Şimdi Ara

2016 RAZER BLACKWIDOWS ULTIMATE KLVY VE 2016 MAMBA T.E MOUSE EN UCUZ FİYAT 1 KERE KULLANILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 2016 RAZER BLACKWIDOWS ULTIMATE KLVY VE 2016 MAMBA T.E MOUSE EN UCUZ FİYAT 1 KERE KULLANILMIŞ
    Merhabalar, elimde Razer 2016 setinden klave ve mouse bulunmaktadır. İkisini beraber veya ayrı alabilirsiniz. Fiyatların gayet ucuz olduğunu düşünüyorum. Eğer daha ucuzunu bulursanız ve almak isterseniz, lütfen mesaj atın ve ona göre güzel fiyat verebileyim :) Ürünler tertemizdir. En ufak bir sorunda her zaman yanınınızdayım ve gerekirse geri iade yapabilirim ürünü bana geri göndermek koşuluyla. Ödeme olarak İŞBANKASI HAVALE/EFT kabul ediyorum. Ürünlerden memnun kalacağınızı düşünüyorum canavar gibiler :') Alana şimdiden hayırlı olsun. Sınavlar gereği satıyorum. Klavye kutusunda çıkarmak istemiyorum Mouse dolabımın köşesinde saklı duruyor :') İlgililere özelden foto atabilirim. GÜVEN KONUSUNDA TÜM İLANLARIMDA OLDUĞU GİBİ HER ZAMAN SÖZÜM SÖZDÜR.

BLACKWIDOW ULTIMATE 2016 325 TL (CHROMA OLANINDAN DEĞİL)
    RAZER MAMBA TOURNAMENT EDITION 2016 225 TL
    HEPSİ BERABER 500 TL

EĞER KULAKLIKTA ARIYORSANIZ DÜKKANIMA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fotoğraflarını whatsaptan atabilir misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Hocam klavye tr layout mu ?ne kadar sure kullanildi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bununla ilgili çok soru geliyor, evet klavye tr layout :D ilgililere resim attığım zaman üzerinde "TÜRKÇE" yazısını görebilirler. Herkese iyi forumlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.