Şimdi Ara

Ablam ve Ben

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan 13-14 sene önce ablam bana dört tekerlekli bisikletle bisiklete binmeyi öğretiyormuş , bense arkamdan bırakmaması için ağlıyor muşum , şimdi bana araba kullanmayı öğretiyor.

Eğer ablanız veya abinizle böyle bir ilişkiniz varsa , demek istediklerimi daha iyi anlayacaksınız.

Bu durumda bir kaç duyguyu aynı anda yaşabiliyoruz.

Sevindirici , hüzünlü , dramatik , değişik ...

Paylaşmak istedim sadece.

İyi akşamlar.

• biraz kafan karışmış arkadaşım ya da fazla duygusalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe

biraz kafan karışmış arkadaşım ya da fazla duygusalsın

Normalde çok duygusal değilim ama bu bana nedense garip geldi.Daha 4 tekerlekli bisiklete binemediğim günleri hatırladım da.
  • konuyu okudukdan sonra içim rahatladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

konuyu okudukdan sonra içim rahatladı

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

konuyu okudukdan sonra içim rahatladı

aynen.

• Ben ilk defa abimin büyük vitesli bisikletine binmiştim ve abim sürdüğümü görünce sevindi. Ben bisikletle, o koşarak çok uzun yol almıştık, ben sürmeye çalışırken o bas hadi diyordu birde koşuyordu çok uzun bir yolu koştu ben öğreniyim diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de insanım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O dört tekerli bisiklet mevzusunu herkes yaşamıştır sürmeyi öğrenince çıkartılırdı.Bende korkardım mesela sağa sola dönerken boşluk olurda hafif yana yatardı çok kez devrilmiştim öyle
  • abla kardeş ilişkisi farklıdır ya. olmayan anlayamaz bunu
  • abim bana pc almak için ankara'ya gitmişti.babamız bizi bırakıp gitmişti.benim canım sıkılmasın bişeyler öğrensin diye asgari ücretle çalışmasına rağmen pc almıştı.bazen bana pcnet, chip gibi degiler alırdı.
  • Konuyu görünce ablanla anlaşamıyosunuz falan sandım, yazdıklarını okuyunca şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

Konuyu görünce ablanla anlaşamıyosunuz falan sandım, yazdıklarını okuyunca şaşırdım.

ben de aksine aşırı anlaşıyorlar sanmıştım okuyunca rahatladım diğerleri gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Taner

quote:

Konuyu görünce ablanla anlaşamıyosunuz falan sandım, yazdıklarını okuyunca şaşırdım.

anlaşılan hikayelere çok takılıyorsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

quote:

quote:

yok hocam çok takılmam ama gördüğüm olmuştur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

quote:

quote:

yok hocam çok takılmam ama gördüğüm olmuştur

• benim 3 ablam var değişik hiç bişey hissetmedim ADMİN bu arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukela

benim 3 ablam var değişik hiç bişey hissetmedim ADMİN bu arkadaşa

hissetti diyen oldu mu şimdi
  • Ben ablamı annemden babamdan çok severim.

Çünkü onlar işe giderlerdi , yaz tatilerinde ben hep onunla kalırdım.Beraber çok eğlenirdik hala da eğleniriz.

Birbirimizin en iyi arkadaşları olduk.Kaç abla kardeşine sevgilisini söyler ya da özelini anlatır.

Bizim ilişkimiz farklıdır yani.

Ömrümde ilk defa yapacağım bu hareketi <3 Abla.
  • Boş versene babadan araba kullanmayı öğrenmek kadar kötü bir şey yok. Ota b.ka bağırır moralini bozar insanın. Ne istek kalıyor ne heyecan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Boş versene babadan araba kullanmayı öğrenmek kadar kötü bir şey yok. Ota b.ka bağırır moralini bozar insanın. Ne istek kalıyor ne heyecan.

aynen öğrenmeyim daha iyi diyor insan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.