Şimdi Ara

Ablam ve Ben (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 17 yaşındayım, abim 23 yaşında. Oldum olası, birbirimizle geçinemedik. Hep kavga, dövüş, şiddet. Yani azıcık kıskandım seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Boş versene babadan araba kullanmayı öğrenmek kadar kötü bir şey yok. Ota b.ka bağırır moralini bozar insanın. Ne istek kalıyor ne heyecan.

aynen öğrenmeyim daha iyi diyor insan

İyice öğrenince de, virajları hızlı dönüyorsun, çok çabuk hızlanıyorsun, yüksek devirde kullanıyorsun! Ulan al arabanı başına çal diyesi geliyor insanın!

• Ben özelim, ablam yada abim yok.

I am special.

Güçlerim var benim görünmez olup uçabiliyorum, telepati, ışınlanma, telekinezi aklınıza gelen herşey var bende.

Altımı ıslatmışım. Günaydın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

quote:

Boş versene babadan araba kullanmayı öğrenmek kadar kötü bir şey yok. Ota b.ka bağırır moralini bozar insanın. Ne istek kalıyor ne heyecan.

aynen öğrenmeyim daha iyi diyor insan

aynen ya deli oluyodum allahtan ilk seferden sonra babamın yerini annem aldı da o duruyodu yanımda hiç karışmıyodu kendi kendime alışmıştım kullanmaya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

konuyu okudukdan sonra içim rahatladı

• quote:

Aynen , bir kaç kere kaldıramadım arabayı , hemen : " Arabanın ağzına sıçtın " dedi , ablamdayken arabayı kaldıramadığım da ise ablamla karşılıklı gülüştük , şaka yaptık falan ...
  • Ablamın olmasını isterdim.Derdimi anlayayacak,tavsiyelerde bulunacak bir abla.. Ama olmamış ne yapalım 5 yaşında kardeşim var.Belki övünebilceği bir abisi olur
  • Bizde de bi abla var ama seninkinin tam tersi. kedi köpek gibiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Bizde de bi abla var ama seninkinin tam tersi. kedi köpek gibiyiz

Belki yaş farkından kaynaklanıyordur.

Belki de yeterince şey paylaşmamışsınızdır , bizim evimizin küçüklüğünden dolayı hala ablamla aynı odada kalırım mesela.

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Ablamın olmasını isterdim.Derdimi anlayayacak,tavsiyelerde bulunacak bir abla.. Ama olmamış ne yapalım 5 yaşında kardeşim var.Belki övünebilceği bir abisi olur

Ona her zaman güven yeter hocam ama sanırım sizin yaş farkı biraz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ben 17 yaşındayım, abim 23 yaşında. Oldum olası, birbirimizle geçinemedik. Hep kavga, dövüş, şiddet. Yani azıcık kıskandım seni.

+1
  • hocam biraz geç kalmışsın araba sürmeyi ögrenmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

hocam biraz geç kalmışsın araba sürmeyi ögrenmeye

Hiç merakım olmadı hocam , onsekizime de girince ehliyet için başvurunca öğrenmeye başladık , aslında doğru zaman fakat Türkiye için geç bir zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

hocam biraz geç kalmışsın araba sürmeyi ögrenmeye

Hiç merakım olmadı hocam , onsekizime de girince ehliyet için başvurunca öğrenmeye başladık , aslında doğru zaman fakat Türkiye için geç bir zaman.

ben 13yaşındayken ögrendim

• keşke bende 4-5 yaş ufak bir kardeşim olsaydı. bu 2 yaş ufak ve artiz
  • bende abla abi yok bana babam öretiyor ama 4 ay içinde 1 kere fırsatı oldu on dışında yorgun ve çay içip sigara içmeyi tercih ediyor
  • ben de diyorum bi tek benim babam mı öyle kızgın öff valla araba alacm kendime vermicem hiç ona uyuz oluyorum yaa

valla ne abim var ne ablam ama ablamın olmasını isterdim abim olsa döverdi beni ama ablam acırdı ya kızlar nedense merhametli oluyor bu konuda
  • Benden bir yaş küçük kardeşim var. Öz ablam yok ama abla kadar çok sevdiğim kuzenlerim var. Ve saolsunlar dertleşmek için her zaman yanımdalar. Bende her zaman onların yanındayım. Ve eminim ki onlarda beni öz kardeşleri kadar seviyorlar. Hiç kavgamız olmadı Allah'ıma şükürler olsun. :)
    Sizde depresyona girmek yerine çevrenizdekilerden manevi abla edinin :)
  • benimde ablam var,haklısın gerçekten

ama aramızda 10 yaş fark var o ayrı

kardeşimin olmasını istediğim oluyor ya
  • bundan bi 10 11 yıl önce ablam bana bisiklet sürmeyi ögretiyordu. Şimdi ben ona ehliyet sınavından geçmesi içi ilk yardım trafik ve motor dersleri öğretiyorum
  • quote:

+ 5214522631749764512675126275017954124175107017091574125
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.