Şimdi Ara

Adonis kası nasıl yapılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
154
Cevap
8
Favori
220.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Fatih:
    Kız tarafından beğenilmek için body ve türevlerini uygulayanlara uyuz oluyorum.

bende sana uyuz oluyorum
  • 6 baklava is gorur,birakin adonisi falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Orjinal Türk kası....Buna nice kız geldi...

Adonis kası nasıl yapılır?

• 1.77 boyum var 50 kiloyum senelerdir sporun s si yok ama bu kas bende bariz bir şekilde belli nasıl yok edebilirim?
  • quote:

Allah analı babalı büyütsün
  • SeLam arkadaŞım önceLikLe o kaS iÇin Seni beqeneCek kız oLmaz oLSun..) neySe o kıSmı qeÇeLim
    arkadaŞım o kaSta en büyük faktör ve en yararLı oLan Şey terS mekiktir.. bunu uzman 1 Sporcuya SorarSan anLatırdı 1 kaÇ video izLerden terS mekiğin ne kadar yararLı oLduğunu qörürSün..[ ve en önemLiSi bu Soruya Cevap vermek iÇin üye oLdum ayrıCa bu Siteyi Seviyorum teŞekkür ederim herkeze..]
  • Çoğu belediyenin yerleştirdiği fitness aletlerine gidin. Oradaki knee up aletlerinden birini kullanarak dizleri karna kadar çekin. Ardından bir alet daha var onda da döneceksiniz. O da yan adonisleri çalıştırır :) Görün 1 ay sonra oraya kurşun gelse işlemez.
  • quote:

Bu sporu yapamayan kişilerde kendilerini böyle avutuyorlar işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 13 Kasım 2010; 14:38:41 >
  • arkadaş bu konu açldığı zamandan beri adonis kası çalışıyorum (bi kaç mide hareketi). lanet olası şey hala çıkmadı.
    ölmeden önce çıkmazsa gözüm açık giderim
  • Arkadaş niye upluyosun ki

Yarın salona gidim bakayım yaza belkimm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Arkadaş niye upluyosun ki

hah çok zor hocam. walla totomu yırttım 1 yıldır azcık bişe böle sanki var gibi. bide bişey farkettim k.tuvaletinizi uzun zaman yapmadığınız zamanda orası şişiyo adonis gibi duruyo ahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Arkadaş niye upluyosun ki

hah çok zor hocam. walla totomu yırttım 1 yıldır azcık bişe böle sanki var gibi. bide bişey farkettim k.tuvaletinizi uzun zaman yapmadığınız zamanda orası şişiyo adonis gibi duruyo ahahaha

ç..imizi tutcaz diye bi yerleri patlatmayalım

yöök ya ben karalıyım ama güzel bir başlangıç lazım bana

• hani var ya bi makina sirtini dayiyosun oturuyosun sonra bel ayaklar felan sabit geriye dogru itiyosun kendini o baya bi calistiriyo oralari o makinayla yapin agirlik fazla degil de tekrar fazla olsun iyi gelisir sıkı olur
  • programlarla olcak iş değil bu

diyete bakar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20

dostum 1senede olcak şeyler değil vücut yapın nasıl kilolumu zayıfmı fiziki yapın nasıl şimdi başkasının yapısıyla kendininkini hiçbişekilde kıyaslayamazsın..resimdeki elemanın vücudundada hiç yağ yok ve kas kütlesi fit bir vücudu andırıyor benimde hayalimdeki bi vücut yapısı bu ama maddiyatlar el vermeyince hiçbişiy yapamıyorusunki...

1 senede olacak şey.

3 aydır vücut geliştirmeyle ilgileniyorum ve yaptım oldu.

Maddiyatla da alakası yok evde de adonis kasını yapabilirsin özel bi alet kullanmadm yani onun için , yatıcaksın mekik cekcekmiş gibi , sonra yatar pozisyondayken bacakların bitişik tavana kaldırıcaksın , böyle indir kaldır 25-30 tekrar yapıp dinleniceksin vb.

rocky filmlerinden birinde vardı izleyenler bilir

• quote:

Gogılda adonis kası diye arttım bu çıktı

hadiyin salona gidiyorum önce zayıflayalım sonra adonise bakalım

• Günde 20 tane yapsak iş görür mü?Kaç tane yapmayı tavsiye edersiniz?
    Valla vücudum baya kaslı.1.75 boyum var 51 kiloyum.Bu kası ilk defa duydum ama çok şekil görünüyor.
  • adonis kası herkesin var fazlada belirginleşmez önemli olan vucüt yağ endexinin %8 den düşük olması gerekir yoksa görünmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned Stark.

Günde 20 tane yapsak iş görür mü?Kaç tane yapmayı tavsiye edersiniz?
    Valla vücudum baya kaslı.1.75 boyum var 51 kiloyum.Bu kası ilk defa duydum ama çok şekil görünüyor.

Yok mu cevaplıyacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

zayıf olduğumdan bende de var biraz... çapraz mekik ve eline ağırlık alarak yana doğru eğilme yaparsan çıkaiblir (salladım)

yana doğru eğilme doğrudur özellikle ele ağırlık alarak vücudu sağa sola yatırmak(ağırlığı hiç bi şekilde güç kullanarak kaldırmayarak)

twistte önemli salona gidenler bilir, dairenin üzerinde vücud sabit bacaklar ile yayımsı hareketler

ve tabiki yiyecek en önemli etken yapılan etki %10 gibi birşey yani adonis veya benzer kas gruplarını çıkarmak mutfaktan geçer tuz, şeker en büyük düşmanıdır ;) ve yağ

oranı düşük olmalı

bende hafif olsada çıkmaya başladı yaptıklarım;

1- Sağa sola eğilme 10 ar kg ağırlık ve 4X50 set=200

2- 6x15 çakı mekik (sehpa üzerinde) olmsada yerde dümdüz yatıp bacağı yukarı kaldırmak ve indirmek değdirmeden, bu hareketi yaparken ellerinizi yer ile kaba etinizin arasına koyarsanız biraz daha rahat olur

3- Twist 3x50

4- Sağa sola eğilme 2 4x15, salonlarda görmüşsünüzdür sağa sola esneme hareketleri yapılır bunun için yapılmış bir minderdir ağırlıksız olarak

o bölgeyi çalıştırıcak hareketler bunlar diğerlerinide yapıyorum ama dediğiniz bölgeyi çalıştırdığını düşünmüyorum belki biraz etkiler ama bunlar kadar değil yani ortalama günlük 650-700 arası mide hareketi bunlarla beraber

spordan sonra kendi çabanızlada karışım yapmanızı öneririm etkiside vardır karın bölgesindeki oluşuma; yulaf, muz veya çilek, bal, süt, yumurta akı (ben 2 tane atıyorum) , keyfe değer tarçın( yararlı olduğundan )

eğer yılmadan yaparsanız tabiki yiyeceğede önem vererek neden olmasın belirli kişilerde olucak diye bir kaide yok bu kasın

sporsuz kalmayın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.