Şimdi Ara

A4 TECH X-750 BF den UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu mouse un x750 bf modelinden aldım 4 ayda üstündeki kaplama resmen kazındı . altındaki parlak plastik ortaya cıktı. ama en büyük belası bu da değil. ben bu fare yüzünden anakartı değiştirdim.
    7 aydan sonra bilgisayarı ne zaman açsam ya masaüstü yada görev cubuğu tıklanmıyordu.ctrl + alt + delete yapınca bilgisayar normale dönüyordu. fare nin de normal çalıştığını zannediyordum hiç şüphelenmedim çünki normal çalışıyor görünüyordu .defalarca format attım virüs zannedip .xp vista win 7 kurdum .farenin sürücülerini kurdum hep sürücüsüz kullanmama rağmen .en son anakart bozuldu zannedip onu da değiştirdim fakat sonuç hep aynı .masaüstü bilgisayar açılırken kilitleniyor ve ancak ctrl alt delete ile düzeliyor .. ben bu arada hep aynı fareyi allahın cezası x 750 yi kullanıyorum tabi.en son fare kendi kendine scroll yapmaya sayfaları büyütüp küçültmeye başlayında durumu anladım. hemen başka bir fare taktım ve bilgisayar anında normale döndü. bu fareyi taktığım kardeşimin bilgisayarıda virüs girmiş gibi çıldırdı 5 dakikada. benim gibi günde 15 saat bilgisayar başındaysanız bu fareden uzak durun arkadaşlar aşırı dayanıksız malzeme kullanılmış .başınıza olmadık işler almayın...saygılar

• Nadiren denk gelmiş bir problem olabilir, kafanıza göre firma karalayamazsınız böyle..

XL-750BF modelini 1 yıldır kullanıyorum, oyuncuyumdur, günde ortalama 12 saat pc başındayım.
    Daha en ufak bir eskime belirtisi yok. Hiç de sorun yaşamadım.

Çevremde 8-10 kişide daha var ve yine problem yaşayan olmadı, boyası döküldü diyen olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Nadiren denk gelmiş bir problem olabilir, kafanıza göre firma karalayamazsınız böyle..

XL-750BF modelini 1 yıldır kullanıyorum, oyuncuyumdur, günde ortalama 12 saat pc başındayım.
    Daha en ufak bir eskime belirtisi yok. Hiç de sorun yaşamadım.

Çevremde 8-10 kişide daha var ve yine problem yaşayan olmadı, boyası döküldü diyen olmadı.
    Valla ne kaplaması bozuldu nede başka bir sorun çıktı sadece atlama sorunu var mausepad alınca geçer diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Valla ne kaplaması bozuldu nede başka bir sorun çıktı sadece atlama sorunu var mausepad alınca geçer diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    2.5 yıldır X750BF modelini kullanıyorum. Kaplama çıkmadı. Anakart bozulmadı. En az 6 saat kullanıyorum ve benim elim terler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: älg

2.5 yıldır X750BF modelini kullanıyorum. Kaplama çıkmadı. Anakart bozulmadı. En az 6 saat kullanıyorum ve benim elim terler.

Alıntıları Göster
    Acaba bu ürünün piyasada sahteleri mi var diye düşünüyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukubara

Acaba bu ürünün piyasada sahteleri mi var diye düşünüyor insan.

Alıntıları Göster
    geçen sene aldım hiç bi deforme yok sapasağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

geçen sene aldım hiç bi deforme yok sapasağlam

Alıntıları Göster
    o zaman bana çakma olanı denk geldi herhalde arkadaşlar .sizin yorumları okuyunca aynı fare den mi bahsediyoruz diye baya bir düşündüm. neyse arkadaşlar ben kişisel tecrübelerimi yazdım .şahsen bir daha a4 tech kullanmam kimseyede önermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertert

o zaman bana çakma olanı denk geldi herhalde arkadaşlar .sizin yorumları okuyunca aynı fare den mi bahsediyoruz diye baya bir düşündüm. neyse arkadaşlar ben kişisel tecrübelerimi yazdım .şahsen bir daha a4 tech kullanmam kimseyede önermem

Alıntıları Göster
    uzak mı durayım, tam da elimin altında
    uzun bir süre de böyle kalacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

uzak mı durayım, tam da elimin altında
    uzun bir süre de böyle kalacak gibi

Alıntıları Göster
    10 numara bi fareydi scroll bozulana kadar

edit: bi kaç kullanmadım düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 1 Mayıs 2009; 11:47:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qtex

10 numara bi fareydi scroll bozulana kadar

edit: bi kaç kullanmadım düzelmiş

Alıntıları Göster
    2 yılı aşkın süredir kullanıyorum,sımsıkı taş gibi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: gravis

2 yılı aşkın süredir kullanıyorum,sımsıkı taş gibi resmen

Alıntıları Göster
    çok şükür bir yamuğu olmadı daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

çok şükür bir yamuğu olmadı daha

Alıntıları Göster
    ustam walla kullanmayada bağlı ben aldım 4 ayı geçti sıfır diye kutuya koy sat gibi ne sorun var nede yapışkanları kazındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

ustam walla kullanmayada bağlı ben aldım 4 ayı geçti sıfır diye kutuya koy sat gibi ne sorun var nede yapışkanları kazındı

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de oldu arkadaşlar, üç ay olmadan kaplamaları soyuldu farenin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Aynı sorun bende de oldu arkadaşlar, üç ay olmadan kaplamaları soyuldu farenin....

Alıntıları Göster
    Ben Türkiye dist. temin ettim 2 sene kadar kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ne kokma, ne üzerindeki kaplama, ne atlama (makul derecede diğer optikler kadar) filan gayette memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

Ben Türkiye dist. temin ettim 2 sene kadar kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ne kokma, ne üzerindeki kaplama, ne atlama (makul derecede diğer optikler kadar) filan gayette memnunum.

Alıntıları Göster
    benim arkadaşı 1 senedir kullanıyo canavar gibi yokistant ın dediği gibi herşey sağlam hiçbişi bozulmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

benim arkadaşı 1 senedir kullanıyo canavar gibi yokistant ın dediği gibi herşey sağlam hiçbişi bozulmadı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu konunu başlığı değişse iyi olur yani bu kadar iyi mouse istisnai bir hata çıkarmış diye kötülemeyelim mouse alıcak biri olsam bu başlık aklımı karıştırırdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: companjera

Arkadaşlar şu konunu başlığı değişse iyi olur yani bu kadar iyi mouse istisnai bir hata çıkarmış diye kötülemeyelim mouse alıcak biri olsam bu başlık aklımı karıştırırdı...

Alıntıları Göster
    Bu mouse vistaya uyumlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvardar77

Bu mouse vistaya uyumlu mu acaba?

Alıntıları Göster
    Şunu diyim çok şükür yaklaşık 1,5 yıl oldu x750 bf den kurtulalı. Örnek: Sistemin diğer bileşenlerinde kıyasta baz olarak ekran kartını alalım. Dengeli bir oyun sistemi kuranlar için misal ekran kartı x1600xt yada 6600gt gibi bir kartın yanında sırıtmaya bilir belki. Bu gün 5 Mayıs itibariyle 4770 gibi bir kartın çıktığı şu günlerde a4 tech fareleri x1950 pro gibi bir ekran katı ile kullanmak bile saçmadır.

Oyuncu adam ya logitech alır almıcaksada 5 -10 ytl 2 tuşlu bir scrollu normal fare alsın F/P açısından daha iyi. Ah ben keşke çekseydim kullanılmaz durumdaki biricik x750 bf min 3 ay sonunda ne hale geldiğini, hilkat garibeleri ağlardı haline. Zaten a4tech in piyasada logitech le yarıştığı F/P açısından karşılaştırıldığı başka bir ülkede yoktur sanırım Türkiye dışında. Malzeme yönünden 20 ytl a4 tech bf ye fazladır, 120 ytl logitech g5 e azdır. Kullanılan malzeme ve her şeyinin kıyası olarak biri mersedesse biri şahindir. Ben ikisinde kullandım. O yüzden a4 tech kullanıpta logitech kullanmayanlar en azından bana yönelik cevap yazmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

Şunu diyim çok şükür yaklaşık 1,5 yıl oldu x750 bf den kurtulalı. Örnek: Sistemin diğer bileşenlerinde kıyasta baz olarak ekran kartını alalım. Dengeli bir oyun sistemi kuranlar için misal ekran kartı x1600xt yada 6600gt gibi bir kartın yanında sırıtmaya bilir belki. Bu gün 5 Mayıs itibariyle 4770 gibi bir kartın çıktığı şu günlerde a4 tech fareleri x1950 pro gibi bir ekran katı ile kullanmak bile saçmadır.

Oyuncu adam ya logitech alır almıcaksada 5 -10 ytl 2 tuşlu bir scrollu normal fare alsın F/P açısından daha iyi. Ah ben keşke çekseydim kullanılmaz durumdaki biricik x750 bf min 3 ay sonunda ne hale geldiğini, hilkat garibeleri ağlardı haline. Zaten a4tech in piyasada logitech le yarıştığı F/P açısından karşılaştırıldığı başka bir ülkede yoktur sanırım Türkiye dışında. Malzeme yönünden 20 ytl a4 tech bf ye fazladır, 120 ytl logitech g5 e azdır. Kullanılan malzeme ve her şeyinin kıyası olarak biri mersedesse biri şahindir. Ben ikisinde kullandım. O yüzden a4 tech kullanıpta logitech kullanmayanlar en azından bana yönelik cevap yazmasınlar.

Alıntıları Göster
    ben 6 ay kullandim. 6 aydir da kiz arkadasim counter oynarken kullaniyor. gayet sorunsuz mukkemmel bir fiyat performans urunu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: leop

ben 6 ay kullandim. 6 aydir da kiz arkadasim counter oynarken kullaniyor. gayet sorunsuz mukkemmel bir fiyat performans urunu bence.

Alıntıları Göster
    Oyuncu ekipmanı deyince Logitech gelir benim gözümde, ondan sonra da Microsoft... A4-Tech falan hikaye...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.