|
iPhone 17 Pro Max vs Xiaomi 17 Pro Max karşılaştırması: Hangisi daha üstün?
-
-
F/P açık ara farkla Xiaomi 17 Pro Max olacak zaten, bundan şüphe yok.
-
Kopyala yapiştir mi yaptiniz.? FİYATLAR hangi asıra ait acaba:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
70k ya turkiyede cikarsa iyi samsung s25 ultra icin ayni fiyatta android icin alternatif ben sahsen pixel in gelmesini bekliyorum daha bir albenisi var en azından android ekosistemi icin ,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Noobszle -
Çin de bile en çok iPhone 17 serisi satılıyor.Siz bakmayın sosyal medya ve forumlar da sürekli Xiaominin pohpohlanlanıp iPhone nun gömüldüğüne gerçeklerle hiç alakası yok.En çok satan telefon listesi açıklandığı zaman görücem ben çakma xıaomi 17 pro maxi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 8 Ekim 2025; 1:39:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alüminyum eloksal çerçeve vitrinde olduğu süre estetiğini sürdürür.
hiç bir zaman kullanışlı olmayacak, plastik gibi tahribatı, fiziki etkenleri yutmaz.
metal malzeme işçiliğinden dolayı sadece maliyeti yükseltir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 7 Ekim 2025; 18:53:0 >
_____________________________ jazzgroove.org -
17 pro max ile çakması diyelim şuna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aga kāhinsin. 😲
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 7 Ekim 2025; 19:1:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ jazzgroove.org -
Üşenmedim okudum.
Hangisine iyi dersen de, iphone marka değerinden hep önde olacak. Bunu değiştirebilecek bir marka şuan yok.
_____________________________ -
Türkiye gibi fakfakir bir ülkede adam kendine iç çamaşırı alamayıp krediyle ayfon alıyorsa bu xiaomiden daha iyi olduğu için mi? Çinde ayfon için böbreğini satan biri vardı, en son halini verdiler içler acısı halde. Yani özentilik fanboyluk bizim ülkemize mi özel. Sen ayfon alınca özel olduğunu falan mı sanıyorsun. Çakma ayfın demenden belli zaten nasıl bir özenti fanboy olduğun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Telefonlar parasını hakediyor aslında, ama 42.000 tllik telefonu 100 küsür bin liralara almayı bize reva gördükleri için bizde haketmiyor. Benimde bir markaya sempatim yok, yenisi çıktı değiştireyim derdim yok. Ama fanboyların ve özentilerin tek dertleri bu maalesef
Türkiye fiyatlarına bak arada ki fark 100$ sonra TL farkına bakıyorsun 5000 TL falan beklersin ama FARK 50000₺ ŞAKA MI LA BUUU
Ben çocukken miami vice izlerdik kutuk gibi telefonlar gösterilirdi, o dönem araç telefonları da ufak ufak algı ile yayıldı, her dönemin kekosu o döneme ait akıl mantık dışı işi eylemi ama böyle şöyle diye yaparya işte o dönemde evin duvarına uzun kablolu telefon almak, araca telefon koydurmak meşhurdu... sonra sırasıyla mobil telefonların ilk dönemi 12-13 yıl kadar motorola panasonic ericsson nokia samsung diye devam etti.. sahnede ışıklar uzun süredir apple'ın üzeride, tüketicilerde ana akıma uyunca ister istemez uyuyorlar, önceden olduğu gibi içinde olduğumuz dönemde de akıl mantık dışı kararlar tercihler benzer şekilde pazarlanıyor insanların ağzına pelesenk oluyor... ibret almak lazım :)))
Başlıktaki iki modelin fiyat farkı elbette farklı olacak ama bu derece olması toplumun yönetildiğinin göstergesi olarak görülmesi lazım, kızılacak edilecek birşey yok insanların tercihine kızmak sonuca kızmak oluyor ve mesajınız ters tepiyor... isteyen istediği gibi alabilir kullanabilir..
Habere dair yazabileceğim tek sıkıntı detay atfedip detaydan kısmen yoksun olması dışında birşey yok.. böyle haberlerde başlıklar derinlemesine yazılırsa okuyucu bilgilenmiş olur amacına hizmet etmeyen reklamımsı haberlere çok şey söylemek lazım fakat burası yeri değil.
-
Globale çıkmayacak olan Xiaomi 17 PM için fiyat tahmininde bulunmak ve karşılaştırma yapmak gereksiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 8 Ekim 2025; 0:20:55 >
Çıkmayacağı kesin mi hocam?
Şu an için kesin karar globale çıkarmayacakları yönünde. Buna kanıt olarak düz 17'nin global pil miktarının sızdırılmasına rağmen Pro serisiyle ilgili bir bilgi olmaması ve Pro serisi için global ROM'ların çıkarılmamasını gösterebiliriz. 17 ve 17 Ultra muhtemelen yine Şubat ayında global lansmanı yapılacak. O zamana kadar marka pişman olup kararından cayarsa; globale çıkartabilir. Aksi halde çıkmaz.
Konuyla ilgili birkaç kaynak:
notebookcheck
Xiaomi 17 Pro and Xiaomi 17 Pro Max unlikely to receive global releaseshttps://www.notebookcheck.net/Xiaomi-17-Pro-and-Xiaomi-17-Pro-Max-unlikely-to-receive-global-releases.1125369.0.htmlhttps://xiaomitime.com/xiaomi-regrets-skipping-the-global-release-of-the-17-pro-series-69109//
https://www.reddit.com/r/XiaomiGlobal/comments/1nuff5q/reason_for_not_releasing_global_versions_of/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yorumlarda da bahsedildiği gibi böyle davranırlarsa benim gibi birçok tüketici markayı tümden boykot edip hiçbir ürününü satın almaz. Ben 17 Pro Max almayı düşünüyordum ama galiba bu markayı bundan sonra boykot edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
F/P açık ara farkla Xiaomi 17 Pro Max olacak zaten, bundan şüphe yok.
|
|
Çin de bile en çok iPhone 17 serisi satılıyor.Siz bakmayın sosyal medya ve forumlar da sürekli Xiaominin pohpohlanlanıp iPhone nun gömüldüğüne gerçeklerle hiç alakası yok.En çok satan telefon listesi açıklandığı zaman görücem ben çakma xıaomi 17 pro maxi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı