Şimdi Ara

Evde vücut geliştirme yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim evimde şu an dambıl barları, uzun düz bar, 1.5x4 kg 3x4 kg 5x4 kg ağırlıklar var ve bir de bench sehpası. Sizce bunlarla evde yapabilir miyim? Yapsamda ne kadar süre beni idare eder?

• Ağırlık kiloları düşük üzgünüm. Sehpa oldukça işe yarar ağırlık artırısan P90X Beast Body gibi progrmalar yapabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TDG T kullanıcısına yanıt
    Oldukça güzel yaparsin squat ve deadliftde ortalama alti kalirsin. Bench Press'te de arttira arttira gidersin.

Baslayali bir buçuk ay oldu eger sende yeniysen;

Pazartesi - Persembe
    Overhead Press X5 8 (Omuz)
    Dumbell Row X5 8 (Sirt)
    Dambil Press X5 8 (Gogus)
    Sinav X3 10 (Gogus)
    Mekik - Leg Raise X4 12 (Karin)

Sali - Cuma
    Reverse Fly X5 8 (Omuz)
    Dumbell Row X5 8 (Sirt)
    Dumbell Curl X8 8 (Ön Kol) (Keyfi yapiyorum)
    Deadlift X4 8 (Bel)
    Squat X4 8 (Bacak) - Agirlik ile

Bir programi degistirerek bu sekilde kendime göre ayarladim. Gayet iyi gidiyor Z Bar ve Dumbell ile ilerliyorum. Ilk alti ay seni idare eder ama maalesef hedefin üçgen olmak ise spor salonu olmadan sirt haraketleri yeterli degil. Yaz bitince salona geçecegim su an vucudun temelini atiyorum.

181 - 82.5'den
    181 - 76.5

Omuz ve kol baslarken 114 - 36'ydi
    Su an o kadar kilo vermeme ragmen 115 - 35

Bir ay intermittent fasting diger ay kalsiyum agirlikli besinler alip yari diyet yapiyorum çünkü 18 yasinda gelisme çagindayim.

Edit: Yeniden ölçtürdüm dört gündür çalismiyorum omuz kol 117 - 33.5 olmus
    Kilo 76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 19 Mayıs 2016; 0:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @StoryBro hocam bu spora yeni başlayacağım. Boy 185-188 kilo 60-63 arası. Beni idare etmez mi bir süre? Sonra salona giderim.

@ROBBER IN THE MOSQUE hocam ben de bu spora yeni başlayacağım. Ama benim amacım kilo almak. Ben de dh de bi program buldum. Onu yapacağım. O program da yeni başlayanlar için. Haklısın hocam bacak ve sırtta geri kalırım. 6 ay idare ederse o zamana kadar temeli oluştururum en azından. Sonra bizim burda bir salon var oraya geçerim. Ama orda da haftada 3 gün gidebiliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam selam imzamdaki kanal çok işine yarayabilir.
    Kilo alip vermek sadece beslenmeyle alakali.
    Ben kalori açigi olusturuyorum sen ise kalori fazlasi olusturacaksin.
    Youtube'sa Agirsaglam'i takip et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bunu düşünme ve direk başla, vücut ağırlığını da katarsın seni götürür bir yere kadar sonra ağırlıkları arttırırsın 10kiloluk 20kiloluk falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet yapabilirsin, hemde en hasını Ancak o ağırlıklar yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Evet yapabilirsin, hemde en hasını Ancak o ağırlıklar yetmez.

Hocam zaten yeni başlıyorum, ve zayıfım gücüm fazla da değil beni 5-6 ay idare eder heralde. Sonra ya ağırlık alırım ya da salona geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: TDG

quote:

Hocam zaten yeni başlıyorum, ve zayıfım gücüm fazla da değil beni 5-6 ay idare eder heralde. Sonra ya ağırlık alırım ya da salona geçerim

Hayır 5*6 ay değil 2-3 hafta belki idare eder
  • quote:

quote:

quote:

Hocam nasıl 2-3 hafta?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam nasıl 2-3 hafta?

Arkadaşa katılıyorum, ilk 1 ay gelişimi gözle görürsün ve ağırlıklar yetmez ve bir de kapıya takılan barfiks barlarından alırsan kanat kısmını da çalıştırabilirsin, aslında vücut geliştirme konusunda baya bilgili olan birisi max 700tl masrafla evinde neredeyse bütün bölgeleri çok iyi şekilde çalıştırabilir, spor salonlarındaki o şaşalı aletlerin büyük kısmı aynı bölgeleri çalıştırır =) teferruat yani

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperFU

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam nasıl 2-3 hafta?

Arkadaşa katılıyorum, ilk 1 ay gelişimi gözle görürsün ve ağırlıklar yetmez ve bir de kapıya takılan barfiks barlarından alırsan kanat kısmını da çalıştırabilirsin, aslında vücut geliştirme konusunda baya bilgili olan birisi max 700tl masrafla evinde neredeyse bütün bölgeleri çok iyi şekilde çalıştırabilir, spor salonlarındaki o şaşalı aletlerin büyük kısmı aynı bölgeleri çalıştırır =) teferruat yani

Hocam mesela barın bi tarafına 2 tane 5 kg 1 tane 3 kg takarım 13 kilo eder. Toplam 26 kg bench press mesela. İyi değil mi? Bench pressi öylesine dedim

• Aynı dertten muzdaribim.
    donanımhaber forum
    Evde Spor İçin Gerekli Ekipmanlar Yardım. » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_117071651//tm.htm#117071918
    konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Şu ana kadar yaptığım araştırmalar şunu diyor:
    Evde de vücut geliştirme yapılır ancak ağırlıkların yeterli olmak zorunda. En temel şart bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.