Şimdi Ara

Adonis kası nasıl yapılır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
8
Favori
220.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dRr+

Ona Biz Pe.e.enk Kasi Diyoruz Ya
    C.Ronaldoda Var Hayvan Gibi
    Bi de Bi Sınıf Arkımda Var Hava Atiyor Herkese Bu Yaziyi Görürse Yazsin Bu Konuya Bişeyler de Ondan Alalim Teknikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

Arkadaşlar 1 senedir bodyye gidiyorumda bu adonis kası hala oluşmadı, kızlar net hastası, kulaklarımla işittim, adonis kası olayını

Adonis kası nasıl yapılır?

adonis kasıda adamıın şöle göbeğinin yanında olan böle .... ya doğru giden kas

kimseye bakma bu kas tamamen vücud yapın ile alakalı yanı olmazsa olmaz
  • Bulunsun.
  • o kastan iğreniyorum ya
  • hiç bir çalışma yapmıyorum ama bende de var 175 boy 57 kiloyum basketbol oynuyorum sadece
  • arkadaslar adonis kasi karin kasi vs o bolgeler en az calisan bolgeler oldugu icin dogal olarak zor olusuyor
    arkadas demis 1 sene calisiyorum olmuyor 7 ay oldu falan vs
    calismak bu isin sadece yuzde 50 si arkadaslar geriye kalan yuzde 50 ise beslenmedir
    haftanin sadece 1 gunu istediginizi yiyip icebilirsiniz geriye kalan gunler ise sut yulaf yumurta yagsiz peynir light misir gevregi haslanmis tavuk salata muz gibi urunlerle beslenmeniz gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabregas. -- 14 Eylül 2011; 21:28:59 >
  • Genetiktir adonis kası. Genetiğinde yoksa çıkmaz. Zaten 1 senedir düzenli spor yapıyorsan ve çıkmıyorsa bidaha çıkmaz o. 1 senedir ciddi body yapan kişide zaten bunu bilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Orjinal Türk kası....Buna nice kız geldi...

Efes Pilsen'in katkılarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Kız tarafından beğenilmek için body ve türevlerini uygulayanlara uyuz oluyorum.

=) ŞİŞMAN ALERT
  • adonis kası için bol bol anal ilişkiye girmeniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

babası bellimi ?

Kopardın gülmekten akşam akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Kız tarafından beğenilmek için body ve türevlerini uygulayanlara uyuz oluyorum.

=) ŞİŞMAN ALERT

yoo aksine zayıfım. 180 boy ve 60 kg yim
  • oha bu kas bende çalışmadığım halde var. Ama basketbolcu olduğumdan sürekli oralar çalışır zaten bizim onun için sanırım. Bu arada boy 176 kilo 62
  • Öncelikle yağ yakıcı antrenmanlar yapacaksın, karın kası geliştirici antrenmanlar yapacaksın, ardından yediğine içtiğine çok dikkat edeceksin ki yağlı yiyecekler ve alkol tüketmemen ya da çok az tüketmen gerekiyor bir de uyku düzenine de dikkat etmen lazım. Genetiktir diyen arkadaşlara sadece gülüyorum, züğürt tesellisi onlar. Hiç çalışmayanlar arasında bazı insanların karın kasları belirgindir, bazılarının da karın bölgesi tek parça gibidir, onu kastediyorlar sanırım. Çalışmayla yapılabilen bir şey, kimse takmasın kafasına. Ancak metabolizmanız çok yavaş çalışıyorsa yediklerinize içtiklerinize iki kat dikkat etmeniz gerekli. Çünkü karın kasını istediğiniz kadar geliştirin, üzerinde az miktarda yağ tabakası bile olsa kası göstermeyecektir. Yani karın kasını ortaya çıkarmak istiyorsanız hem yağları eritmeniz gerekli hem de karın kasını belirgin hale getirmeniz gerekli.
    Kimi insanlar hiç çalışmamasına rağmen sırf zayıflıklarından karın kasları belirgin bir şekilde görülüyor, itici bir durum bence bu

bu konuda söylemek istediklerim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKepo -- 15 Eylül 2011; 12:21:50 >

• Sanırım bende de hafif belirgin de çok iğrenç bi şey lan bence bu.

Şu kızlar ne mal şeyleri beğeniyorlar hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Sanırım bende de hafif belirgin de çok iğrenç bi şey lan bence bu.

Şu kızlar ne mal şeyleri beğeniyorlar hayret.

İğrenç bir görüntü bence
  • quote:

Doktor bu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Eylül 2011; 18:15:50 >
  • Kızların hosuna gidiyor gercekten nedendir bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Doktor bu ne?

8aylık
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqurkan

SeLam arkadaŞım önceLikLe o kaS iÇin Seni beqeneCek kız oLmaz oLSun..) neySe o kıSmı qeÇeLim
    arkadaŞım o kaSta en büyük faktör ve en yararLı oLan Şey terS mekiktir.. bunu uzman 1 Sporcuya SorarSan anLatırdı 1 kaÇ video izLerden terS mekiğin ne kadar yararLı oLduğunu qörürSün..[ ve en önemLiSi bu Soruya Cevap vermek iÇin üye oLdum ayrıCa bu Siteyi Seviyorum teŞekkür ederim herkeze..]

AyNN qhanqa yhaa Çhoqh SaOl xDee
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.