Şimdi Ara

Adonis kası nasıl yapılır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
8
Favori
220.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten 1 senedir gidiyosan spora senin ilk önce bi bulk döneminden geçmen gerekir
    sonra definasyona giriceksn ki zayıflayıp oluşan kas grupların ortaya cıksın
    neyse bu kas karın kasını geliştirmen sonucu oluşur o adonis kası dediginiz sey aslında karın kası o çizginin bitarafı karın kası
    diger tarafında hiiç bi kas yok o yüzden karın kaslarını geiştirdiginde diger tarafta gelişecek kas olmadıgıdan o çizgi oluşacak :)
    daha zaman vaar :) sen bosver adonisi falan
    sen al karbonhidratını ye makarnanı lapa pilavını iyice geliş sonra definasyondan sonra cıkar o kendiliginden
    ha karın calısmayı ihman etme sadece mekiklede sınırlama bi cok kaliteli hareket var arastr bul..
  • arkadaşlar o kadar kendinizi zorlamanıza gerek yok 20 kiloluk dumbell ile sağa sola 10 dk eğilmek suretiyle 15 günde görülür hale gelen 2 ayda güzelleşen bir olaydır ;)
  • zayıf olduğumdan bende de var biraz... çapraz mekik ve eline ağırlık alarak yana doğru eğilme yaparsan çıkaiblir (salladım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

zayıf olduğumdan bende de var biraz... çapraz mekik ve eline ağırlık alarak yana doğru eğilme yaparsan çıkaiblir (salladım)

yana doğru eğilme doğrudur özellikle ele ağırlık alarak vücudu sağa sola yatırmak(ağırlığı hiç bi şekilde güç kullanarak kaldırmayarak)

twistte önemli salona gidenler bilir, dairenin üzerinde vücud sabit bacaklar ile yayımsı hareketler

ve tabiki yiyecek en önemli etken yapılan etki %10 gibi birşey yani adonis veya benzer kas gruplarını çıkarmak mutfaktan geçer tuz, şeker en büyük düşmanıdır ;) ve yağ

oranı düşük olmalı

bende hafif olsada çıkmaya başladı yaptıklarım;

1- Sağa sola eğilme 10 ar kg ağırlık ve 4X50 set=200

2- 6x15 çakı mekik (sehpa üzerinde) olmsada yerde dümdüz yatıp bacağı yukarı kaldırmak ve indirmek değdirmeden, bu hareketi yaparken ellerinizi yer ile kaba etinizin arasına koyarsanız biraz daha rahat olur

3- Twist 3x50

4- Sağa sola eğilme 2 4x15, salonlarda görmüşsünüzdür sağa sola esneme hareketleri yapılır bunun için yapılmış bir minderdir ağırlıksız olarak

o bölgeyi çalıştırıcak hareketler bunlar diğerlerinide yapıyorum ama dediğiniz bölgeyi çalıştırdığını düşünmüyorum belki biraz etkiler ama bunlar kadar değil yani ortalama günlük 650-700 arası mide hareketi bunlarla beraber

spordan sonra kendi çabanızlada karışım yapmanızı öneririm etkiside vardır karın bölgesindeki oluşuma; yulaf, muz veya çilek, bal, süt, yumurta akı (ben 2 tane atıyorum) , keyfe değer tarçın( yararlı olduğundan )

eğer yılmadan yaparsanız tabiki yiyeceğede önem vererek neden olmasın belirli kişilerde olucak diye bir kaide yok bu kasın

sporsuz kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 20 Mayıs 2010; 2:20:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talsmic

1) Alt karın hareketleri. Alet kullanmaya gerek yok, bench'te ayak kaldırma, dips istasyonunda ayak kaldırma/diz çekme vs...

2) Belli bir kas kütlesine ulaştıktan sonra spora bir süre ara verilip, tekrar başlanınca kas eski büyüklüğüne normal(hiç çalışmamış) birine göre daha çabuk ulaşılır. Kas hafızası kaybedilen kası etkilemez, mantıken ne kadar çok kas kütlesi varsa o kadar uzun zamanda kaybedilir.

Çalışılmazsa kasın hacmi azalır. Kas kaybı olmaz, çeşitli nedenlerden dolayı kas yakmaya başlamazsan.
    Ayrıca Vg'de sabırla çalışmak ne kadar önemli olsa da genetik faktörünü unutmayalım. Gerçekten de çaresiz kalınabiliyor.

Sizin istekleriniz vücudunuzu şekillendirirken, vücudunuzun elverdikleri de isteklerinizi şekillendiriyor. Ama merak etmeyin adonis önemli değil. Siz çalışıp karşılığını aldıktan sonra adonisi aramayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 20 Mayıs 2010; 2:41:28 >

• kardeş kendine vücut yağ ölçer al 100 150 tl... önce çok kilolu isen yağ yak kilo ver normalsen kas yap sonra eziklerin dediği defnasyona gir yani kası koruyup yağ yakma...vücut yağ oranın %10 civarına geldiğinde kasların ortaya çıkar....

ve bu işler sağlam maddiyat gerektiriyor....onuda bil sonra hayallerin yıkılmasın...hergün 20 tane yımırta yiyiebilcen mi

önce bunu hesapla :D

ayrıca 12 saat bi işte falan çalışıyorsan

yine unut bu işi....tamamen kendine adaman lazım zamanını
  • quote:

1) Alt karın hareketleri. Alet kullanmaya gerek yok, bench'te ayak kaldırma, dips istasyonunda ayak kaldırma/diz çekme vs...

2) Belli bir kas kütlesine ulaştıktan sonra spora bir süre ara verilip, tekrar başlanınca kas eski büyüklüğüne normal(hiç çalışmamış) birine göre daha çabuk ulaşılır. Kas hafızası kaybedilen kası etkilemez, mantıken ne kadar çok kas kütlesi varsa o kadar uzun zamanda kaybedilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Başka yerden copy paste yaparken oku bari hocam.

Alttaki madde diger forumdaki 2. sorunun cevabı lol :)

quote:

aynen sonra farkına vardımda değiştirmeye üşendim

error olmuş gibi, yani epic fail mi deniyordu..

bu kasın ismi de çok ilginç hiö yabancı gelmedi..

• büklüm press 10x2
    incline çıtaklı mekik curl 10x6 süper set

yaygibi geril rover 20x4
    okgibigönder lift 20x8 süper

Adonis kası nasıl yapılır?
  • ulan benimde orda var.Ben yağ sanıyorum.Okadar zayıfın bu yandakıler erimiyor :DDemekki kasmış.Çok belirgin olmasada belli oluyor karın kaslarm.Kollarım bu adam gibi.Göğüslerim ufak.Karın kaslarım bıraz daha belırgın.tek sorun göğüsüm altını da biraz geliştirmem lazım
  • Bunun için antrenman planı veren arkadaşları görüyorum affedersiniz kaba etimle gülüyorum.

1.75 boyundayım 59 kiloyum, futbol oynadım ama asla kas yapmak için "kasmadım" kendimi, bende de var ve de ne zaman çıktı biliyor musunuz? ben futbolu yani sporu bıraktıktan sonra ve de yaşım ilerledikçe alkol-sigara gibi kötü alışkanlıklarım olmaya başladıkça oldu...

Bunun da sebebini biliyor musunuz? Oradaki kas zannettiğiniz şey kas değildir... Yağ tabakasıdır. Vücudun belli bölgelerinde yağ depoları olur, basenler-kalçalar-simit dediğimiz bu bel hizası...

Haydi anladık kas değilmiş yağ tabakasıymış da zayıf adamda yağ olur mu? diyeninizi görüyorum. Vücudunda yağ olmayan insan ya-şa-ya-maz! Peki oradaki yağı nasıl çıkartırım? diyorsanız... Kilo vereceksiniz. Kalçalar-basenler ve mideniz zayıfladığı zaman, oradaki yağ tabakaları parçalandığı zaman, vücudun ihtiyacı olan kadar depo yağı yine orada toplanır...

Yani hiç kendinizi parçalamayın adonis kası diye, öncelikle güzelce kilo vermeye başlayın. Sonrasında olur. Öyle 1 senede de olmaz. Ağabeyim 1.75 ve 73 kilo ağırlığındaydı, kendini kasmadan 2 sene boyunca düzenli hafif sporunu yaptı, kilo verdi fakat kas yapmak amacıyla spor yapmadı, egzersiz yaptı sadece. Şuan 63 kilo ve onda da gayet belirgin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kastore:

Bunun için antrenman planı veren arkadaşları görüyorum affedersiniz kaba etimle gülüyorum.

1.75 boyundayım 59 kiloyum, futbol oynadım ama asla kas yapmak için "kasmadım" kendimi, bende de var ve de ne zaman çıktı biliyor musunuz? ben futbolu yani sporu bıraktıktan sonra ve de yaşım ilerledikçe alkol-sigara gibi kötü alışkanlıklarım olmaya başladıkça oldu...

Bunun da sebebini biliyor musunuz? Oradaki kas zannettiğiniz şey kas değildir... Yağ tabakasıdır. Vücudun belli bölgelerinde yağ depoları olur, basenler-kalçalar-simit dediğimiz bu bel hizası...

Haydi anladık kas değilmiş yağ tabakasıymış da zayıf adamda yağ olur mu? diyeninizi görüyorum. Vücudunda yağ olmayan insan ya-şa-ya-maz! Peki oradaki yağı nasıl çıkartırım? diyorsanız... Kilo vereceksiniz. Kalçalar-basenler ve mideniz zayıfladığı zaman, oradaki yağ tabakaları parçalandığı zaman, vücudun ihtiyacı olan kadar depo yağı yine orada toplanır...

Yani hiç kendinizi parçalamayın adonis kası diye, öncelikle güzelce kilo vermeye başlayın. Sonrasında olur. Öyle 1 senede de olmaz. Ağabeyim 1.75 ve 73 kilo ağırlığındaydı, kendini kasmadan 2 sene boyunca düzenli hafif sporunu yaptı, kilo verdi fakat kas yapmak amacıyla spor yapmadı, egzersiz yaptı sadece. Şuan 63 kilo ve onda da gayet belirgin...

Dostum bu tür şeylerde keşfe gerek yok, yapacağın olsa bile çok deneyimli olman lazım....

• Bende var bu kas kaç kilo olursam oluyum duruyo.Vücut yağlı ama adonis kası çok belirgin.4 aydır body yapıyorum ama öncedende vardı
  • adonis kası daha çok genlerle alakalı diye biliyorum.
  • şimdi uğraşsan 2 yıla anca yaparsın. İki gün adoisle gezersin anca 2012 de mefta zaten. Gerek yok yani.
  • Orjinal Türk kası....Buna nice kız geldi...

• 9 aylık'a adam aranıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frod. -- 31 Temmuz 2010; 0:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Orjinal Türk kası....Buna nice kız geldi...

babası bellimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltoprak

bu kas yanlış bilmiosam body yaparak çıkmıo düzensiz beslenme bide fazla alkol + vücuttaki yağ oranı %6 dan falzmı oluodu neydi ayrıca kaan tangözedede var bu kas pek body yapmış gibi vücudu yok

alkole gerek yok hacı. ben basketbol oynuyorum boyum 1.97 ve bu kas bende gayet belirgin tabi düzensiz beslenme de var
  • @TuVNeRa

Senin şu foruma fotoğraf koyma sevdan neymiş böyle yahu, her tarafını gördük.
  • Benimki ;

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.