Şimdi Ara

Ablam ve Ben (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stars4ever

quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

hocam biraz geç kalmışsın araba sürmeyi ögrenmeye

Hiç merakım olmadı hocam , onsekizime de girince ehliyet için başvurunca öğrenmeye başladık , aslında doğru zaman fakat Türkiye için geç bir zaman.

ben 13yaşındayken ögrendim

İşte dediğim gibi ilgi meselesi , benim yaptığım şeyleri de belki sen yapamazsın , senin yaptıklarını da ben yapamam.

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

bundan bi 10 11 yıl önce ablam bana bisiklet sürmeyi ögretiyordu. Şimdi ben ona ehliyet sınavından geçmesi içi ilk yardım trafik ve motor dersleri öğretiyorum

Senin durum da iyiymiş.

• vay be ertaşım çok duygulandım
  • Ne abim var, nede ablam.Ne onların yerine koyabileceğim kuzenlere sahibim, nede beni öyle görenlere.Ben ne yapayım ulan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

vay be ertaşım çok duygulandım

Senin gibi dayak atan abim yok.
  • Bana ablam diyebileceğim birisi bisiklet binmeyi öğretmişti ufakken,beni bırakmamasını söylerdim sürerken hep.Şimdi ben ona araba kullanmayı öğretiyorum,bensiz arabaya binemiyor;acaba beni bırakma derken büyük bir hataya mı düştüm?
  • ben bisiklet sürmeyi kendim ögrenmiştim taş toprak bi yerde sonra 5 6 kişiye ögrettim .
  • Len terör estiriyon mu ablana erkek kardeşler ablalarını kıskanırlarmış öyle derler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Boş versene babadan araba kullanmayı öğrenmek kadar kötü bir şey yok. Ota b.ka bağırır moralini bozar insanın. Ne istek kalıyor ne heyecan.

Aynen , bir kaç kere kaldıramadım arabayı , hemen : " Arabanın ağzına sıçtın " dedi , ablamdayken arabayı kaldıramadığım da ise ablamla karşılıklı gülüştük , şaka yaptık falan ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Bizde de bi abla var ama seninkinin tam tersi. kedi köpek gibiyiz

Belki yaş farkından kaynaklanıyordur.

Belki de yeterince şey paylaşmamışsınızdır , bizim evimizin küçüklüğünden dolayı hala ablamla aynı odada kalırım mesela.

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Ablamın olmasını isterdim.Derdimi anlayayacak,tavsiyelerde bulunacak bir abla.. Ama olmamış ne yapalım 5 yaşında kardeşim var.Belki övünebilceği bir abisi olur

Ona her zaman güven yeter hocam ama sanırım sizin yaş farkı biraz var.

10 hocam

• Tek çocuğum, mutluyum.
  • Way be ne ablalar warmış.. Bizim abimiz 1dk lığına pc ye geçirmiyo bea..
  • Ablam olmasını çok istemişimdir. Benden 9 yaş küçük eke bir kız kardeşim var.

Keşke ya ablam olsaydı, yada tek çocuk olarak kalsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
    Ablam olmasını çok istemişimdir. Benden 9 yaş küçük eke bir kız kardeşim var.

Keşke ya ablam olsaydı, yada tek çocuk olarak kalsaydım.

Katılıyorum keşke benimde bir ablam olsaydıda bana yardm etseydi kız ayarlasaydı xD keşke ablam olsaydı sarkanları döwseydim xDxD
  • Gerçekten güzel bir duygu benim ablamda abimde yok aslında öz kardeşimde yok tek çocuğum ama öz kardeşim gibi gördüğüm biri var.anlattığın gibi bana çok yardımcı oluyo üzerimde emeği büyük güzel birşey yani seni anlayabiliyorum.
  • Hep bir ablam ya da abim olmasını isterdim ama hayat işte herkese istedigini vermiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Taner

quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Taner

quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

Konuyu görünce ablanla anlaşamıyosunuz falan sandım, yazdıklarını okuyunca şaşırdım.

ben de aksine aşırı anlaşıyorlar sanmıştım okuyunca rahatladım diğerleri gibi

anlaşılan hikayelere çok takılıyorsun hocam

yok hocam çok takılmam ama gördüğüm olmuştur

• Itachi.Uchiha , öhöhöhö

Furkan Yağız , kardeşin olsa daha da mutlu olurdun.
  • bisiklet sürmeyi öğrendiğim günü unutmak istiyorum
  • Allah nazardan saklasın. küçüklükten başlıyo tabi ilişkinin sağlamlığı. benim de ablam var aramızda iki yaş olmasına rağmen iki yabancı gibiyiz. hiç paylaşmayız derdimizi sevincimizi. kavgada etmeyiz iyi de geçinmeyiz. bizim ki apayrı bi ilişki. bazen üzülüyorum ama ne yapalım bu yaştan sonra neyi toparlicaz ki :)
  • Bende abimlerimle öyleyim..

Bir bakarsınınız öyle bir sinir olur ki birbirimize gireriz resmen ağız burun,5 dakka sonra ya ben ona ya da o bana kalk lan gidiyoruz der,geçer gideriz

Tabi çoğu konuda ezse de beni iyiyiz yav biz,memnunum ben

demi hakan abi

kısaca bir şey anlatayım,geçen hafta kipaya gittik ben abim kuzen, kasa'da beklerken ben kasiyerle tartıştım,sonra abim de ben onla niye tartıştım diye bana söylenmeye başladı,aramız bozuldu hemen,bir dünya laf etti bir şey demedim,uzattı biraz en sonunda iki laf söyledim dellendi,alt kat otoparka inen yürüyen merdivenlerdeydik tam,ben ondan 2-3 metre ilerdeydim,o sinirle bana baktı ayağında terliği bana bir fırlattı ,terlik bana değil 4-5 metre yukarı gitti,üst tarafta resim çizen dayının önüne düşmüş ,benle kuzen koptuk tabi abimde koptu sonradan,adam terliği attı abimin önüne,otoparka geçtim ben,sonradan onlar geldi,kahkalarımız otoparkı inletmişti ,2 dakka öncesinde kedi köpek gibiyken 2 dakka sonrasında can ciğer durumu yani ,her an için böyleyiz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.