Şimdi Ara

Sevgilim osurdum diye benden ayrıldı ve ondan intikamımı çok kötü şekilde aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 gün önce 1 haftalık aşkımdan sevgilimden ayrıldım

Okulda aynı sınıftayız ve tenefüslerde hep beraber takılıyoruz. 6 gün önce 3.ders bitiminde kantinde birşeyler içmeye gittik
    O beni kız arkadaşlarının olduğu masaya götürdü ve hep beraber oturduk

Tam bişiler içmeye başlarken ben biranda çok fena bir osuruk attım ve ortalık leş gibi koktu. O anda sevgilim napıyosun sen be gerizekalı aptal defol git ayrılıyorum senden dedi
    Bende aşkım bilerek olmadı üzgünüm dedim ama beni dinlemedi ve yüzüme tükürüp gitti. O sırada masa oturan bütün kızlar kıkır kıkır gülüyodu herkese rezil olmuştum

Bunu ona ödetmeliydim ve bir intikam planı kurdum. Okul çıkışında şaka oyuncakcısına gittim ve kusmuk kokusu aldım
    Biraz sıktım ortaya doğru ve moktan daha beter kokuyodu öksüre öksüre kapattım ve cebime koyup evimin yolunu tuttum

Ertesi gün eski sevgilimin yanına gittim sanırım 2.ders tenefüsüydü. sibel sana birşey anlatmak istiyorum dedim
    O da bana defol git be mötü boklu ezik gerizekalı diye aşağıladı
    Bende tam o sırada kusmuk kokusunu onun ağzına yüzüne üstüne her tarafına sıktım ve anan zaaa diyerek hemen oradan uzaklaştım

O anda çığlık çığlığa bağırdı ve etrafı döküp yıktı sibel. Öyle bağırıyodu ki müdürler falan herkes oraya toplandı
    Ama kimse sibelin yanına 1 metreden fazla yaklaşamıyodu çünkü leş gibi kusmuk kokusu kokuyodu ben ise uzaktan izliyordum onları

Sonra sibel olanları sakinleşip müdüre anlattı ben tabi çoktan toz olmuştum ama müdür beni buldu ve anneni babanı yarın okulda istiyorum şimdi çantanı topla ve okulu terket dedi
    Ben ise ağzımı açmadım ve okulu terkettim

Ertesi gün annem babam okula geldi ve okuldan kaydım silinmiş beni başka okula nakil ettirceklermiş. Babamdan da 2 tokat yedim

ama ben mutluydum intikamımı almıştım

• Okumayın osuran zebani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bümüklü Söcek

6 gün önce 1 haftalık aşkımdan sevgilimden ayrıldım

Okulda aynı sınıftayız ve tenefüslerde hep beraber takılıyoruz. 6 gün önce 3.ders bitiminde kantinde birşeyler içmeye gittik
    O beni kız arkadaşlarının olduğu masaya götürdü ve hep beraber oturduk

Tam bişiler içmeye başlarken ben biranda çok fena bir osuruk attım ve ortalık leş gibi koktu. O anda sevgilim napıyosun sen be gerizekalı aptal defol git ayrılıyorum senden dedi
    Bende aşkım bilerek olmadı üzgünüm dedim ama beni dinlemedi ve yüzüme tükürüp gitti. O sırada masa oturan bütün kızlar kıkır kıkır gülüyodu herkese rezil olmuştum

Bunu ona ödetmeliydim ve bir intikam planı kurdum. Okul çıkışında şaka oyuncakcısına gittim ve kusmuk kokusu aldım
    Biraz sıktım ortaya doğru ve moktan daha beter kokuyodu öksüre öksüre kapattım ve cebime koyup evimin yolunu tuttum

Ertesi gün eski sevgilimin yanına gittim sanırım 2.ders tenefüsüydü. sibel sana birşey anlatmak istiyorum dedim
    O da bana defol git be mötü boklu ezik gerizekalı diye aşağıladı
    Bende tam o sırada kusmuk kokusunu onun ağzına yüzüne üstüne her tarafına sıktım ve anan zaaa diyerek hemen oradan uzaklaştım

O anda çığlık çığlığa bağırdı ve etrafı döküp yıktı sibel. Öyle bağırıyodu ki müdürler falan herkes oraya toplandı
    Ama kimse sibelin yanına 1 metreden fazla yaklaşamıyodu çünkü leş gibi kusmuk kokusu kokuyodu ben ise uzaktan izliyordum onları

Sonra sibel olanları sakinleşip müdüre anlattı ben tabi çoktan toz olmuştum ama müdür beni buldu ve anneni babanı yarın okulda istiyorum şimdi çantanı topla ve okulu terket dedi
    Ben ise ağzımı açmadım ve okulu terkettim

Ertesi gün annem babam okula geldi ve okuldan kaydım silinmiş beni başka okula nakil ettirceklermiş. Babamdan da 2 tokat yedim

ama ben mutluydum intikamımı almıştım

Kalkan
    Allah anana babana okulundaki hocana sabır versin. Hayal gücü buna yeten derste hayatta ne yapar çok üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 24 Kasım 2015; 1:18:28 >

• knk çok güzel csb yazıyorsun anladım da her konu neden moktan oluyor onu anlamadım

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

Okumayın osuran zebani.

Orijinalden alıntı: Blackkan

Okudum. Baban haklı.

sa

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

Okudum. Baban haklı.

sa

As buyur dinliyorum?

quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

Okudum. Baban haklı.

sa

As buyur dinliyorum?

kardeş lüfere ışınlancamda allah rızası için 10k atarmısın

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.