Şimdi Ara

babam emekli oldu ama maaşı çok az geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sgkdan emekli oldu lakin maaşı 740 lira biz en az bin lira bekliyorduk çünkü internette her yerde en az sgk emekli maaşı 987 lira fln diyor sgkya gitti sordu dedilerki senin maaşın bu kadar biz bilmeyiz ankadan belirleniyor maaş. babamda benim arkadaşım benden 3000 gün fazla prim yatırmış oda 740 alıyor dedi en iyisi ben hakkıma razı olayım dedi. bilen birisi yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Mart 2014; 19:19:19 >

• beyler primlerini asgari ücretten yatıran emekliler kaç lira alıyor en az?
  • 750 mi .Bir yalnış olmasın
  • Malülen emekimi oldu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EbBüyükKıyak

750 mi .Bir yalnış olmasın

ilk ay 764 dü bu ay 740 lira verdiler sanırım 15 lira ilaç parası kestiler. onun dışında doktora fln gidilmedi zaten.
  • 750 tl ye ne yapılır ki bu ülkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Malülen emekimi oldu.?

valla tam bilmiyorum dışardan kendi ödedi kalan günlerini öyle dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 26 Mart 2014; 19:05:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden emekliliğin bir havası olurdu. Şimdi emeklilik de bir halta yaramıyor. Küçük gittikçe küçülüyor, büyük gittikçe büyüyor. Sonumuz hayrola.
  • abi heryerde en sgk maaşı 980 lira fln diyor nasıl oluyo bu iş anlamadım ya babam inat etti gitmiycem diyor bir yere.
  • normal kardeşim geçmiş olsun. yeni emeklilere artık böyle. hükümetin çıkardığı yasa düzenlemeleri sağolsun.
  • artık böyle maalesef.2 yıl önce emekli olsa daha yüksek alırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

normal kardeşim geçmiş olsun. yeni emeklilere artık böyle. hükümetin çıkardığı yasa düzenlemeleri sağolsun.

sgk nın sitede en az 980 lira fln diyor? ben işin o tarafını anlamadım nereye gidip itiraz edicez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

artık böyle maalesef.2 yıl önce emekli olsa daha yüksek alırdı

hocam biraz daha açarmısın babam 65 den sonra emekli olmadı. internetteki bilgiler çok karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

normal kardeşim geçmiş olsun. yeni emeklilere artık böyle. hükümetin çıkardığı yasa düzenlemeleri sağolsun.

sgk nın sitede en az 980 lira fln diyor? ben işin o tarafını anlamadım nereye gidip itiraz edicez?

link ver
    itiraz hakkın yok maaş o, değişmez.
  • Abi insanlar ömürlerini veriyor bu ülkeye çalışıyor bir nevi o kadar vergi ödüyor vs vs.. Ulan bari emekli olduğunda yüzünü güldürün şu insanların şu şartlarda en az 2bin tl verilmesi lazım emekli adama.
  • Asgari ücret olarak yatırmışsa normal günü geçince az veriliyomuş benim babam da öyle alıyor.
  • quote:

quote:

hocam biraz daha açarmısın babam 65 den sonra emekli olmadı. internetteki bilgiler çok karışık.

ya ben de tam net hatırlamıyorum ama 2 sene önce mi yoksa 3 sene önce mi ne bi yasa mı ne çıktı ondan sonra emekli maaşları düştü.
  • quote:

quote:

quote:

ya ben de tam net hatırlamıyorum ama 2 sene önce mi yoksa 3 sene önce mi ne bi yasa mı ne çıktı ondan sonra emekli maaşları düştü.

o nasıl iş ya? 2008 den önceki niye daha fazla maaş alıyor?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o nasıl iş ya? 2008 den önceki niye daha fazla maaş alıyor?

hah şunu buldum bu benim dediğim değil sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim
    http://www.bloomberght.com/ht-yazarlar/ali-tezel/892621-en-dusuk-ssk-emekli-ayligi-780-lira-yalani

bu arada şöyle de birşey var eğer babanın primleri çalıştığı yer tarafından düşük yatırıldıysa geçmiş olsun. benim babamında 2 yıl mı ne düşük yatırmışlar, tabi yıllar önce e devlet falan yok insanlar primlerinin ne kadar yattığını bilmiyor, muhasebeci mi ne farketmişti babama haber vermiş yoksa geçmiş olsun yani

• Beyler benim pederin 9000 kusur veya 9000 e yakin ne kadar alir tahmini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.