yağ yok ve kas kütlesi fit bir vücudu andırıyor benimde hayalimdeki bi vücut yapısı bu ama maddiyatlar el vermeyince hiçbişiy yapamıyorusunki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20

dostum 1senede olcak şeyler değil vücut yapın nasıl kilolumu zayıfmı fiziki yapın nasıl şimdi başkasının yapısıyla kendininkini hiçbişekilde kıyaslayamazsın..resimdeki elemanın vücudundada hiç yağ yok ve kas kütlesi fit bir vücudu andırıyor benimde hayalimdeki bi vücut yapısı bu ama maddiyatlar el vermeyince hiçbişiy yapamıyorusunki...
    quote:

Orjinalden alıntı: splash17

dostum 1senede olcak şeyler değil vücut yapın nasıl kilolumu zayıfmı fiziki yapın nasıl şimdi başkasının yapısıyla kendininkini hiçbişekilde kıyaslayamazsın..resimdeki elemanın vücudundada hiç yağ yok ve kas kütlesi fit bir vücudu andırıyor benimde hayalimdeki bi vücut yapısı bu ama maddiyatlar el vermeyince hiçbişiy yapamıyorusunki...

haklısın kilo olarak biraz fazla var galiba ondan o ksımdaki kaslar çok çıkmıyor boyum 180 kilom 85 , kollar göğüs falan çıktıda, o adonis kası olayı yok...

ayrıca gittiğim spor salonunda orayı çalıştırcak alette yok dedi hoca

• quote:

Orijinalden alıntı: Altitute5000

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende var ama kıldan görünmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mabu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mabu

depitak men

• quote:

Orijinalden alıntı: Mabu

Alıntıları Göster
    bisikletle olabilecegini dusunuyorum (kendimden tecrube ederek )
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

bisikletle olabilecegini dusunuyorum (kendimden tecrube ederek )

Alıntıları Göster
    alt göbek çalışsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

quote:

haklısın kilo olarak biraz fazla var galiba ondan o ksımdaki kaslar çok çıkmıyor boyum 180 kilom 85 , kollar göğüs falan çıktıda, o adonis kası olayı yok...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

benimde boyum 180 kilom 75 bende bile daha çıkmadı okadar spor yapmama ragmen kolay çıkan bikas diil oo zaman ister sabır ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: dRr+

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yan bel yağı gibi duruyor ya bu. sanki bel de yağ toplanmış gibi. Hele ki bazılarında resmen çıkıntı şeklinde. Onu bel yağından ayıran nedir anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Yan bel yağı gibi duruyor ya bu. sanki bel de yağ toplanmış gibi. Hele ki bazılarında resmen çıkıntı şeklinde. Onu bel yağından ayıran nedir anlayamadım.

Alıntıları Göster
    Dümdüz yere uzanın gözleriniz tavana bakacak şekilde.Sonra iki ayağınızı da havaya kaldırın indirin.Eğer beliniz zorlanıyorsa ayakları biraz kırabilirsiniz.En çok bu haraket adonis kası yapar...

Ben zayıf olduğum için baya belirgin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Dümdüz yere uzanın gözleriniz tavana bakacak şekilde.Sonra iki ayağınızı da havaya kaldırın indirin.Eğer beliniz zorlanıyorsa ayakları biraz kırabilirsiniz.En çok bu haraket adonis kası yapar...

Ben zayıf olduğum için baya belirgin.

Alıntıları Göster
    Kız tarafından beğenilmek için body ve türevlerini uygulayanlara uyuz oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Alıntıları Göster
    mekik çekerken kendini ayaklarına çekeceğine bacaklarını kendine çek bükmeden tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

mekik çekerken kendini ayaklarına çekeceğine bacaklarını kendine çek bükmeden tabi

Alıntıları Göster
    bu kas yanlış bilmiosam body yaparak çıkmıo düzensiz beslenme bide fazla alkol + vücuttaki yağ oranı %6 dan falzmı oluodu neydi ayrıca kaan tangözedede var bu kas pek body yapmış gibi vücudu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltoprak

bu kas yanlış bilmiosam body yaparak çıkmıo düzensiz beslenme bide fazla alkol + vücuttaki yağ oranı %6 dan falzmı oluodu neydi ayrıca kaan tangözedede var bu kas pek body yapmış gibi vücudu yok

Alıntıları Göster
    aşagıda o kas nerde bitiyo

• quote:

bence yanlış biliyorsun dediklerinin tam tersi olmalıydıxD
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

bence yanlış biliyorsun dediklerinin tam tersi olmalıydıxD

Alıntıları Göster
    Mide ve bel de hiç yağ kalmazsa çıkar anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Mide ve bel de hiç yağ kalmazsa çıkar anca.

Alıntıları Göster
    kızlar o kasın aşağısının hastası aslanım yanlış anlamışın sen...
  • quote:

Zaten bu tipler başladıktan sonra en fazla 1 ay devam ederler sonra bırakırlar.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    1.86 boyundayım 75 kiloyum bodye falan gitmiyom ama eskiden basketbolcuydum. 18 yaşındayım şimdilerde futbol oynuyorum hiç uğraşmadan çıktı bende daha doğrusu tesadüfen farketmiştim banyoya girerken :D sanırım bunun için düzenli koşu mekik falan lazım.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sağa sola sopa çevirerek , yukarıdaki arkadaşın verdiği dumbellarla sağa sola yatarak , yan mekik çekerek o bölgeyi çalıştırabilirsiniz . Ama yağ oranını düşürmediğin sürece o şekil bir vücuda sahip olamazsın . Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi %0 yağ falanda değil %10larda bu adamın yağ seviyesi görünene göre söylüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikendal -- 18 Ocak 2010; 1:04:30 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.