Şimdi Ara

Hayalet sevgilimin Hikayesi nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok duygusal bir şarkı bu? Nasıl bir ruh haliyle yazmış bı kız bu şarkıyı neymiş neyin nesiymiş bilen warmı?Hikayesini nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 14 Aralık 2005, 11:16:11 >



  • O sendeki orjinali oluyo zaten..
  • hic 1 hikayesi yok malasef kız lise de yazdıı 1 parcayı ole arkadasları ortamında okumus sonra aradası da telefona kaydetıp net'e dagıtmıs.Sonra 1 tane TV kanalında cıktı ve 1 suru acıklama yaptı.. Herkesın Hayalet diye bahsettı sarkı aslında ''Hayal et sevgilim''
  • Arkadaşlar bu şarkının internette dolaşan bi hikayesi var.Yok kızın sevgilisi bi kavgadan sonra evden bi hışım çıkmış,sonra kaza yapmış,ölmüş.Sonra kız da dayanamamış böyle bi şarkı yazmış sonra da intihar etmiş fln.Fasa fiso bu haberler.Ben de başlangıçta inanmıştım ama sonra kızı hiç ummadığım bir şekilde karşımda capacanlı görünce çok şaşırdım!Meğer kız bizim okuldan mezunmuş.(Bursa milli piyango anadolu lisesi) Bigün hocaları ziyarete geldiğinde bizim derse girmişti.Biz hiç sallamamıştık kızı.Ne bilelim o İrem'in bu İrem olduunu!Sonra laf açıldı ordan ve kız olayın aslını anlattı.Öylesine yazılmış bi şarkı bu.Anlatılan hikayeyle hiç alakası yok.Kız tüm bunlara gülüyor sadece:) Ne yapabilir ki?!?Ne olursa olsun ama şarkı güzel.Sesini canlı da dinledim gerçekten etkileyici bi sese sahip! Umarım devamı da gelir;) Tabi albüm yaparsa seviniriz;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starbright -- 14 Aralık 2005, 17:37:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.