Şimdi Ara

Adonis kası nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
8
Favori
220.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda gösterilen hareket gerçekten işe yarıyor bir de hafiften alt göbek çalıştın mı çıkar bende geçen sene 6 ay body yaptım hayvan gibi çıkmıştı ama her gün alt göbek hareketleri ve yukarıdaki hareketi çalışıyordum ısınmak için. bir de bence önce tüm yağları ver sonra çalış bu hareketlere çünkü hoş durmuyor göbeğin yağlı olunca
  • zayıf insanlarda body yapmadanda çıkıyor kendimden biliyorum boy 1.80 kilo 65
    zamanında 4 ay salona gittim ama ondan öncede vardı
  • 1) Alt karın hareketleri. Alet kullanmaya gerek yok, bench'te ayak kaldırma, dips istasyonunda ayak kaldırma/diz çekme vs...

2) Belli bir kas kütlesine ulaştıktan sonra spora bir süre ara verilip, tekrar başlanınca kas eski büyüklüğüne normal(hiç çalışmamış) birine göre daha çabuk ulaşılır. Kas hafızası kaybedilen kası etkilemez, mantıken ne kadar çok kas kütlesi varsa o kadar uzun zamanda kaybedilir.
  • Başka yerden copy paste yaparken oku bari hocam.

Alttaki madde diger forumdaki 2. sorunun cevabı lol :)
  • aynen sonra farkına vardımda değiştirmeye üşendim
  • allah vergisi 4 erkekten birinde olan bi kas, eğer azcıkta olsa varsa onu geliştirebilirsin ama yoksa unut. .80 boyundayım 58 kiloydum adonis o kdr belirgin değildi 65 oldum şmdi daha iyi gözüküyo, body kas felan alakası yok doğuştan. geliştirmenin yolu ise yere yatıp bacaklarınızı kaldırdıktan sonra 30 derecelik açıyla havada asılı durmasını sağlayın yorulana kdr tutun, snra dierini en iyi yol bu...
  • Karın ve bel kaslarına ağırlık vereceksiniz. Adonis bildiğim kadarıyla kas değil çizgidir. Çıkması büyük oranla vücuttaki yağ oranına bağlıdır. Çünkü karın ve bel bölgelerindeki kasların belirgin olup çizgilerle ayrılması için yağ oranının az olması gerekir. Bundan dolayı çıkmıyor olabilir. Yağ oranınız %10'a yaklaştığında bu çizginin belirginleştiğini göreceksiniz.

• bu forumda kaç kişinin sağlam adonis kası var ki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

bu forumda kaç kişinin sağlam adonis kası var ki zaten

benim var (hoş bu ara bi tek o kaldı kas olarak ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

bu forumda kaç kişinin sağlam adonis kası var ki zaten

benim var (hoş bu ara bi tek o kaldı kas olarak ama)

zayıflıktan olabilir

• keşke zayıflıktan olsa be hocam kilo aldım şu an göbeğim var ve içime çekmedikçe ciddi rezil görüntüler oluşuyor. zaten böyle devam ederse adonis de gidicek kalıcam mal gibi. acil kilo vermem lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

keşke zayıflıktan olsa be hocam kilo aldım şu an göbeğim var ve içime çekmedikçe ciddi rezil görüntüler oluşuyor. zaten böyle devam ederse adonis de gidicek kalıcam mal gibi. acil kilo vermem lazım...

aynen ya 3 ay içinde kas yakmadan en az 10 kilo vermem lazım bulk dönemim bitti şiştim iyice
  • bu kasın belli olabilmesi için zayıf olman lazım benm boy 1.97 kilo 68 3-5 ay body yaptım çıktı walla :D:D
  • Bu kas çoğunlukla genetiktir arkadaşlar. olursa olur olmazsa boşuna kasmayın kendinizi.
  • ya esasında herkesde vardır da yağ seviyesi düşünce çıkar birde orayı şişirirsen daha belli olur

tabi bunun için önce yağları yakmak lazım
  • cıkarsa cıkar cıkmazsa cıkmaz diye bısey yok , sporunu düzgün ve düzenli yaptığın zaman çıkmaması cokta zor degğil
  • Bu gobekteki yaglari eritmek için bir yontem var midir?
  • 1 sene çalışıp olmadıysa daha da olmaz. ben 6 ay gittim gayet belirgin arkadaşın gösterdiği hareketle çalışmıştım dumble lerle yanlara eğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanmaki

cıkarsa cıkar cıkmazsa cıkmaz diye bısey yok , sporunu düzgün ve düzenli yaptığın zaman çıkmaması cokta zor degğil

ben 4 senedir spor salonuna gidiyorum. arkadaşlarımdan gördüğüm tecrübelerime göre bunu söylüyorum. o kadar uğraşıpta bu kası çıkaramayanlar olduğu gibi hayatında hiç spor yapmamış biri adonis kası olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Bu gobekteki yaglari eritmek için bir yontem var midir?

dostum bölgesel yağ yakımı yok da en iyi çözüm dengeli beslenip kardio yapmak.

yani az yağlı yiyecek yeyip koşu olsun bisiklet sürme olsun yüzme olsun iyi ter atıcı nabız arttırıcı spoları yapmak.

tabiki de en iyisi tempolu koşu(yürüyüş)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.